1.ESKİŞEHİR buluşması 7-8-9 haziran 2008 fotoğrafları

Sponsorlu Bağlantılar

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
1.ESKİŞEHİR buluşması 7-8-9 haziran 2008 fotoğrafları
1. Eskişehir buluşmamızı ev sahibi olarak leiche(Nuri), neslein(Nesli), maxix(Yasemin) ve ben schumici(Furkan) ile birlikte çok değerli baştaclarımız misafirlerimiz dahada ötesi kardeşlerimiz toprakumit(Toprak), xkadir61(Kadir), ve canturgay(Turgay), cumartesi ve pazar günleri buluşarak gerçekleştirdik. Aslında daha kalabalık olmasını hatta Maxicep'teki en kalabalık buluşma olmasını tahmin ediyorduk ancak İstanbul grubunun (Kadir hariç) organize olamaması nedeniyle bu beklentimiz ne yazık ki gerçekleşemedi. Ama bana inanın çok çok harikulade ötesi geçti. Özellikle saatlerce otobüs yolculuğu yapıp gelen Kadir ve Turgay'a ve binlerce kilometre öteden arabasına atlayıp gelen Toprak'a sonsuz teşekkürlerimizi ve sevgilerimizi sunuyoruz.:oke:

İlk gün Kadir, Toprak, Nuri ve ben otogarda buluştuktan sonra günü Eskişehir'i gezerek değerlendirdik. Sonra Nesli aramıza katıldı, gece de Turgay. Ardından Yasemin grubu tamamladı ve harika bi lunapark macerası yaşandı. 2. gün olan pazar gününde yine aynı gurubumuz vardı. Saat 11'de buluştuktan sonra önce yemek yedik, ardından bowlinge gittik. Oraya gitmişken bir de dart oynadık. Toprak'ın haince saldırısı ile liderken sonuncu oldum:D(Toprak bunu unutmuycam:D) Ardından adalarda kafede oturduk. Güzel bir nargile sefasından sonra lunaparka gittik ve deliler gibi eğlendik:D (kamikaze, balerin, gondol, çarpışan araba:D) Sonra Nuri'lere gittik, film ile kahkaya boğulduk, gecede tantuni sefasına çıktık. Gece yarısı bize çok zor geldi ama malesef Turgay'ı otobüse bindirmek için otogara gittik ve geceyi evlere dağılarak noktaladık.

Buluşmamızın 3. günü olan Pazartesi günü gündüz buluşup güzel bir öğlen yemeğiyle hepbirlikte karnımızı doyurduktan sonrada malesef İstanbul'un fatihi Kadir'i otobüse bindirip yolcu etmek zorunda kaldık. Ardından kalan gurupla adalar da bir kafede oturup kahvemizi yudumlayarak fotoğrafları forumumuza yüklemeye başladık.:oke:

Fotoğraflar tamamen eklandi. Tam 207 tane fotoğrafımız var:D

Dopdolu eğlence dolu en önemlisi dostluk ve kardeşlik dolu koskoca ama bize kısacık gelen doyamadığımız bir 3 gün yaşadık. Bu güzel anları birlikte yaşadığımız ve bizimle buluşmak için o kadar yol katederek aramıza katılan kardeşlerimiz Toprak'a Turgay'a ve İstanbul'un gururu Kadir'e tekrar tekrar sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz:oke:

İşte 1. Eskişehir buluşması fotoğrafları...:oke:

Buluşma günümüz :) İyi bakın çünkü hepsi birbirinden güzel insanlar .....

Ekli dosyalar

Ozan

Ozan

Admin
Gelemediğim için hala üzgünüm, gelmeyi düşünüyordum ancak 1 hafta öncesinden bilet bulamadım.

Birdahakine artık gelirim muhtemelen.

Neyse resimleri bekliyoruz .. :)

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Gelemediğim için hala üzgünüm, gelmeyi düşünüyordum ancak 1 hafta öncesinden bilet bulamadım.

Birdahakine artık gelirim muhtemelen.

Neyse resimleri bekliyoruz .. :)

resimler son hız aktarılmaya devam ediliyor. 2.'ye inşallah gelebilirsin. çok büyük mutluluk duyarız...:)

canturgay

canturgay

Üye
furkan arkadaşımız olayı çok güzel özetlemişş ..:) gerçekten çok hoş vakit geçirdik..
kendi adıma bazı olumsuzluklar olsada .değdiğini düşünüyorumm..
fotoğrafları siz eklersiniz artık..

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
furkan arkadaşımız olayı çok güzel özetlemişş ..:) gerçekten çok hoş vakit geçirdik..
kendi adıma bazı olumsuzluklar olsada .değdiğini düşünüyorumm..
fotoğrafları siz eklersiniz artık..

turgay kardeşim iyiki geldin. bu hafta sonunun bu kadar güzel geçmesinin sebeplerinden biri sendin.:oke: inşallah daha çok bir araya gelebiliriz. fotoları son hız eklamaya devam edicez. seninle tanışmak çok güzeldi kardeşim.:oke:

canturgay

canturgay

Üye
turgay kardeşim iyiki geldin. bu hafta sonunun bu kadar güzel geçmesinin sebeplerinden biri sendin.:oke: inşallah daha çok bir araya gelebiliriz. fotoları son hız eklamaya devam edicez. seninle tanışmak çok güzeldi kardeşim.:oke:
:utan teşekkürler kardeşimm..sizleri daha yakından tanımakda güzeldii..;)
zaman, mekan uyarsa her buluşmaya varım ben..:)

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
FerreT

FerreT

Üye
güzel buluşma olmuş,fotolarda hoş eline sağlık schumici.

canturgay

canturgay

Üye
furkan bu resmi niye koydun yaww.otobüsten yeni inmişim flash gözlerimi bi acaip yapmışşş...:ehe

FerreT

FerreT

Üye
Rahatlamışın gibi bi hava var :ehe

canturgay

canturgay

Üye
uzun yol yolculuğunu pek sevmem.. yolculuğun bitmiş olmasının verdiği bi rahatlık olabilir..:)

canturgay

canturgay

Üye
:utan yok canıııııımm.. seninkinin yanında benim ki karizmacık bile sayılmazzzz...:D:D

Ozan

Ozan

Admin
Umduğumdan şeker insanlarla tanışmak güzel olurdu birdahakine hayat meselesi kadar önemli bir iş yada randevum olmazsa kesinlikle katılmayı düşünüyorum.

1 ay önceden biletimi ayarlayacağım bu sefer :)

toprakumit ile İzmir de görüşmek dileğiyle artık şimdilik :)

Nazy

Nazy

Üye
Güzel bir buluşma olmuş...
dediğiniz gibi Organize olmayı başaramadık
Özel Bazı Sorunlardan dolayı İstanbul Grubunun Büyük bir kısmı ne yazıkki katılamadı
durum adına özür dileriz.

Uzaktanda olsa resimler ile sizleri tanımak gerçekten güzel
gönül isterdiki bizde orada bulunalım ama neyazıkki katılamadık...

mservank

mservank

Üye
Güzel buluşma olmuş,iyi vakit geçirmişsiniz.Ayrıca tanımış olduk:)

canturgay

canturgay

Üye
daha bunlar fotoğrafların çok küçük bi kısmı...:)
arkadaşlar bugün-yarın yüklemeyi tamamlarlar herhalde..:ehe

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
turgayın dediği gibi daha bu fotoğrafların küçük bi kısmı. şimdi eklemeye devam ediyoruz fotoğrafları;)

macline

macline

Üye
Yaa fotoğrafları koydunuz Koymasına ama Gelmeyi çok isteyipde gelemeyen arkadaşlar var benim gibi. Off yaaaaaa Ne yazacağımı şaşırdım. c.tesi pazar yediğim yağmura mı yanayım hastaneye kaldırılışıma mı yanayım sizin yanınıza gelemediğim için kendime mi yanayım bilmiyorum yaa.

Arkadaşlar 1 hafta sonra görüşmek dileğiyle, Anlaşılan Kafam baya bi bozuldu hele ki resimleri gördükten sonra :utan. Kalın sağlıcakla. Kendime Gelmem Lazım.