Süper bi 3 gün geçirdik. evet tam 3 gün. buluşma pazar günüydü fakat biz arkadaşlarla cumartesi günü buluştuk ve şu anda pazartesi ve biz hala güzel vakitler geçiriyoruz. İstanbul her ne kadar organizasyonumuzu biraz bozsada paintball açısından genede lunapark bowling dart nargile vs vs vs vs cok güzeldi. Gelen tüm arkadaşlara ve maxicep gibi bir forumu bize verdiği için ozana teşekürler.
herkese ii forumlar
darısı GELENEKSEL 2. eskişehir buluşmasına![]()

kanka..senin nargilelerle ikili bi vuruşu vardı onu göremedimGelen arkadaşlarımıza teşekkürler![]()
![]()

bi daha ki sefer olursa eğer..çok daha farklı olacak benim açımından ..bazı şeyleri aşmış olurum artık herhalde..olsun ya seni tanımak cok güzeldine zaman yolun düşse beklerim
buluşma olursa ayrıca davetlmizsin zaten![]()

harikasınız yaa, resimlerden ve yorumlardan ne kadar eğlendiğiniz belli oluyo. bizde aşkımla haftasonu çok eğlendik, başbaşa
her buluşmada bi çifti görmek, bi çift olması daha da güzel bence...
yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmasın, izmirede bekleriz...![]()

kanka..senin nargilelerle ikili bi vuruşu vardı onu göremedim
artı bi de sabah kahvaltıda evde simit yerken ..onları bekliyorum özellikle...
yoksa ben eklerim haaa.![]()

harikasınız yaa, resimlerden ve yorumlardan ne kadar eğlendiğiniz belli oluyo. bizde aşkımla haftasonu çok eğlendik, başbaşa
her buluşmada bi çifti görmek, bi çift olması daha da güzel bence...
yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmasın, izmirede bekleriz...![]()

ama bende malesef bugün ayrılıp memlekete gidiyorum.
ama olsun dolu dolu bi 3 gün geçirdik. ev sahibi olarak misafirlerimiz toprak'a turgay'a ve kadir'e çok çok teşekkür ediyoruz tekrar. sizleri aramızda görmek bizi sonsuz mutlu etti. darısı 2. buluşmaya inşallah
yaaa çok çok süper bi buluşmaydı. gerçekten hayatımda yaşadığım en güzel anlardandı.ama bende malesef bugün ayrılıp memlekete gidiyorum.
ama olsun dolu dolu bi 3 gün geçirdik. ev sahibi olarak misafirlerimiz toprak'a turgay'a ve kadir'e çok çok teşekkür ediyoruz tekrar. sizleri aramızda görmek bizi sonsuz mutlu etti. darısı 2. buluşmaya inşallah
![]()

furkan memlekete gidiyorum diye üzülme yaaawww.orada da bekleyenlerin var..
hayırlı yolculuklar sana bu arada...Allah kolaylık versin ..ben 330 km ye zor dayandımm...
bugünkü fotografları ekleyeceksiniz demiii...
bugünküleri toprak atcak bi ara. bende birazdan çıkcam sanırım toprak alcak beni yine aynı kadro otogara gidicez yolluycaklar beni. hiç deme yaaa dile kolay 13,5 saat çekcez mecbur
öncelikle bizlere evsahipliği yapan,arkadaşlara canıgönülden çok çok teşekkür ederim.
resimler süper olmuş,orada birkaç gün daha kalmayı çok isterdim.
gecesiyle, güdüzüyle 3 günlük muhteşem bir buluşma oldu.
ama bidahakine fatih de gelsin
ALLAH bilir seni nasıl haşat etmiştir o fotoğrafları görünce

kardeşim sen daha çıkmadın mı yola..kadircim ne zaman istersen gelebilirsin başımızın üstünde yerin var.ama bidahakine fatih de gelsin
![]()

haşat etcektim ama kendimi zor tuttumkadircim ne zaman istersen gelebilirsin başımızın üstünde yerin var.ama bidahakine fatih de gelsin
![]()