schumici
Üye
1.ESKİŞEHİR buluşması 7-8-9 haziran 2008 fotoğrafları
1. Eskişehir buluşmamızı ev sahibi olarak leiche(Nuri), neslein(Nesli), maxix(Yasemin) ve ben schumici(Furkan) ile birlikte çok değerli baştaclarımız misafirlerimiz dahada ötesi kardeşlerimiz toprakumit(Toprak), xkadir61(Kadir), ve canturgay(Turgay), cumartesi ve pazar günleri buluşarak gerçekleştirdik. Aslında daha kalabalık olmasını hatta Maxicep'teki en kalabalık buluşma olmasını tahmin ediyorduk ancak İstanbul grubunun (Kadir hariç) organize olamaması nedeniyle bu beklentimiz ne yazık ki gerçekleşemedi. Ama bana inanın çok çok harikulade ötesi geçti. Özellikle saatlerce otobüs yolculuğu yapıp gelen Kadir ve Turgay'a ve binlerce kilometre öteden arabasına atlayıp gelen Toprak'a sonsuz teşekkürlerimizi ve sevgilerimizi sunuyoruz.
İlk gün Kadir, Toprak, Nuri ve ben otogarda buluştuktan sonra günü Eskişehir'i gezerek değerlendirdik. Sonra Nesli aramıza katıldı, gece de Turgay. Ardından Yasemin grubu tamamladı ve harika bi lunapark macerası yaşandı. 2. gün olan pazar gününde yine aynı gurubumuz vardı. Saat 11'de buluştuktan sonra önce yemek yedik, ardından bowlinge gittik. Oraya gitmişken bir de dart oynadık. Toprak'ın haince saldırısı ile liderken sonuncu oldum
(Toprak bunu unutmuycam
) Ardından adalarda kafede oturduk. Güzel bir nargile sefasından sonra lunaparka gittik ve deliler gibi eğlendik
(kamikaze, balerin, gondol, çarpışan araba
) Sonra Nuri'lere gittik, film ile kahkaya boğulduk, gecede tantuni sefasına çıktık. Gece yarısı bize çok zor geldi ama malesef Turgay'ı otobüse bindirmek için otogara gittik ve geceyi evlere dağılarak noktaladık.
Buluşmamızın 3. günü olan Pazartesi günü gündüz buluşup güzel bir öğlen yemeğiyle hepbirlikte karnımızı doyurduktan sonrada malesef İstanbul'un fatihi Kadir'i otobüse bindirip yolcu etmek zorunda kaldık. Ardından kalan gurupla adalar da bir kafede oturup kahvemizi yudumlayarak fotoğrafları forumumuza yüklemeye başladık.
Fotoğraflar tamamen eklandi. Tam 207 tane fotoğrafımız var
Dopdolu eğlence dolu en önemlisi dostluk ve kardeşlik dolu koskoca ama bize kısacık gelen doyamadığımız bir 3 gün yaşadık. Bu güzel anları birlikte yaşadığımız ve bizimle buluşmak için o kadar yol katederek aramıza katılan kardeşlerimiz Toprak'a Turgay'a ve İstanbul'un gururu Kadir'e tekrar tekrar sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz
İşte 1. Eskişehir buluşması fotoğrafları...
Buluşma günümüz
İyi bakın çünkü hepsi birbirinden güzel insanlar .....

İlk gün Kadir, Toprak, Nuri ve ben otogarda buluştuktan sonra günü Eskişehir'i gezerek değerlendirdik. Sonra Nesli aramıza katıldı, gece de Turgay. Ardından Yasemin grubu tamamladı ve harika bi lunapark macerası yaşandı. 2. gün olan pazar gününde yine aynı gurubumuz vardı. Saat 11'de buluştuktan sonra önce yemek yedik, ardından bowlinge gittik. Oraya gitmişken bir de dart oynadık. Toprak'ın haince saldırısı ile liderken sonuncu oldum
(Toprak bunu unutmuycam
) Ardından adalarda kafede oturduk. Güzel bir nargile sefasından sonra lunaparka gittik ve deliler gibi eğlendik
(kamikaze, balerin, gondol, çarpışan araba
) Sonra Nuri'lere gittik, film ile kahkaya boğulduk, gecede tantuni sefasına çıktık. Gece yarısı bize çok zor geldi ama malesef Turgay'ı otobüse bindirmek için otogara gittik ve geceyi evlere dağılarak noktaladık.Buluşmamızın 3. günü olan Pazartesi günü gündüz buluşup güzel bir öğlen yemeğiyle hepbirlikte karnımızı doyurduktan sonrada malesef İstanbul'un fatihi Kadir'i otobüse bindirip yolcu etmek zorunda kaldık. Ardından kalan gurupla adalar da bir kafede oturup kahvemizi yudumlayarak fotoğrafları forumumuza yüklemeye başladık.

Fotoğraflar tamamen eklandi. Tam 207 tane fotoğrafımız var

Dopdolu eğlence dolu en önemlisi dostluk ve kardeşlik dolu koskoca ama bize kısacık gelen doyamadığımız bir 3 gün yaşadık. Bu güzel anları birlikte yaşadığımız ve bizimle buluşmak için o kadar yol katederek aramıza katılan kardeşlerimiz Toprak'a Turgay'a ve İstanbul'un gururu Kadir'e tekrar tekrar sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz

İşte 1. Eskişehir buluşması fotoğrafları...

Buluşma günümüz
İyi bakın çünkü hepsi birbirinden güzel insanlar .....Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.