Symbian(s60 3rd)OS9 Telefonlar İçin Sertifika Alma [Maxicep Farkıyla TR' de İlk]

Sponsorlu Bağlantılar

hyilmaz

Üye
walla beklıyorumm :))) saolasn uğraştırıyoruz senıde

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güle güle kullanın arkadşlar yanlız burada imei numaralarını veren arkadaşlar sertifikalarını aldıktan sonra silsinler yinede pm kullanın arkadaşlar son çare buraya yazın...umarım pm atarken bana güveniyorsunuzdur :)

atabey.06

Üye
Bozkurt kardeş sertifika için çok teşekkür ederim. Ayrıca ehliyetinde hayırlı olsun. Birde bir sorum olacak. Biz bu sertifikayı aldık ama işlerlik kazandırabilmek için yine synbian signed e üye olmamız mı gerekiyor? Gerekiyorsa nasıl üye olacağız iki saattir deniyorum bir türlü kabul etmiyor. ttmailinkinide kabul etmiyor.

erolsipar

Üye
umarim kiskaniyorsundur bozkurt bey. Siz ucgunde aliyorsaniz biz bir gunde aliriz sertifikayi hatta saat 20:00 olmadan pm atarak veriyorlar ben 50 kisiyi bir gunde yapiyorum.
Nafile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neyse yaw hahaha, eziyet sana, aceleden catliyacak kisilere rezalet vermekten baska bir sikinti vermiyorsun. Sende cekememezlik var! Ayrica ben ne zaman tahttan indim ki siz kral oldunuz? Cep telefonunun mesaj bölümünde bile en az 160 karakter var; ama sende 1 tane bile yok!

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
umarim kiskaniyorsundur bozkurt bey. Siz ucgunde aliyorsaniz biz bir gunde aliriz sertifikayi hatta saat 20:00 olmadan pm atarak veriyorlar ben 50 kisiyi bir gunde yapiyorum.
Nafile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neyse yaw hahaha, eziyet sana, aceleden catliyacak kisilere rezalet vermekten baska bir sikinti vermiyorsun. Sende cekememezlik var! Ayrica ben ne zaman tahttan indim ki siz kral oldunuz? Cep telefonunun mesaj bölümünde bile en az 160 karakter var; ama sende 1 tane bile yok!
:kop: yediğin kaba tükürme hiç değilse seninle muhatap bile olmam...

gececi184

gececi184

Üye
Dostum niye bekliyorsun ben senin sertifikanı verdim zaten sedece signed işini yapacaksın hepsini açıkça yazmışım orada...
arkadaş biliyorum verdigini ama ne zaman signed yapsam hata veriyor bende senden rica ettim yapıp bana gönderir misin diye sende tmm hallederiz dedin şimdi niye böle yapıyon ki yapacaksan yap yapmayacaksan da canın sagolsun kardeş ama bana bi cvp yaz

erolsipar

Üye
evet o benim sorunumdur ayrica su listenden sil beni cunku artik program imzalamaktan sıkıldım.

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  1. kagan123
  2. muhammedaltug
  3. jokeroo
  4. seminay
  5. erolsipar
  6. anebus
  7. realnightwolf
  8. oskar x
  9. hyilmaz
  10. caqlarinho
Arkadaşlar sertifikalarınız hayırlı olsun ....

Ekli dosyalar

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaş biliyorum verdigini ama ne zaman signed yapsam hata veriyor bende senden rica ettim yapıp bana gönderir misin diye sende tmm hallederiz dedin şimdi niye böle yapıyon ki yapacaksan yap yapmayacaksan da canın sagolsun kardeş ama bana bi cvp yaz
kardeş bir akşam msn de buluşalım öğreteyim nasıl olacağını...

babak0

babak0

Üye
  1. atabey.06
  2. quake03
  3. e_r_EN
  4. bayerezber
  5. karacaddy
  6. dila21
  7. babak0
  8. legooo
Arkadaşlar sertifikalarınız hayırlı olsun güle güle kullanın...

şu iki haftadır ehliyetle uğraştığım için fazala aktif olamıyordum böyle konularda ama artık aktifliğim eski haline geldiği için yine eskisi gibi devam edebiliriz imei numaralarınızı gönderebilirsiniz pm den arkadaşlar en geç 3 gün içinde cevap verebilirim...:oke:

kardeş gerçekten çok teşekkür ederim allah ne muradın varsa versin :) yalnız bir sorum olcak bunun içinden çıkan sertifika 8kişiye birden nasıl uyuyo :)

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş gerçekten çok teşekkür ederim allah ne muradın varsa versin :) yalnız bir sorum olcak bunun içinden çıkan sertifika 8kişiye birden nasıl uyuyo :)
uyuyo işte bşver senin işine yarıyormu ondan bahset haaadi kolay gelsin:oke:

babak0

babak0

Üye
:D:D saolasın kardeşim :)

--------------- Ekleme ---------------

yalnız benim bir sorunum oldu sertifikalandırırken

yardımcı olursanız sevinirim

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:D:D saolasın kardeşim :)

yalnız benim bir sorunum oldu sertifikalandırırken

yardımcı olursanız sevinirim
bende ilk signed işini yaparken aynı hatayı vermişti. eksin dosyaların vardır oluşturduğun klasörün içinde iice tekrar bakıver yeniden dene...

babak0

babak0

Üye
tamam tamam keyfile senin verdiğin keyi yaptım oldu :) saol

jokeroo

Üye
Merhaba

Benim İmei Adresim : 358634019690688

Mail Adresim [email protected]

Tel Modeli N73 Lütfen Yardımcı Olurmusun ? Kardeşim Aydır Yapamadım:(

Merhaba

Mail Adresim
[email protected]

Tel Modeli N73 Lütfen Yardımcı Olurmusun ? Kardeşim

seminay

Üye
arkadaşım cer dosyasına tıklayınca windows bu sertifikanın doğrulanması için gerekli bilgiyi içermiyor diye uyarı veriyor nasıl yapıcaz bunu ayrıca emeğin için çok sağol

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba

Tel Modeli N73 Lütfen Yardımcı Olurmusun ? Kardeşim Aydır Yapamadım:(

Merhaba

Tel Modeli N73 Lütfen Yardımcı Olurmusun ? Kardeşim
kardeş vermişim senin sertifikanı bir önceki seriye bak göreceksin

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşım cer dosyasına tıklayınca windows bu sertifikanın doğrulanması için gerekli bilgiyi içermiyor diye uyarı veriyor nasıl yapıcaz bunu ayrıca emeğin için çok sağol
kardeş senin cer dosyasıyla ne işin var onu kopyalayıp adını değiştireceksin o exe. veya benzer bir dosya değil sadece yapacağın adını değiştirmek yükleyeceğin programa göre uydurmak :nono:

gececi184

gececi184

Üye
kardeş kusura bakma şimdi msn açık konuşalım mııı?????????

kemalkara93

Üye
Saol Kardes

Üst Alt