Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian(s60 3rd)OS9 Telefonlar İçin Sertifika Alma [Maxicep Farkıyla TR' de İlk]
tüm uğraşların için çok teşekkürler, google dan arayarak bulduğum sertifika işlemi yapan sayfalar arasında en güvenilir gözüken ve en anlaşılabilirini yapmışsın. tekrar teşekkürler
Arkadaşlar sistem yeniden normale döndü yine sertifika işlemleri devam ediyor ama siz yinede elinizi çabuk tutun imei numaralarınızı gönderebiirsiniz sertifika almak için...
con_queror
farmer
ilyascetin
bayram15
zeyneltuncal
mustafa_44
Arkadaşlar sertifikalarınız hayırlı olsun güle güle kullanın...sakın kaybetmeyin ha bunları çok zor aldık.
Merhaba! Ben 50 mesajim olmadigi icin size ozelden PM gonderemiyorum bunun icin kusura bakmayiniz. Ben 34. sayfadan beri bekliyorum bir cevap icin ama ilgilenen olmadi. Bunun icin bana hic bir sakincasi yoktur ama lutfen serftika islemini musadenizle yapiniz. Tesekkur ediyorum size ve butun maxicep ailesine! Kendinize iyi bakiniz!
yok dostum sen beni yanlış anladın yani yeniden yazman için sçledim öle
anebus
Üye
Bozkurt Kardeş PM de attım sana burdan da söliyim, IMEI 359849011240162 NOkia 6120 fakat opda denen siteye giremiyorum, başka türlü olmuyomu yoksa telefona birşey yükliyemeyecekmiyim?
Merhaba! Ben 50 mesajim olmadigi icin size ozelden PM gonderemiyorum bunun icin kusura bakmayiniz. Ben 34. sayfadan beri bekliyorum bir cevap icin ama ilgilenen olmadi. Bunun icin bana hic bir sakincasi yoktur ama lutfen serftika islemini musadenizle yapiniz. Tesekkur ediyorum size ve butun maxicep ailesine! Kendinize iyi bakiniz!