Symbian(s60 3rd)OS9 Telefonlar İçin Sertifika Alma [Maxicep Farkıyla TR' de İlk]

Sponsorlu Bağlantılar

oskar x

oskar x

Üye
ya ben şimdi sertifa aldım bu sertifikayı ne şekilde kullanabilecem yardımcı olursanız çok sevinirim ya da pmden msn isteyin ordan daha iyi hallederiz

sayglarımla!!!!!!!!!!

oskar x :)

altayefe

Üye
teşekkürler kardeş emeğine sağlık

gececi184

gececi184

Üye
çoook tşk ederim arkadaş
yaaa senin dedigin ve o gün int gösterdigin herşeyi yaptım ama güncelleştirme hatası veriyor. senden ricam tlf a yükleyecegim dosyayı gönderiri misin bana rotateme yapacaktım. ben yapınca niye olmuyor anlamıyorum ki extra dan bi pro mu yüklemem lazım yine bana yardımını esirgemezsen müteşekkir kalırım sana.seni bekliyorum arkadaş çooooookkkkk teşekkür ederim

altayefe

Üye
S.A abicim önce seni teprik etmek istiyorum valla sen ve sengibiler olmassa halimiz duman olur allahtansizler varsınız yoksa biz bu işleri ne yapabiliriz nede işin içinden çıkabiliriz ALLAH RAZI olsun abim dün ben pm atmıştım sana imei no sunu yazmıştım çocuklardan fırsat gelmiyor bana nete giremiyorum acaba bizim sertifika ne zman gelir yardımıcı olursun sevinirim A.E.O

heyooo_xxx

heyooo_xxx

Üye
kardes tel 6120c imei 358641011074852 50 msg yok forumda ondan yazamadım pm den

gececi184

gececi184

Üye
kadeşim kusura bakma seni de ugraştırıyorum ama bilmiyorum tel yükledim rotateme yazıyor aç diyom açmıyor anlamadım gitti extradan bişey mi yüklemem lazım yada yanlış bişey mi yaptım bana msj çekersen sevinirim. kolay gelsin

oskar x

oskar x

Üye
ya arkadaşım ben nasıl sertifikayı alacam bana herhangi bişi yolanmadı bu konuda yardımcı olrumusunuz :(

EXC*LUSiVE

Üye
teşekkürler

hbekil

Üye
Bozkurt arkadaşım çok güzel bi çalışma devamını diliyorum.Bu opda sitesinde sorunmu var acaba bende sertifika başvurusu yapıcam ama site açmıyor.Arkadaşlar Sizde opda çalışıyormu açılıyormu site??

canavar264

canavar264

Üye
arkadaşım merhaba.
Bende senden sertifika isteyecektim.
ilgilenirsen sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
[/quote]

the bozkurt arkadaşım merhaba,
benden sonra mesaj yollayanları sertifika bekliyenler listesine almışsın beni almamışsın,
hayırdır, benimle ilgili bir sorunun mu var?
cevabını bekliyorummmmmmmmmmmmmm..........................

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
the bozkurt arkadaşım merhaba,
benden sonra mesaj yollayanları sertifika bekliyenler listesine almışsın beni almamışsın,
hayırdır, benimle ilgili bir sorunun mu var?
cevabını bekliyorummmmmmmmmmmmmm..........................
yok kardeşim ne alakası var dün hafta sonu idi online olamadım sanırım seni kaydetmiştim zaten opdada yine sorun çıkmaya başladı bakıyorum en kısa zaman da bilgilendiririm....

hasanhasan123

Üye
valla arkadaslar helal olsun ben ilk kez giriorum bu siteye ama harika bi site olmus,bu arada su sertifika işinide tam anlamadım yaa peki ne işe yarıo o sertifika bende de n95 var yeni aldım... ??

mehmedberad

mehmedberad

Üye
öncelikle Teşekkür Ederim

N73me-----358973012657959

hasanhasan123

Üye
THE BOZKURT arkadasım allah rızası icin banada yardımcı olurmusun msj ımı attım sana su PM ile ama kacıncı msj nerden bakıcam nasıl sertifikamın cıktıgını anlicam ve indiricem HİC BİLMİORUM gec kalmaktan korkuorum lutfennnnnnnnnnnnnnn

--------------- Ekleme ---------------

PM den de yazdım ama burdanda yazayım ama lutfen arkadaslar en azından biriniz yazsın su msj numarama nereden bakıcam,onu nerden takip edicem kacta oldugunu nasıl anlicam nezaman cıkıcak su sertifika ???***
imei no : 352255015613536
telefon : Nokia N95

huseyin4321987

Üye
kardeşim öncelikle yaptığın çalışmadan dolay seni tebrik ederim.şu sertifika olayı bezdirdi beni bi yardımcı olursan çok sevinicem. şimdiden tşkler....
imei: 358998011145862
tel: N95

hasanhasan123

Üye
ya huseyin kardes mesela sen kacıncı msj attıgını biliomusun nerden gordun biliosan banada soyleyebilirmisin ? birde nereden takip edicez sertifika sırasını ve bana gelip gelmedigini

kosak1001

Üye
saol

hasanhasan123

Üye
ya beyler yokmu bana yardım edecek kimse yaaa :(:(:(:(

gececi184

gececi184

Üye
kardeş sonunda yaptım bu rotateme yi ben yanlış versiyon kullanıyor muşum mükemmel oldu tlf hayran kaldım valla tekrar teşekkürler...

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş sonunda yaptım bu rotateme yi ben yanlış versiyon kullanıyor muşum mükemmel oldu tlf hayran kaldım valla tekrar teşekkürler...
tamam dostum hayırlı olsun o zaman g,le g,le kullan

Üst Alt