umarim kiskaniyorsundur bozkurt bey. Siz ucgunde aliyorsaniz biz bir gunde aliriz sertifikayi hatta saat 20:00 olmadan pm atarak veriyorlar ben 50 kisiyi bir gunde yapiyorum.
Nafile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neyse yaw hahaha, eziyet sana, aceleden catliyacak kisilere rezalet vermekten baska bir sikinti vermiyorsun. Sende cekememezlik var! Ayrica ben ne zaman tahttan indim ki siz kral oldunuz? Cep telefonunun mesaj bölümünde bile en az 160 karakter var; ama sende 1 tane bile yok!
yediğin kaba tükürme hiç değilse seninle muhatap bile olmam...arkadaş biliyorum verdigini ama ne zaman signed yapsam hata veriyor bende senden rica ettim yapıp bana gönderir misin diye sende tmm hallederiz dedin şimdi niye böle yapıyon ki yapacaksan yap yapmayacaksan da canın sagolsun kardeş ama bana bi cvp yazDostum niye bekliyorsun ben senin sertifikanı verdim zaten sedece signed işini yapacaksın hepsini açıkça yazmışım orada...
kardeş bir akşam msn de buluşalım öğreteyim nasıl olacağını...arkadaş biliyorum verdigini ama ne zaman signed yapsam hata veriyor bende senden rica ettim yapıp bana gönderir misin diye sende tmm hallederiz dedin şimdi niye böle yapıyon ki yapacaksan yap yapmayacaksan da canın sagolsun kardeş ama bana bi cvp yaz
Arkadaşlar sertifikalarınız hayırlı olsun güle güle kullanın...
- atabey.06
- quake03
- e_r_EN
- bayerezber
- karacaddy
- dila21
- babak0
- legooo
şu iki haftadır ehliyetle uğraştığım için fazala aktif olamıyordum böyle konularda ama artık aktifliğim eski haline geldiği için yine eskisi gibi devam edebiliriz imei numaralarınızı gönderebilirsiniz pm den arkadaşlar en geç 3 gün içinde cevap verebilirim...![]()
yalnız bir sorum olcak bunun içinden çıkan sertifika 8kişiye birden nasıl uyuyo 
uyuyo işte bşver senin işine yarıyormu ondan bahset haaadi kolay gelsinkardeş gerçekten çok teşekkür ederim allah ne muradın varsa versinyalnız bir sorum olcak bunun içinden çıkan sertifika 8kişiye birden nasıl uyuyo
![]()

bende ilk signed işini yaparken aynı hatayı vermişti. eksin dosyaların vardır oluşturduğun klasörün içinde iice tekrar bakıver yeniden dene...saolasın kardeşim
--------------- Ekleme ---------------
yalnız benim bir sorunum oldu sertifikalandırırken
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yardımcı olursanız sevinirim

kardeş vermişim senin sertifikanı bir önceki seriye bak göreceksinMerhaba
Benim İmei Adresim : 358634019690688
Mail Adresim [email protected]
Tel Modeli N73 Lütfen Yardımcı Olurmusun ? Kardeşim Aydır Yapamadım
--------------- Ekleme ---------------
Merhaba
Benim İmei Adresim : 358634019690688
Mail Adresim [email protected]
Tel Modeli N73 Lütfen Yardımcı Olurmusun ? Kardeşim
kardeş senin cer dosyasıyla ne işin var onu kopyalayıp adını değiştireceksin o exe. veya benzer bir dosya değil sadece yapacağın adını değiştirmek yükleyeceğin programa göre uydurmakarkadaşım cer dosyasına tıklayınca windows bu sertifikanın doğrulanması için gerekli bilgiyi içermiyor diye uyarı veriyor nasıl yapıcaz bunu ayrıca emeğin için çok sağol