Symbian(s60 3rd)OS9 Telefonlar İçin Sertifika Alma [Maxicep Farkıyla TR' de İlk]

Sponsorlu Bağlantılar

masumfirari

Üye
sertifikayı doğru aldığından eminmisin sertifika işlemini doğru yaptığına bak birde
ya doğru yapıyorum sertifika işini.daha önce sertifika hatası verip de yüklenemeyen tüm programlar şimdi yükleyici konumuna giriyor ama dediğim gibi hepsi de illa bir hata veriyo.sertifika tarafından kısıtlanıyor yada güvenilmeyen üçüncü şahıslar tarafından sağlanan korumalı uygulama yüklenemez şeklinde iki hata veriyor sadece.unsigned hiçbir program yükleyemedim şimdiye kadar.aynı şey başına gelen başka kimse varmı acaba ?

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya doğru yapıyorum sertifika işini.daha önce sertifika hatası verip de yüklenemeyen tüm programlar şimdi yükleyici konumuna giriyor ama dediğim gibi hepsi de illa bir hata veriyo.sertifika tarafından kısıtlanıyor yada güvenilmeyen üçüncü şahıslar tarafından sağlanan korumalı uygulama yüklenemez şeklinde iki hata veriyor sadece.unsigned hiçbir program yükleyemedim şimdiye kadar.aynı şey başına gelen başka kimse varmı acaba ?
Kardeş nu konuda benim bir sorumluluğum yok yanlış almış olabilirsin sertifikanı ben verseydim o ayrı mesele ama benimle ilgili bir konu yok şu anda. Eğer tekrar sertifika almak istiyorsan imei numaranı pm'den gönderirsin tekrar bakarız.

gececi184

gececi184

Üye
kardeş beni unuttun galiba rica etsem benim işide halleder misin tşk ler bekliyorum 11.e kadar felan hatırlatayım direkt tel yükleyecegim dosyayı gönderecektin
tekara tşk ediyorum seni bekliyorum

msutkn

Üye
n95 aldığıma pişman oldum

--------------- Ekleme ---------------

6600 varken herşey nekadr kolaydı

exedesign

Üye
öntem buldum arkdaşlar birazdan yazacağım

KARAKART2005

Üye
evet dogru

n73 var ama forumda en 50messaj olamsı lkazım

güzel

bozkurdum66

Üye
kardeş banada ver mesajım 10 olsun da

KARAKART2005

Üye
daha iyisi olabilrdi

sertifika almam lazım n73 için yardim

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar özel mesajla ulaşabilirsiniz imei numaranızı verdikten sonra 10 mesajı doldurabilirsiniz

realnightwolf

Üye
slm arakdaşlar ben n91 8 gb kullanıcısıyım sayfa çince ve hiç bir şey yapamadım üye oldum ama ka bul ettim etmedimi onu bile bilmiyom bi yardım edermisiniz bana

aaydil

Üye
elinize sağlık güzel olmuş

musti50

Üye
arkadaslar ben opdada sertrifikatlandirma yerini bulamadim bana bi yardimci olursanziz sevinirim

gececi184

gececi184

Üye
aga bekliyorum hala :islik

schumici

schumici

Üye
yardımların için çok çok sağol

erolsipar

Üye
Ben dun saat 18:00 da opdadan imei mi yazarak iki saatte sertifikamı aldım deneyerekten de basarılı oldu. Yinede sagolun listeden silebilirsin beni. Tesekkur ediyorum.

arkadaslar ben size yardimci olabilirim. Bana imeinizi yollayin en gec saat 19:00 a kadar yollayin, saat 20:00 de sertifikayi alin. Isterseniz adrese eposta atiniz.

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  1. atabey.06
  2. quake03
  3. e_r_EN
  4. bayerezber
  5. karacaddy
  6. dila21
  7. babak0
  8. legooo
Arkadaşlar sertifikalarınız hayırlı olsun güle güle kullanın...

şu iki haftadır ehliyetle uğraştığım için fazala aktif olamıyordum böyle konularda ama artık aktifliğim eski haline geldiği için yine eskisi gibi devam edebiliriz imei numaralarınızı gönderebilirsiniz pm den arkadaşlar en geç 3 gün içinde cevap verebilirim...:oke:

Ekli dosyalar

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  1. kagan123
  2. muhammedaltug
  3. jokeroo
  4. seminay
  5. erolsipar
  6. anebus
  7. realnightwolf
  8. oskar x
  9. hyilmaz
  10. caqlarinho
166740
Bekleyin arkadaşlar sizinkilerde fırında

bayerezber

Üye
  1. atabey.06
  2. quake03
  3. e_r_EN
  4. bayerezber
  5. karacaddy
  6. dila21
  7. babak0
  8. legooo
Arkadaşlar sertifikalarınız hayırlı olsun güle güle kullanın...

şu iki haftadır ehliyetle uğraştığım için fazala aktif olamıyordum böyle konularda ama artık aktifliğim eski haline geldiği için yine eskisi gibi devam edebiliriz imei numaralarınızı gönderebilirsiniz pm den arkadaşlar en geç 3 gün içinde cevap verebilirim...:oke:

Eyvallah ellerine ve yüreğine sağlık arkadaşım.Ehliyet içinde hayırlı olsun:D

Üst Alt