RealVista Desktop-Evolution

Sponsorlu Bağlantılar

scoop

scoop

Üye
    Konu Sahibi
RealVista Desktop-Evolution

RealVista Desktop - Evolution (change your phone style into Windows Vista)

RealVista Desktop ile telefonunuzun gorunusunu Vista ya cevirebilirsiniz... Program la birlikte telefonun bir cok menusu uyumluluk gosteriyor... Bu sayede programdan cıkmadan telefonu cok rahat bir sekilde kullanabiliyorsunuz... Ayrıca programın menulerini numara tusları ile de kullanabiliyorsunuz... Menuler arasında dolasmak icin "7" - "9" tuslarını kullanabilir, menulerdeki uygulamaların sırasına gore de "1" - "2" - "3" - "4" tuslarını kullanabilirsiniz... "*" tusuna basıp ekran koruyucuyu devreye sokabilir, "#" tusu ile de tus kilidi ve programı kapatma ekranını acabilirsiniz. Sag Sol Asagi Yukari secim tuslarını da bir kac kısayol eklenmistir. Asagi secim tusu ile en cok kullandıgınız 5 programı listeleyebilirsiniz... Bunun icin yapmanız gereken, herhangi bir dosya yoneticisi programı ile (Or. X-Plore) E:/Other/RVD-Evolution klasorunun icindeki "apps.txt" dosyasını duzenlemek... Metin belgesinin icindeki App Name yazan yerleri programın ismi ile degistirmeniz yeterli...

Programı kullanabilmek icin telefonunuzda FlashLite 2.1 yada daha yuksek bir versiyonu olması gerekiyor... N95 yada N82 icin ekstra bir FlashLite Player yuklemenize gerek yoktur... Ayrıca hafıza kartı kullanmanız gerekmektedir.
RVDE 176x208:
RVDE 240x320:

(ç)alıntıdır:nargile:

• Beğen
Tepkiler: celilcemre ve ht_333

qrhun919

qrhun919

Üye
çok saol teşekkürler

xsir

xsir

Üye
FlashLite 2.1????? nedir kardeş acıklama yaparsan sevinirim...

scoop

scoop

Üye
    Konu Sahibi
FlashLite 2.1????? nedir kardeş acıklama yaparsan sevinirim...

SWF dosyalarını cep telefonunuzda açabilmeni sağlayan bi program..isteyen arkadaşlara link verebilirim....

eyypshmc

eyypshmc

Üye
güzel bi programa benziyor.teşekkürler

System X

System X

Üye
çok sağol

sheik38

sheik38

Üye
yaa linki açamadımmmm

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Saol hocam bende bole bir sey arıyordum zaten bays

memolim83

memolim83

Üye
teşekkürler deneyelim.ama no tuşu na basınca bu da diğerleri gibi kapanıyorsa pek kullanışlı olmaz o zaman.Ayrıca simbian paket windowstan daha iyi bunu bizzat denedim.

artık teymen olmusum ben de

AKIRAWA

AKIRAWA

Üye
eyvallah kardeş sağol güzel bişeye benziyor

yunusyunus90

Üye
cok sagol

m...z...

m...z...

Üye
ELine Saglık

orodrethe

orodrethe

Üye
yükledim flash playerden açtım programı ama sadece menüleri gezebiliyorum mesajları fln aynı temadan okuyamadım yada beceremedim yinede saol

deniz-17

deniz-17

Üye
n95 için hangisini indirim

Furkan96

Furkan96

Üye
teşekkürler

yunus3787

yunus3787

Üye
Paylaşım için teşekkürler...