Trident Cep Telefonları İle İlgili Sorunlarınızı Yazın Yardımcı Olalım.

Sponsorlu Bağlantılar

technoman34

technoman34

Üye
    Konu Sahibi
Trident Cep Telefonları İle İlgili Sorunlarınızı Yazın Yardımcı Olalım.
Trident marka telefonlarınızın sorunlarını yazın yardımcı olalım.

Wap-Mms ayarları cep telefonu genel başlığı altında üst konuda bulunmaktadır.

• Beğen
Tepkiler: sevkituruc, mehmet-88, dj_akreppp ve 4 diğerleri

klips25

Üye
selam arkadaşlar benim trident kn-a75d marka telefonum var 3gün öncesine kadar sim a sim b olarak ikisimrehberimide görebiliyordum fakat şuanda sim a daki rehberimi göremiyorum aynı zamanda sim a ya isim kaydıda eklemiyor yardımcı olabilirmisiniz

technoman34

technoman34

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaşlar benim trident kn-a75d marka telefonum var 3gün öncesine kadar sim a sim b olarak ikisimrehberimide görebiliyordum fakat şuanda sim a daki rehberimi göremiyorum aynı zamanda sim a ya isim kaydıda eklemiyor yardımcı olabilirmisiniz

Arkadasım telefon ayarlarından fabrıka ayarlarını gerı don secenegını sececeksın kılıt kodu ısteyecek oda 1122 dır. bunu yap duzelır

turgay_23

Üye
merhaba arkadaslar benim trident mb-100 cep telefonum var ama oyun program tema vs. atmaya çalışıyorum nasıl olacak yardımcı olurmusunuz çok acil lütfen.

--------------- Ekleme ---------------

online oLup ßana yarDım edeceK kimse yokmu ??? yasaK deiLse maiL adresimi vereyim. [email protected] ekleyip yardım ederseniz sevinirim çoK aciL Lazım arKadasLar

musti13

Üye
Arkadaşlar ben Trident MB 600T modelini aldım..

TV kanal taramasında kayıt ettiği 20 kanal haricindeki diğer kanalları nasıl izleyebilirim?

Oyun olarak Nokia 6610 gibi 4-5 sene ondeki telefonların oyunlarını çalıştırıyor mu ya da telefona nasıl atabiliriz? (bunun için java desteğimi gerekiyor)

Eski telefonumdaki telefon numara kayıtlarını bu telefona nasıl atabilirim?

En fazla kaç GB micro Sd kartı destekliyor?

Bilgisayarımdan hangi formatta ve hangi boyutta resimler atabilirim?

şimdiden teşekkürler....

technoman34

technoman34

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çok yakında TRIDENT telefonlar için java desteği ile oyun yükleyebileceksiniz. Bununla ilgili çalışamalarım dewam etmektedir. Bu sayfayı sürekli takip edin buradan sizlere ulaştıracağım.

Maximum 2GB flash bellek desteklemektedir.
Telefon numaralarını simkarttan telefona kopyalayarak rehberin tamamını görebilirsin.

musti13

Üye
Teşekkürler

Televizyon için bi çözüm yok sanırım...?

Eski nokia 6610 telefonumda simde olmayan numaraları nasıl aktarabilirm peki?

technoman34

technoman34

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

Televizyon için bi çözüm yok sanırım...?

Eski nokia 6610 telefonumda simde olmayan numaraları nasıl aktarabilirm peki?

UHF bandında zaten normal televizyonlada yükseltici kullanmadan en fazla 10 kanal izleyebilirsin. 20 kayıt yeterli olmuyormu senin için daha fazlası neden lazım ki? Kullanmıyacağın bir fonksiyon için bence çok fazla dert etme.

musti13

Üye
bir sorunum daha var. aslında genel bir sorun..

Mp4 film attığımda telefona ses önde gidiyor.
video yavas oynuyor..
Ses bitiyor ama video hala devam ediyor..
3 - 4 farklı program kullandım ama hepsi aynı...sürekli ses video arası uyumsuzluk var..

Sanırım mp4 izleyemeyeceğim :(

Bu telefonlar için bildiğniz sorunsuz biri mp4 convertor varmı?

technoman34

technoman34

Üye
    Konu Sahibi
bir sorunum daha var. aslında genel bir sorun..

Mp4 film attığımda telefona ses önde gidiyor.
video yavas oynuyor..
Ses bitiyor ama video hala devam ediyor..
3 - 4 farklı program kullandım ama hepsi aynı...sürekli ses video arası uyumsuzluk var..

Sanırım mp4 izleyemeyeceğim :(

Bu telefonlar için bildiğniz sorunsuz biri mp4 convertor varmı?

Sana ve diğer Trident marka kullanan bütün arkadaşlarıma Total video Converter programını tavsiye ediyorum. Dosyayı çevirirken hiç bir ayarı değiştirmeyin ve 3gb formatında çevirin.

musti13

Üye
ama 3gp mp4 değilki...
ve 3gp mp4 goruntu kalitesini yakalayamıyor...
Mp4 özelliği de yalanm mı oldu yoksa telefonun?

technoman34

technoman34

Üye
    Konu Sahibi
ama 3gp mp4 değilki...
ve 3gp mp4 goruntu kalitesini yakalayamıyor...
Mp4 özelliği de yalanm mı oldu yoksa telefonun?

öyleyse daha mp4 formatında çevir söylediğim programla ben sana sorunsuz izleyebileceğin formatı söylüyorum. Tercih senin.

musti13

Üye
Total converter ve diğerleri ile mp4 yaptım fakat ses önden gidiyor video geriden geliyor..
ama goruntu 3 gpden daha iyi.
mp4 oynatıcı var diye sevindik.sevincimiz kursağımızda kaldı

faruk bayram

Üye
Trident Mb800t Model Telefonumvar Mms Vegprs Ayarlarının Yapamıyorum Yardımcı Olurmusunuz

technoman34

technoman34

Üye
    Konu Sahibi
Trident Mb800t Model Telefonumvar Mms Vegprs Ayarlarının Yapamıyorum Yardımcı Olurmusunuz

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...arlari-maxicep-farkliyla-ilk-defa-138000.html

burada mevcut

--------------- Ekleme ---------------

Total converter ve diğerleri ile mp4 yaptım fakat ses önden gidiyor video geriden geliyor..
ama goruntu 3 gpden daha iyi.
mp4 oynatıcı var diye sevindik.sevincimiz kursağımızda kaldı

bence sen başka bir converter ile dene. 3gp de sorun yoksa bu cihazdan kaynaklanmadğnı gösterir.

musti13

Üye
Imtoo, total converter, xilisoft ,avs converter., tmpegenc ...
hepsini denedim..

3 gp çalışıyor ama çözünürlük çok az 172x120 gibi ....görüntü kalitesi iğrenç. bir gol yukledim hiç bişey anlaşılmıyor.

Mp4 yapınca aynı golu kalite iyi .goruntu fena sayılmaz ama. ses geriden geliyor.. sinir bozucu..

technoman34

technoman34

Üye
    Konu Sahibi
Imtoo, total converter, xilisoft ,avs converter., tmpegenc ...
hepsini denedim..

3 gp çalışıyor ama çözünürlük çok az 172x120 gibi ....görüntü kalitesi iğrenç. bir gol yukledim hiç bişey anlaşılmıyor.

Mp4 yapınca aynı golu kalite iyi .goruntu fena sayılmaz ama. ses geriden geliyor.. sinir bozucu..

sende hiç bişey beğenmiyorsun arkadaşım en nihayetinde cep telefonu bu konuşma yapmak için. Bence sen çok fazla şeylerde bekliyorsun telefondan. Şunu unutma ne kadar çok özellik olursa telefonun ömrü okadar kısa olur.

musti13

Üye
Çok şey beklediğim den değil. en sıradan telefonlarda bile mp4 özelliği var.
ve hepsi güzel goruntu veriyor.Ses sorunu yok

Bu telefonda Mp4 player özelliği var deniyor. Ama kullanılamıyor..
Şimdi benimki çok fazla bi beklentimi?

Ben hariçten bişey istemiyroumki? Olan özelliği kullanmak istiyorum

technoman34

technoman34

Üye
    Konu Sahibi
Çok şey beklediğim den değil. en sıradan telefonlarda bile mp4 özelliği var.
ve hepsi güzel goruntu veriyor.Ses sorunu yok

Bu telefonda Mp4 player özelliği var deniyor. Ama kullanılamıyor..
Şimdi benimki çok fazla bi beklentimi?

Ben hariçten bişey istemiyroumki? Olan özelliği kullanmak istiyorum

Konuyu neden uzatıyorsun ki. Mp4 formatına çevirmeyi başarırsan şayet sorunun zaten ortadan kalkacak. Desteklemiyor olsa hiç göstermez. Sorunu çözemiyorsan yetkili servislerimize ulaştır yardımcı olalım.

musti13

Üye
ben mp4 e ceviriyorum. pc de çalışıyor ..
ama telefonda çalışmıyor...

15 frame yap dediler . o da olmadı..

Takipçi Satın Al

Üst Alt