samsung D900i hakkında sorularınız varsa sorun örnek msn programı arıyorsanız

Sponsorlu Bağlantılar

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
samsung D900i hakkında sorularınız varsa sorun örnek msn programı arıyorsanız
arkadaşlar D900i için arayıpta bulamadığınız bişi varsa sorun belki biliyorumdur bilmiyorsamda sizin için araştırıp bulurum yeter ki sorun :sn: buyrun msn isteyenler aşağıdaki link e girip indirsin

• Beğen
Tepkiler: yasin190, hikmet0434, cakal_78 ve 22 diğerleri

vazi

vazi

Üye
bi sorum olcak d900i de bekleme konumundayken numara yazdığımız zaman altta gösteriyomu benimkinde göstermiyor fakat bi u600 olsun e200 olsun onlarda gösteriyor acaba benim tel. mi sorun var?:bilmem:

karizma-okan

Üye
benimde bir sorum var

"batarya zayıf" yazısının sürekli ekranda görünmemesi için bir yol varmı acaba

bilgi verirseniz çok sevinirim

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
bi sorum olcak d900i de bekleme konumundayken numara yazdığımız zaman altta gösteriyomu benimkinde göstermiyor fakat bi u600 olsun e200 olsun onlarda gösteriyor acaba benim tel. mi sorun var?:bilmem:

ne demek istediğimi anlayamadım altta neyi göstermiyo :bilmem:

--------------- Ekleme ---------------

benimde bir sorum var

"batarya zayıf" yazısının sürekli ekranda görünmemesi için bir yol varmı acaba

bilgi verirseniz çok sevinirim

sanırım senin telefonda sorun var çünkü sürekli batarya zayıf yazısı çıkmaması lazım batarya bittiğinde belirli aralıklarla batarya zayıf yazısı çıkıyo :bigstar:

vazi

vazi

Üye
ne demek istediğimi anlayamadım altta neyi göstermiyo :bilmem:

numarayı göstermiyo nasıl anlatsam bekleme modundayken numara yazınca altta rehperde kayıtlı numaralar çıkıyor benim tel. o çıkmıyor işte onu diyorum

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
vazi

vazi

Üye
bide kardeş sana bi sorum daha olcak ben tel. de ses yükseltmek istemiştim hiç bir değişiklik olmamıştı acaba d900i nin sesi yükseliyomu?

drmatrix

Üye
d900i programları nerede var:S

karizma-okan

Üye
yanlış anlattım heralde sürekli dediğim aralıklarla çıkıyo ben o uyarının çıkmamasını istiyorum

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
bide kardeş sana bi sorum daha olcak ben tel. de ses yükseltmek istemiştim hiç bir değişiklik olmamıştı acaba d900i nin sesi yükseliyomu?

arkadaşım telefon normal moddayken *#8999*8378# yap çıkan menüde H/W test'e gir ordan Audio Settings'e gir ordan ilk önce MP3 spk'ye gir Rx vol'e gir sadece en sondaki 4 haneli rakamları yükselt istediğin kadar daha sonra kaydet sonra MP3 ear'da aynısını yap :ehe ( kardeş bunu siteden bi yorumdan aldım ama ben yinede normal telefonun sesini arttırmanızı önermiyorum ses bozuk çıkıyo cızırtılır )

d900i programları nerede var:S

sitede java programlar diye aratırsan aradıklarını bulabilirsin :sn:

yanlış anlattım heralde sürekli dediğim aralıklarla çıkıyo ben o uyarının çıkmamasını istiyorum

üzgünüm ama yapabileceğin bişi yok çıkıyo :(

sabri.xx

Üye
benim bi mal arkadaş teli aldı,sesini arttırcam die *#8999*8378# buna girdi sora bir sürü şeyleri değiştirdi sonrada telden ses gelmemeye başladı müzik fln çlarken veya vidyo izlerken hiç ses gelmiyo telefon samsung D900i bu hakkında bildiğiniz bişe varsa paylaşın lütfen.......

vazi

vazi

Üye
Ben Tel. sesi yükseliyomu merak etmiştim sonra kendi ayarlarına geri çevirmiştim onun yerine mp3 sesini yükseltiyorum bazen mp3trim le

mertt17

Üye
slm kardes bendede d900i var ve live msn yüklemek istiom varsa adres veya program verirmisin?
şimdiden tesekkürler

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
benim bi mal arkadaş teli aldı,sesini arttırcam die *#8999*8378# buna girdi sora bir sürü şeyleri değiştirdi sonrada telden ses gelmemeye başladı müzik fln çlarken veya vidyo izlerken hiç ses gelmiyo telefon samsung D900i bu hakkında bildiğiniz bişe varsa paylaşın lütfen.......

üzgünüm ama arkdaşın bilmediği ayarları yapıp iyice telefonu karıştırmış sen en iyisi telefonu yetkili bayiye götür orda baksınlar :(

slm kardes bendede d900i var ve live msn yüklemek istiom varsa adres veya program verirmisin?
şimdiden tesekkürler

buyur aga burdan indir :oke:

http://www.maxicep.com/sizlerden-ge...i-net-in-yeni-versiyonu-1-0-cikti-130098.html

figenn1970

Üye
arkadaşlar D900i için arayıpta bulamadığınız bişi varsa sorun belki biliyorumdur bilmiyorsamda sizin için araştırıp bulurum yeter ki sorun :sn:
ben neden intenette giremiyorum bana internette nasıl gireceğimi daha doğrusu tlfonumdan interneti nasıl açacağımı yazarsan sonra msn krmama yardım edersen beni mutlu edersin ve emeğine sağlık dedirtirsin şimdiden teşekürler

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
ben neden intenette giremiyorum bana internette nasıl gireceğimi daha doğrusu tlfonumdan interneti nasıl açacağımı yazarsan sonra msn krmama yardım edersen beni mutlu edersin ve emeğine sağlık dedirtirsin şimdiden teşekürler

kusura bakma ama 1. si bu site hack sitesi değil ve bende bir hacker değilim yani msn kırmana yardımcı olamam ama telefonundan nete girmek istiosan tarayıcı bölümüne girordan URL'yir gir de oraya girmek istediğin sitenin adını yaz :allalla:

eses_nuri

eses_nuri

Üye
usta herkeze yardımcı olmaya çalışmışsın allah razı olsun banada offline yani gprse filan girmeden kullanabileceğim bir harita programı lazım türkiye için google maps for mobile ı denedim olmadı telefona java hatası dedi ona benzer harita programları bulursan sevinirim ben çok aradım ama bulamadım ;)

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
usta herkeze yardımcı olmaya çalışmışsın allah razı olsun banada offline yani gprse filan girmeden kullanabileceğim bir harita programı lazım türkiye için google maps for mobile ı denedim olmadı telefona java hatası dedi ona benzer harita programları bulursan sevinirim ben çok aradım ama bulamadım ;)

ben de aradım ama bulamadım ya çalışmadı yada sis dosyası buldum çok üzgünüm ama sana yardımcı olamıcam çok üzgünüm :( :agla

General Omar

General Omar

Üye
bana oyun bulabilir misin D900i ve E200

Takipçi Satın Al

Üst Alt