N73 Hafıza Kartı Sorunu İnanılmaz Derecede İlginç

Sponsorlu Bağlantılar

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
N73 Hafıza Kartı Sorunu İnanılmaz Derecede İlginç
Benim orjinal japonyada üretilmiş 1 gb kingston hafıza kartım var.Hafıza kartı takılı iken kameraya girince arka kapağa dokunsam bile kamere açılıp kapanıyor (yani ana menüye dönüp tekrar kamera açılıyor.).Ama hafıza kartı takılı olmayınca kameranın kapağına hızlıca vursan bile tık yok

Bu ilginç sorunu bilenler varsa yardımlarını esirgemesin.:bilmem:

atlantis_kerim

atlantis_kerim

Üye
hakkaten ilginç bende anam babam çin malı 2gb var hiç bişey olmuyor

toprakumit

toprakumit

Üye
Benim orjinal japonyada üretilmiş 1 gb kingston hafıza kartım var.Hafıza kartı takılı iken kameraya girince arka kapağa dokunsam bile kamere açılıp kapanıyor (yani ana menüye dönüp tekrar kamera açılıyor.).Ama hafıza kartı takılı olmayınca kameranın kapağına hızlıca vursan bile tık yok

Bu ilginç sorunu bilenler varsa yardımlarını esirgemesin.:bilmem:

Arkadaşım hafıza kartından diyosun ama eğer arka kapağa dokunuyosan ve kapanıyosa Arka kapakta sorun vardır.... Fazla laşkalaşmışsa kesin kamera kapağındadır sorun oda teknik soruna girer... Servis yolu gözüktü sana!!! Yada bide şöyle dene hafıza kartını biçimlendir ve tekrardan dene... Belki içerisindeki bir programdanda kaynaklanabilir....

1. Hafıza kartını biçimlendir.... (Yedek al)
2. Biçimlendirme sonrası yine aynı hatayı veriyosa başka hafıza kartı ile dene....
3. Eğer oda olmadıysa telefona hard format at...
3. Eğer tekrardan aynı ise o zaman ya kapakta sorun veya hafıza kartı yatağında... (Teknik Servise :) )

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler toprakumit ama başka kapaklarlada denedim sadece hafıza kartı yokken bişe olmuyor
bugün başka hafıza kartıylada deniyeceğim:oke:

ayrıca laşkalaşmış ne demek? Gerçekten bilmiyorum:)

toprakumit

toprakumit

Üye
teşekkürler toprakumit ama başka kapaklarlada denedim sadece hafıza kartı yokken bişe olmuyor
bugün başka hafıza kartıylada deniyeceğim:oke:

ayrıca laşkalaşmışın ne demek? Gerçekten bilmiyorum:)

Laşkalaşmak yani çok kullanırsın aşınır ya, benim dediğimde o :oke:

xkadir61

xkadir61

Üye
arkadaş senin hafızakartına muhtemelen cin girmiştir.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Arkadaşım hafıza kartından diyosun ama eğer arka kapağa dokunuyosan ve kapanıyosa Arka kapakta sorun vardır.... Fazla laşkalaşmışsa kesin kamera kapağındadır sorun oda teknik soruna girer... Servis yolu gözüktü sana!!! Yada bide şöyle dene hafıza kartını biçimlendir ve tekrardan dene... Belki içerisindeki bir programdanda kaynaklanabilir....

2. Biçimlendirme sonrası yine aynı hatayı veriyosa başka hafıza kartı ile dene....
3. Eğer tekrardan aynı ise o zaman ya kapakta sorun veya hafıza kartı yatağında... (Teknik Servise :) )
ewet biçimlendir:oke:

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
biçimlendirdim ama sonuç aynı yarın servise göndericem 20 güne gelir herhalde:)

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
konuma yorum yazan herkese çok teşekkür ediyorum.Teknik servisten bugün geldi(3 güne geldi bende anlamadım nasıl hemen geldiğini:)) sorun çözülmüş yazılımını tekrar yüklemişler

toprakumit

toprakumit

Üye
çok sevindim kardeşim :)

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
toprakumit
arkadaşa katılıyorum Servis !

--------------- Ekleme ---------------

konuma yorum yazan herkese çok teşekkür ediyorum.Teknik servisten bugün geldi(3 güne geldi bende anlamadım nasıl hemen geldiğini:)) sorun çözülmüş yazılımını tekrar yüklemişler
güle güle kullan

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorun yine başladı orjinal başka bir kapakla denedim sorun yok.sorunun nedeni hafıza kartı değil arka kapakmış (hafıza kartınında günahını aldık :))

toprakumit

toprakumit

Üye
Ben sana dedim arka kapaktada olabilir diye neyse sorunu hallettiysen sorun yok :spr

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
hafıza kartında deformasyon olmuş olabilir ve kapağı tek taraflı itiyordur...benim n70 de öyle bir sorun oldu....h.kartı sıcakten genişlemişti...ve kapağı itiyordu...ama sürekli aynı sorunu vermiyordu...bazen yapıyordu..belki tel.hassatiyetinden dolayı sende sürekli oluyordur...neyse sen başka h.kartı dene..

--------------- Ekleme ---------------

sorunun kaynağını bulduğuna sevindim....

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
servisten yine geldi bu sefer arka kapağı değiştirmişler sorun tamamen düzelmiştir diye umuyorum yani şu an sorun yok

toprakumit

toprakumit

Üye
Hadi hayırlısı kardeşim ;)

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye

:oke::yuru