Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N73 Hafıza Kartı Sorunu İnanılmaz Derecede İlginç
Sponsorlu Bağlantılar
CSBOSDAS
Üye
arkaaşlar bnmde n73 üm var ama yiğenim ayarlarıyla oynamış bütün resimler ve müzikler telefonda yüklü hafıza kartındada ama ben göremiorum nasıl çözebilirim bu sorunu
Mehmet
Emekli Yönetici
Aynı sorun bendede oluyor ama hafıza kartıyla alakası yok ben denedim farketmiyor arka kapagın oraya küçük bir kagıt parçası sıkıştır sorun ortadan kalkacaktır
16bs1963
Üye
benim 1gb hafıza kartım var.kartı telefona takıyorum 2-3 dk sonra hafıza kartını telefon okumuyor.ve ekranda "önce hafıza kaldırı seçmedenhafıza kartının kaldırılması güvenli değil"yazıyo ve kartı okumuyo
mami24
Üye
hafıza kartımı takma başka al sıfır bi kapak için bence tel servise gönderilmez ama sen bilirsin sonra tel 1 ay ortada yok
oguzreis
Üye
bu hafıza kartından değil galiba. ben yan sanayi kapak taktığımda öyle olmuştu.sonra orjinal kapağını tekrar taktım düzeldi.
loveman_18
Üye
arkadaşlar n73 marka cihazıma yeni kingston 2 gb aldım fakat 1 gün geçmiştiki şifre koymaz olaydım. şimdi hafıza kartı unlocked diyo başka bişey demiyo. bunu nasıl halledebilirim nolur yardım edin kafayı yiyecegim ben bu gidişle yahu. offff dogru şifreyi girsem dahi kabul etmiyo. bi etse bi daha kilitleyenin ta ...... anladınız onu lütfen yardım edin başka çarem yok yahu...
cemal67
Üye
bu ilginçlik nerede göremedim
--------------- Ekleme ---------------
toshıba 2 gb hafıza kartı var pc görüyo kamera görmüyor.acil çözüm bulun bana
en_oz2000
Üye
goyduğumun hafıza kartı okunmuyor abi naaparsan yap boş
varyou
Üye
arkadaslar eger kapak orjinal deyilse %90 bu sorun oluyor yani nokia bu teli orjinallik için yapmış hep orjinal kullanca
lanet160
Üye
arka kapağın ardında sarı çizgi varya işte ondan kaynaklanıy hfz takıyın orası braz yukarı kalkıyo ondan dolayı orayı biraz yukarı ittir bndede vr dı oyle yaptı dahada olmuyo
ah11
Üye
slm
63urfalı
Üye
hiçbir fikrimyok
antraxer
Üye
abi benim n73 music e. var . hafıza aktı bozuk diyor. ve biçimlendirilsinmi diye soruyor evet diyorum biçimlendirmiyo.. hafıza kartı çok cins kart okuyucusunu bulamadım pc den biçimlendirmem imkansız.. nasıl biçimlendirebilirim..?
kendal_47
Üye
çok ilginç bir durum o cin girmiş yorumuna çok güldüm