cepte youtube %100 calısıyor

Sponsorlu Bağlantılar

asx5

Üye
    Konu Sahibi
cepte youtube %100 calısıyor
arkadaslar bu ilk paylaşımım uzun uğraslar sonucunda bulduğum bu harika proğramı sizinle paylasmak istedim bu pro ile gayet güzel ve sorunsuz bir şekilde youtubeden video izleyebilirsiniz ben şimdi denedim gayet güzel n95te sorunsuz calıstı :oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: polat_3232, aydın 05, nebil999 ve 25 diğerleri

lahana1

Üye
deneyelim bi tşk.

osqurx

osqurx

Üye
saol kardeş

toprakumit

toprakumit

Üye
Emeğine sağlık ama denemek lazım!!!

________________________________Maxicep Ailesinden Sevgiler!!!

emircanaksakal

Üye
kontör gidiyo mu?

venusutarit

venusutarit

Üye
youtube nin kendi sitesine girince youtube prg indirilebiliyor zaten

gökmen

Üye
sağol

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
eminmisin 100% çalıştığına

ademm2

ademm2

Üye
teşekkürler

cs1453

cs1453

Üye
arkadaşlar ya ben körüm yada linkte bişi var nerden iniyo bu pro

N80

by_zorbey

by_zorbey

Üye
eline saglık kardes

pavilion

pavilion

Üye
arkadaşım n95in varsa wireless kullanarak rahat rahat youtube a girebilirsin niye programla filan uğraşıyorsun

cs1453

cs1453

Üye
N80 e yükledim sorunsuz kuruldu ama ekranın yarısında çalışıyor ve görüntü aşırı derecede bozuk
onun yerine yutuba girin zaten otomatik olarak açıyor:):oke::sn::coold::pro::@:nono::box:islik:ehe:yuru:kop:;):allalla::aman2::vur:heyo::bigstar::P::bann::hmmm:naughty::deal::sukur::sopa::op::huhu::megafon::bilmem::bilmem:

asx5

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım n95in varsa wireless kullanarak rahat rahat youtube a girebilirsin niye programla filan uğraşıyorsun
evet n 95 var ama son verisiyonumdan önceki versiyon youtube gibi sitelerden video izlememe olanak sağlamıyordu.. son versiyonunda bu sorun gidrilmiş haklısın proğramsız youtubeden video izleye biliyorum :yuru

volkanxx_600

Üye
Tesekkürler

cirkinn

Üye
wireless le olmazsa hiç denemem N93 te

paradox1026

paradox1026

Üye
6300 geçerli ise bi zahmet PM atın yha

mahsun494

Üye

evet arkadaşlar boşuna niye program arıyorsunuz ki yada programla uğraşıyorsunuz zaten nokia N95 için güncel versyon yolladı versyonu kurun yada servisine gidin kurduturun zaten güncel versyon youtube sitesine girince yada benzer youtube gibi sitelere girince gösteriyor

--------------- Ekleme ---------------

evet n 95 var ama son verisiyonumdan önceki versiyon youtube gibi sitelerden video izlememe olanak sağlamıyordu.. son versiyonunda bu sorun gidrilmiş haklısın proğramsız youtubeden video izleye biliyorum :yuru
pardon kardeş seninkini okumadım :oke::oke::oke::oke:

Üst Alt