Yazılardaki Harf Karmaşasını Düzeltme

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Yazılardaki Harf Karmaşasını Düzeltme
Mailime Gelen Bazı Yazılar Uzun Uzun Tabi Bunları Açınca
Ÿ˜³ Şeklinde Çıkıyor Mesela Ali Diyeceksin AŸ˜³ Böyle Okunuyorlar Bunu Nasıl Çözeriz? Bilgisayarda Metin Belgesi İle Açıyorum Bu Sefer Paragram Yok Düz Yazı Gibi Peş Peşe Ekliyor.Word Padde Karman Çorman Çözümü Var Mıdır?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Resim eklerseniz daha iyi anlanacaktir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136 ve DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK, Silinen Üye 2619136 ve TheNightMare.
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Notepad++ kullan, metin kodlaması alanından UTF8 veya diğerlerini seçerek ifade edilen yazı ortaya çıkacaktır.

• Beğen
Tepkiler: PALA., Symbianist ve Silinen Üye 2619136
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Notepad++ kullan, metin kodlaması alanından UTF8 veya diğerlerini seçerek ifade edilen yazı ortaya çıkacaktır.
Bu Oldu Ama Bu Seferde Paragraflar Kayboluyor.Yani Düz Yazıymış Gibi Şey Yapıyor Yazıları Kopyalayınca.

Symbianist

Symbianist

Üye
Wordde de mi aynı oluyor

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Wordde de mi aynı oluyor
Onu Denemedim.Asıl Olay Orjinal Metin Sıralı Şekilde Aşağiyta Doğru İniyor ve Bu Metni Başka Bi Y ere Kopyaladığımda Böyle Görünmüyor.Düz Paragraf Gibi Görünüyor Temel Sorunda Bu :D

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Onu Denemedim.Asıl Olay Orjinal Metin Sıralı Şekilde Aşağiyta Doğru İniyor ve Bu Metni Başka Bi Y ere Kopyaladığımda Böyle Görünmüyor.Düz Paragraf Gibi Görünüyor Temel Sorunda Bu :D
Aynı durumlarla çok karşılaştım, metin kodlamasından değiştirirsen o değişik gözüken harfler meydana çıkacaktır. Paragraf veya boşluğun kaybolması harfleri düzeltmeden yani değişik gözükenleri onu desteklemeyen bir uygulamaya atarsan öyle olur tabiki.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Aynı durumlarla çok karşılaştım, metin kodlamasından değiştirirsen o değişik gözüken harfler meydana çıkacaktır. Paragraf veya boşluğun kaybolması harfleri düzeltmeden yani değişik gözükenleri onu desteklemeyen bir uygulamaya atarsan öyle olur tabiki.
İşte Bana Boşlukların Düzgün Bir Şekilde Görüneni Lazım

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Dediğim gibi öncelikle o programdan metin kodlamalarını değiştirerek doğru olanı bulabilirsin.
Word Pad veya Not Belgesinden İlk Bakayım Olmadı Son Çare Tekrar Ona Döneceğim O Zaman Eyvallah :/

PALA.

PALA.

Üye
@DarkredBlue61 Bırakın fursun kendini :D
Yapacak birşey yok görsel koymuyorsun, sorun anlaşılamıyor :hmmm

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Maalesef dediğim ufacık uygulamayı denememişsin hala bu şekilde çözüm bulman imkansız. :)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef dediğim ufacık uygulamayı denememişsin hala bu şekilde çözüm bulman imkansız. :)
Denedim.Yukarıda Bahsettim Fakat Ondada Kopyalayıp Başka Kaynağa Yapıştırdığımızda Düz Paragraf Olarak Görünüyor Yine :D

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Denedim.Yukarıda Bahsettim Fakat Ondada Kopyalayıp Başka Kaynağa Yapıştırdığımızda Düz Paragraf Olarak Görünüyor Yine :D
Olan dosyayı yüklersen bakabilirim. Bu şekilde çözüm alamayacaksın anlaşılan :).

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

Üst Alt