PALA.
Üye
Yazıyı yapıştırdığın yer ile alakalı galibaDenedim.Yukarıda Bahsettim Fakat Ondada Kopyalayıp Başka Kaynağa Yapıştırdığımızda Düz Paragraf Olarak Görünüyor Yine![]()

Word pad den word pade mi yapıştırdın yazıyı

Yazıyı yapıştırdığın yer ile alakalı galibaDenedim.Yukarıda Bahsettim Fakat Ondada Kopyalayıp Başka Kaynağa Yapıştırdığımızda Düz Paragraf Olarak Görünüyor Yine![]()

Metin Belgesinde Sorun YapıyorYazıyı yapıştırdığın yer ile alakalı galiba
Word pad den word pade mi yapıştırdın yazıyı![]()
Olan dosyayı yüklersen bakabilirim. Bu şekilde çözüm alamayacaksın anlaşılan.

Metin belgesinde de kaydırma yapılıyor ama cümleler arasındaki boşluk sayısı ayarlanırmı orasını denemedim.Metin Belgesinde Sorun Yapıyor

Metin belgesinde de kaydırma yapılıyor ama cümleler arasındaki boşluk sayısı ayarlanırmı orasını denemedim.
Office word de bunun ayarı olabilir bakmak lazım
Microsoftun sitesinde word ile ilgili bir makale var işine yarar mı bilemem...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nimet hanımın bloğunda bir anlatım var, sanırım Mesut hoca sana bahsetmişti...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mailden Geleni Kopyalayıp Almak İstiyorum Aldığımda Metin Belgesinde Düzensiz Duruyor.Word Pad e Atıyorum Yazılar Şaçma Sapan ÇıkıyorÇözüm sunmaya çalışacağım ama işin garibi ben sorunu tam olarak anlamadım. Mailde iken mi düzeltmek istiyorsunuz. Oradan kopyalayınca mi duzeltmeye çalışıyorsunuz ya da...
Hangi mail? Outlooktan, Thunderbirdden mi açıyorsunuz veya browserdan mi? Farklı browserdan denediniz mi? Sonuç hep aynı mi? Wordpad, notepadde bozuluyor demissiniz? Wordde de mi bozuluyor? Kullandığınız word sürümü nedir?
Bombardıman gibi oldu ama yanlış anlamayın mes'eleyi anlamaya çalışıyorum
Son olarak üç beş ekran görüntüsü de alsak iyi olur.
Şimdi O Dosyayı İndirdim Duruyor Pcde Bi Ara BkaıcamMailden Geleni Kopyalayıp Almak İstiyorum Aldığımda Metin Belgesinde Düzensiz Duruyor.Word Pad e Atıyorum Yazılar Şaçma Sapan ÇıkıyorŞimdi O Dosyayı İndirdim Duruyor Pcde Bi Ara Bkaıcam
Ofislede Uğraşmak İstemiyorum Her Zamanda Yüklü OlmuyorBu işi word çözer muhtemelen. Office yüklü mü bilgisayarda? O yoksa da google drivein kendi ofis programi var bir de oradan deneyin.
Tamam Ben Bakıcam Bi Şekilde
Son Çare OOfislede Uğraşmak İstemiyorum Her Zamanda Yüklü OlmuyorTamam Ben Bakıcam Bi Şekilde
Son Çare O
Sen bakıcam dediysen çözümü bulmuşsundurŞimdi O Dosyayı İndirdim Duruyor Pcde Bi Ara Bkaıcam

Mailden Geleni İndirdim Mesutun Attığıyla Açtım Başka Bi Yere Kopyalamayacağim Çözüm BuSen bakıcam dediysen çözümü bulmuşsundur
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

DemiştimMailden Geleni İndirdim Mesutun Attığıyla Açtım Başka Bi Yere Kopyalamayacağim Çözüm Bu![]()

Görüntüleyebiliyorum Ama Kopyalama YOkDemiştim![]()
Yapacak Bişi Yok Öyle Kullanacaz 
Herşeyin bir çözümü vardır...Görüntüleyebiliyorum Ama Kopyalama YOkYapacak Bişi Yok Öyle Kullanacaz
![]()
uuu Felsefeye GElHerşeyin bir çözümü vardır...
Zamana bırak, peşinden koşarsın yorulursun, ararsın bulamazsın.
Sonra bir bakmışsın karşına çıkmış hiç unmadığın anda umursamazsın...

Biz kim, felsefe kimuuu Felsefeye GEl![]()

Biz Biziz Felsefede Felsefe :PBiz kim, felsefe kim
Felsefe yapmak için karnı tok, sırtı pek olmak lazım![]()
Biz Biziz Felsefede Felsefe :P

Bak bunu tecrübe ile tespit etmişsin gibi geldi bana .Herşeyin bir çözümü vardır...
Zamana bırak, peşinden koşarsın yorulursun, ararsın bulamazsın.
Sonra bir bakmışsın karşına çıkmış hiç unmadığın anda umursamazsın...
Herkese, hayatın öğrettiği bir çözüm şekli varBak bu tecrübe ile tespit etmişsin gibi geldi bana .