Hepsiburada.com Telefon İade

Sponsorlu Bağlantılar

Hepsiburada.com'a Güveniyor musunuz! ?

• Güveniyorum

• Güvenmiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Hepsiburada.com Telefon İade
Merhaba Arkadaşlar, 'dan Tedarikçi Firmadan Telefon aldım. Kutusunu açıp 1 Saat Zaman Zarfında kullandım. Daha sonra Cihazın sıfır olmadığını anladım. Hemen Kapatıp Kutusuna aynı Teslim aldığım gibi. Koyup İade Başvurusu yaptım ve İade kodu ile Birlikte Kargo Firmasına Teslim ettim acaba Kutusu açılmış ürünleri İade Kabul ederler mı Hukuki olarak kabul etmek zorunladar sanırım. Kabul etmezlerse Hakkımı Nasıl arayabilirim.
Daha önce sizinde Başınıza geldi ise Lütfen benimle paylaşın.
Teşekkürler...

Son düzenleme:

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz sanırım :hmmm

• Beğen
Tepkiler: minoo ve TheNightMare.
minoo

minoo

Üye
Thh önermek için yorum yapacaktım ben de. Hakem heyeti çözer. Soruya gelirsek; ben de telefonumu hepsiburada'dan aldım. Sorun yaşamadım. Güveniyorum yani. Ama N11'e daha çok güvenirim. Bi çok şey aldım N11'den. Mağazalar oldukça ilgili. Mağazaya soru sordum akşam 10'da, adamlar 11'de cevap verdi. 1 saat içinde sorumu yanıtladılar hemen. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: TheNightMare.
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Thh önermek için yorum yapacaktım ben de. Hakem heyeti çözer. Soruya gelirsek; ben de telefonumu hepsiburada'dan aldım. Sorun yaşamadım. Güveniyorum yani. Ama N11'e daha çok güvenirim. Bi çok şey aldım N11'den. Mağazalar oldukça ilgili. Mağazaya soru sordum akşam 10'da, adamlar 11'de cevap verdi. 1 saat içinde sorumu yanıtladılar hemen. Tavsiye ederim.
Teşekkürler. Bende Güveniyorum ama son alışveriş den sonra Tedarikçi Firmadan dolayı Güvenim azaldı Diyebilirim.
N11.com Daha Güvenli Dediğiniz gibi. Daha Doğrusu Onaylama Sistemli Alışveriş yapılan yer olduğu için Daha Güvenli. (GET)
Hepsiburada.com'dan Tedarikçi Firmadan aldığım Telefon 2. El çıktı Kutusunun açıldığını anlamasinlar diye Üreticinin Yapıştırdığı Bantin Üzerine Başka bir bant Yapıştırılmış. N11.com'dan almak daha Güvenli olduğu hiç Şüphesiz belli. En azından Paran Güvende.

Pc_CaNaVaRi

Pc_CaNaVaRi

Üye
Ayni dedigin durum benimde basima geldi bir hafta once hemde aradim tuttanak olmali alamayiz dediler fakat tekrar mesaj yazdim kendilerine tutanak tutturmanin imkansiz oldugunu telefonun kargo sirketinin kolisinde oldugunu teslimat aldiktan sonra actigimi ve telefon kutudan %10 sarj ile ve acik cikti ayrica jelatinsizdi sadece uzerinde brithstar etiketi mevcuttu kapagin acilan kisminda etiketi biz actik ilk ama ilginc olan telfnun kurulum yapilmis ve sarjin %10 olmasi idi sonuc olarak iade kabul ettiler biraz bastirinca mecburen almak zorundalar zaten 14 qun icinde kosulsuz iade hakkin var

• Beğen
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Ayni dedigin durum benimde basima geldi bir hafta once hemde aradim tuttanak olmali alamayiz dediler fakat tekrar mesaj yazdim kendilerine tutanak tutturmanin imkansiz oldugunu telefonun kargo sirketinin kolisinde oldugunu teslimat aldiktan sonra actigimi ve telefon kutudan %10 sarj ile ve acik cikti ayrica jelatinsizdi sadece uzerinde brithstar etiketi mevcuttu kapagin acilan kisminda etiketi biz actik ilk ama ilginc olan telfnun kurulum yapilmis ve sarjin %10 olmasi idi sonuc olarak iade kabul ettiler biraz bastirinca mecburen almak zorundalar zaten 14 qun icinde kosulsuz iade hakkin var
Teşekkürler Sonuç olarak İade aldılar yani, Bir de Tedarikçi Firmanız '' '' muydu acaba ?
Aynen Ben de Brightstar Logolu Bant Vardı.

Son düzenleme:
Pc_CaNaVaRi

Pc_CaNaVaRi

Üye
Hayır Ereyon diye bi şirketi tedarikçi

Sarangni

Sarangni

Üye
N11, GG ve Hepsiburada zaten çoğu firmanın buralarda dükkanları var. Siz cihaza simkart taktığınız için cihaz servise gider ve işi yokuşa sürmek isteyebilirler, sizin sorun THH gider gibi duruyor. Firmadan gelecek cevaba göre yolunuzu çizersiniz.

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
N11, GG ve Hepsiburada zaten çoğu firmanın buralarda dükkanları var. Siz cihaza simkart taktığınız için cihaz servise gider ve işi yokuşa sürmek isteyebilirler, sizin sorun THH gider gibi duruyor. Firmadan gelecek cevaba göre yolunuzu çizersiniz.

Biraz araştırma yaptığımda da Cayma Hakkım Olduğunu öğrendim bu kapsamda Cihazı Kullanmış olsan bile 14 Gün içinde Cihaza Her hangi Darbe Su Teması vs. Olmaması durumunda iade edebilir misim. Yani ben 1 Saat açıp baktığım'a göre kesinlikle iade almak zorundalar aksi takdirde yasal hakkımı devreye sokucam.

Sarangni

Sarangni

Üye
Biraz araştırma yaptığımda da Cayma Hakkım Olduğunu öğrendim bu kapsamda Cihazı Kullanmış olsan bile 14 Gün içinde Cihaza Her hangi Darbe Su Teması vs. Olmaması durumunda iade edebilir misim. Yani ben 1 Saat açıp baktığım'a göre kesinlikle iade almak zorundalar aksi takdirde yasal hakkımı devreye sokucam.
Sim Kart takılan cihazları servis işlemi görmeden iade edilmiyor diye biliyorum. Tabi ki yasal haklarınız var bu haklar da Mesafeli Satış Sözleşmesine dayanıyor. Onun mantığı da zaten ürünü görmeden aldığınız için cayma hakkı sağlıyor size. Aynı ürünü mağazadan almış olsaydınız yasak olarak ürünü görüp aldığınız için iade edemezdiniz. Şu anda her türlü siz avantajlı durumdasınız.

• Beğen
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Sim Kart takılan cihazları servis işlemi görmeden iade edilmiyor diye biliyorum. Tabi ki yasal haklarınız var bu haklar da Mesafeli Satış Sözleşmesine dayanıyor. Onun mantığı da zaten ürünü görmeden aldığınız için cayma hakkı sağlıyor size. Aynı ürünü mağazadan almış olsaydınız yasak olarak ürünü görüp aldığınız için iade edemezdiniz. Şu anda her türlü siz avantajlı durumdasınız.

Evet biraz araştırma sonucunda öğrendim İade Mümkün mus. Şimdi Firma Ürünü teslim aldı bakalım Ne zaman Sonuçlanacak.
Burada da Anlatıyor;

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Bu Gün Hepsiburada.com Tarafından Param İade edildi Sonunda :oke:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Sorunun çözülmesi sevindirici bir haberdir :)
:locked:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt