Dostum ben 46 gün bekledim. Cihazlar amerikadan geliyor bunuda hesaba kat istersen. Ben șöyle düşünüyorum cihaz ellerine geçtiğinde bakıyorlar ki tamir olmaz direkt değişim kararı veriyorlar ve microsofta bildiriyorlar arada zaman isliyor tabi microsoft onaylıyor falan filan derken bi bakmışsın aradan 1 ay gecmis. Belki bu kadar sürmez diyorsundur ama malesef yazışmaydı onayıydı kargosuydu paketlemesiydi ve birde buraya geldiğinde imei kayıt ve nokia care tool yüklemesi derken al sana 40 gün olmuş.
Bu değişimden gelmiş cihazın değişimi. Ötekini 30. iş gününden sonra Microsoft Türkiye devraldı bir hafta sonra Boran'dan aldım. Bürokratik süreç bizi neden ilgilendirsin. Diğer firmalar yapabiliyorsa biz neden beklemeyelim. Ona göre sistem oluşturulsun. Telservice değişim kararı verdiği anda cihaz gönderimini yapabilecekleri sistemi kursunlar.
Bu arada bugün itibariyle değişim cihazım gelmiş. Lumia 550 yerine 540 gönderiyorlar. Benim telefonumdan daha düşük bir cihaz olmasına rağmen itiraz etmeyeceğim. Neden? Çünkü yeniden 1 ay beklemeyi gözüm yemiyor. Çok yazık. Biz bu telefonları bedava alsak bu kadar eziyet çektirilmezdi.
Microsoft ile irtibata geç
Arkadaşlar artık Microsoft ile iletişime geçme durumu tarih oldu. Microsoft Türkiye hattı da hizmeti de kapatıldı. Microsoftu arasanız ancak kurumsal bölümünden bağlanıyorsunuz. Karşınıza çıkan kişiye 'Mobil' diyorsunuz ve o da sizi teknik servisteki kırık aksanla konuşan yabancı bir bayana yönlendiriyor. Ve onun yaptığı tek şey şu. 'Kupon oluşturdum Microsoft uygun bulursa size dönecek. Bizim başka hiçbir yetkimiz yok.' Bu arada o Microsoft bana 20 gündür dönmedi. Buna itiraz şansım bile yok. Türkiye'de yetkili yok yahu.