kullandıkça cihazda illaki yavaşlama olur. Bu eskisi gibi kasıcak derecede gibimi yoksa sony nexus ve htc nin yazılımları gibimi ? Yazılım ile alakalı bilgilendirirsen çok sevinirim.Arkadaslar z2 cihazımı bıraktim nihayet. S7 edge aldim. Samsunga karsi bayagi bir düşmanlığım vardi ama maalesef Androidte de duzgun secenek yoktu. Z2 servise gitti 20 is gununde gelmeyince bende hakemden iade istedim bi 6-7 ayi bulur iade olmasi. Bu arada da s7 edge aldım ve iyiki almışım. Zaten samsunga da servis yüzünden bozuktum halbuki hangi markanın servisi düzgün ki! Cihazın tabi hızı,kamerasi vs özellikleri zaten en üst seviyelerde tartışmaya bile gerek yok ama en çok ısınmayan yapısını sevdim. Sarjda modern combat 5 i 1 saat oynadım en ufak sıcaklık hissetmiyorum z2 de en çok ihticayım olan sey buydu sanırım. Z2 den sonra yeni bir cihaz düşünen arkadaşlara da tavsiye ederim. Artık s7 forumlarinda takilma zamani. Biraz da oralarda güncelle bekleyeyim [emoji23] hoscakalin, esenlikle kalın. (Merak edenler için detay sorulari tabiki cevaplarim bir gözüm buralarda olucak[emoji4])
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Henüz 7 gündür elimde suan icin bir sıkıntı yok ama her ay düzenli yazarim performansı hakkında. Suan icin 3 gb yakin önbellek verisi oluştu bile , hafiza da 6 gb kaldi ki sadece uygulama yüklü foto vs yok. Hafizada anlayamadigim tuketimler var sanirim knox dedikleri program çok yiyor. Umarım eski samsung kasılmaları yaşamam ama en ufak olumsuzlukta bilgilendiririm.kullandıkça cihazda illaki yavaşlama olur. Bu eskisi gibi kasıcak derecede gibimi yoksa sony nexus ve htc nin yazılımları gibimi ? Yazılım ile alakalı bilgilendirirsen çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim. Teknoloji anlamında mükemmel cihazlar üretiyor ama yazılım olmadıktan sonra hiç birinin önemi yok. Oyüzden merak ediyorum.Henüz 7 gündür elimde suan icin bir sıkıntı yok ama her ay düzenli yazarim performansı hakkında. Suan icin 3 gb yakin önbellek verisi oluştu bile , hafiza da 6 gb kaldi ki sadece uygulama yüklü foto vs yok. Hafizada anlayamadigim tuketimler var sanirim knox dedikleri program çok yiyor. Umarım eski samsung kasılmaları yaşamam ama en ufak olumsuzlukta bilgilendiririm.
10 numara cihaz hocam güzel tercihArkadaslar z2 cihazımı bıraktim nihayet. S7 edge aldim. Samsunga karsi bayagi bir düşmanlığım vardi ama maalesef Androidte de duzgun secenek yoktu. Z2 servise gitti 20 is gununde gelmeyince bende hakemden iade istedim bi 6-7 ayi bulur iade olmasi. Bu arada da s7 edge aldım ve iyiki almışım. Zaten samsunga da servis yüzünden bozuktum halbuki hangi markanın servisi düzgün ki! Cihazın tabi hızı,kamerasi vs özellikleri zaten en üst seviyelerde tartışmaya bile gerek yok ama en çok ısınmayan yapısını sevdim. Sarjda modern combat 5 i 1 saat oynadım en ufak sıcaklık hissetmiyorum z2 de en çok ihticayım olan sey buydu sanırım. Z2 den sonra yeni bir cihaz düşünen arkadaşlara da tavsiye ederim. Artık s7 forumlarinda takilma zamani. Biraz da oralarda güncelle bekleyeyim [emoji23] hoscakalin, esenlikle kalın. (Merak edenler için detay sorulari tabiki cevaplarim bir gözüm buralarda olucak[emoji4])
Teşekkürler ederim. Umarım bu da beni garanti servisi kapılarında süründürmez.10 numara cihaz hocam güzel tercih
İthalat mi aldınız? Samsung Türkiye garantili miTeşekkürler ederim. Umarım bu da beni garanti servisi kapılarında süründürmez.
Samsung Türkiye aldım.İthalat mi aldınız? Samsung Türkiye garantili mi
Başınız ağrımaz o zaman iyi yapmışsınızSamsung Türkiye aldım.
Evet, resmi güncelleme gelmeyecek.Sony Z2 ve Z3 için desteği kesti mi simdi?
Yeni bi bilgi var mı root atıp rom kurmayı düşünüyorum da? [emoji4]
Z3 Compact cihazımdan gönderildi
Tmm teşekkürler.Evet, resmi güncelleme gelmeyecek.
Evet hala Kitkat kullanıyorum. Seneye falan en son sürümü atarım, ondan sonra da custom romTmm teşekkürler.
Sen kitkatta mısın hala ben marshmallowa geçtim yeniden daha seri olmasını özlemişim telefonun ama bu google play servisleri şarjı içiyor çözemedim. Custom romlarda bu olayı çözdük diyorlar nasıl yaptıklarını bilsem süper olacak. [emoji23]
Ekran sürem 4.30 - 5.30 saat arası oluyor anca.
Google play servislerini devre dışı bırakıp yeniden güncelleme yapıp kapatın açın yazmışlar hep çözümlere. Dün yaptım bugün yine ekran süresiyle beraber takılıyor google play servisler.
Google haritaları kullandığım gün başladı bu harita ile ilgili bi sıkıntı var servislerde sanırım.
Z3 Compact cihazımdan gönderildi
İnşallah Nougat romları çıkar da onlardan birini yüklerim.