Püf Noktası Desteklenmeyen Cihazlara Redstone Yapılarını Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

humanhunter

humanhunter

Üye
yaptım ama olmadı hocam .geliştirici modu usb bulma açık root tool ilede unlock yaptım.cihazı yeniden başlattım ama yine olmuyor :)

denemek için kaldırıp tekrar yükledim sorunsuz yükleniyor son redstone yapısındayım.
Birazdan appx dosyasını atarım tekrar denersiniz.Birde geliştirici ayarlarında "kimlik doğrulama" açıksa onu kapatın
interop tools beta v1.7

• Beğen
Tepkiler: gardi

gardi

gardi

Üye
denemek için kaldırıp tekrar yükledim sorunsuz yükleniyor son redstone yapısındayım.
Birazdan appx dosyasını atarım tekrar denersiniz.Birde geliştirici ayarlarında "kimlik doğrulama" açıksa onu kapatın
interop tools beta v1.7
14388.0 nolu yapıdan sonra sıfırladım, cihaz L1020 cihazda L830 rm kodları var redstone yükleyebilmek için.onuda denim hocam yüklenmiyor.uygulama yüklensinmi diyor yükle diyorum ve 5 dakika bekliyorum yüklenmiyor.geliştirici ayarlarında kimlik doğrulama gibi bir yazı yok aşağıda usb ve yerel ağ üzerinden tanılama var oda kapalı.yol gözüktü galiba 10586 ya :)

humanhunter

humanhunter

Üye
14388.0 nolu yapıdan sonra sıfırladım, cihaz L1020 cihazda L830 rm kodları var redstone yükleyebilmek için.onuda denim hocam yüklenmiyor.uygulama yüklensinmi diyor yükle diyorum ve 5 dakika bekliyorum yüklenmiyor.geliştirici ayarlarında kimlik doğrulama gibi bir yazı yok aşağıda usb ve yerel ağ üzerinden tanılama var oda kapalı.yol gözüktü galiba 10586 ya :)

Benim cihaz l920 14388 nolu yapi yuklu cihazda L635 kimligi tanimli.Linkini attigim dosyayi yukle diyorum 10 saniye sonra menuye geliyor sizde neden olmuyor anlamadim :)
Gelistirici ayarlari da şu şekilde:

Eger yine olmaz ise interop tools 1.4 versiyonu yukleyin

• Beğen
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar bu interop tooldan bişey yapıp parlaklığı kaydırmalı yapıyorduk o nasıldı nerden yapılıyordu,yapmıştım da şimdi unuttum yapamıyorum daha [emoji2],parlaklığı kısık yapacağım gece çok parlaklık veriyor gözlerim ağrıyor

mTalk'tan gönderildi

gardi

gardi

Üye
Benim cihaz l920 14388 nolu yapi yuklu cihazda L635 kimligi tanimli.Linkini attigim dosyayi yukle diyorum 10 saniye sonra menuye geliyor sizde neden olmuyor anlamadim :)
Gelistirici ayarlari da şu şekilde:

Eger yine olmaz ise interop tools 1.4 versiyonu yukleyin

teşekkür ederim hocam 1.4 ve 1.5 i yükledi :alkis1.6 ve 1.7 yi yüklemiyor.kodları gireyim bakalım çalışacakmı göz atma ekranı

humanhunter

humanhunter

Üye
Arkadaşlar bu interop tooldan bişey yapıp parlaklığı kaydırmalı yapıyorduk o nasıldı nerden yapılıyordu,yapmıştım da şimdi unuttum yapamıyorum daha [emoji2],parlaklığı kısık yapacağım gece çok parlaklık veriyor gözlerim ağrıyor

mTalk'tan gönderildi

Tweaks menüsünde ilk seçenek "Enable brightness slider"
teşekkür ederim hocam 1.4 ve 1.5 i yükledi :alkis1.6 ve 1.7 yi yüklemiyor.kodları gireyim bakalım çalışacakmı göz atma ekranı
Rica ederim. Glance uygulaması yüklü ve eski sürüm olmalı güncel olmamalı bunu kontrol edin daha sonra kodları girin

• Beğen
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Tweaks menüsünde ilk seçenek "Enable brightness slider"

Rica ederim. Glance uygulaması yüklü ve eski sürüm olmalı güncel olmamalı bunu kontrol edin daha sonra kodları girin
Failed to turn off brightness slider diyor olmuyor

mTalk'tan gönderildi

mami_61_29

mami_61_29

Üye
interop unlock menüsündeki seçenekler aktif mi peki ?
1.ci seçeneği seçemiyorum açık yapacağım ama ona tıklayınca atıyor uygulamadan,x950 li seçenek var o açık ve bir tane daha onları kapatamıyorum.

mTalk'tan gönderildi

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Sırasıyla 1.ve 4.cü seçenek kapalı,2.3.ve 5 seçenekler açık

mTalk'tan gönderildi

humanhunter

humanhunter

Üye
Sırasıyla 1.ve 4.cü seçenek kapalı,2.3.ve 5 seçenekler açık

mTalk'tan gönderildi
telefon modeliniz x50 serisi değilse onun bir üstündekini seçin, seçince x50 olanı kapatması gerekiyor.Daha sonra yeniden başlatıp x50 hariç bütün seçenekleri aktif edin

mami_61_29

mami_61_29

Üye
telefon modeliniz x50 serisi değilse onun bir üstündekini seçin, seçince x50 olanı kapatması gerekiyor.Daha sonra yeniden başlatıp x50 hariç bütün seçenekleri aktif edin
Yok değil de seçiyorum seçilmiyor açılmıyor yani

mTalk'tan gönderildi

humanhunter

humanhunter

Üye
Yok değil de seçiyorum seçilmiyor açılmıyor yani

mTalk'tan gönderildi
Uygulamanın versiyonu kaç?
Kayıt defterine erişebiliyorsanız şunu deneyin;
HKLM\Software\OEM\Nokia\NokiaSvcHost\Plugins\NsgExtA\NdtkSvc içerisinde "path" girdisinin değerini ndtksvc.dll yapın, yine olmazsa ndtksvc.dll yerine c:\windows\system32\ndtksvc.dll yazın.Her değişiklikte yeniden başlatmayı unutmayın

mami_61_29

mami_61_29

Üye
HKLM\Software\OEM\Nokia\NokiaSvcHost\Plugins\NsgExtA\NdtkSvc içerisinde "path" girdisinin değerini ndtksvc.dll yapın, yine olmazsa ndtksvc.dll yerine c:\windows\system32\ndtksvc.dll yazın.Her değişiklikte yeniden başlatmayı unutmayın
Beta 1.7 Bi deneyeyim bakayım

mTalk'tan gönderildi

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Bunları yaptım ama olmadı.
1.4 yükledim onda da olmuyor,girdiğim değerleri okeylemiyor,write diyorum o yine kendi kısayolunu yazıyor oraya

mTalk'tan gönderildi

Son düzenleme:
humanhunter

humanhunter

Üye
Bunları yaptım ama olmadı.
1.4 yükledim onda da olmuyor,girdiğim değerleri okeylemiyor,write diyorum o yine kendi kısayolunu yazıyor oraya

mTalk'tan gönderildi

Valla aklıma başka birşey gelmiyor artık :)
Bir de vcreg uygulamasını deneyin.

Bunu pc'den deploy etmeniz gerekiyor

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Valla aklıma başka birşey gelmiyor artık :)
Bir de vcreg uygulamasını deneyin.

Bunu pc'den deploy etmeniz gerekiyor
Teşekkür ederim,pc den deploy olmuyor istiyor ki telefonu sıfırlamış olman gerek,sıfırlarsam yüklerim onları anca.iyi geceler

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: humanhunter
4MaGuS

4MaGuS

Üye
şuan L920 ye kurmayı düşünmüyorum ama bu 2 ağustos tan sonra kararlı sürümün bir şekilde kurulumu yapıla bilirse belki onu kurararım

xiseyn

Üye
L925 14393.3 yüklü..bi türlü şu glance screen i yükleyemedim...glancescreen.xap yükledim sadece menüsü açılıyor ama menü içeriği de boş..

Üst Alt