Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

alfo9403

alfo9403

Üye
Z2 de hızlı şarj yok 4 saatte dolmasının sebebi bu. İşlemci destekliyor aslında ama üretici yazılımla bunu engellemiş

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Hızlı şarjlık bir mesele değil 1.5 amperlık bir şarj adaptöründen en kötü 1 amper değer alınmalı hızlı şarj 2 amper için. Bu da benim xıaomı powerbankımı takınca aldığım değer olay ya benım adaptörümün bozukluğundan yada sony şarj cihazının kalitesizliğinden kaynaklanıyor. Kablo aynı bu arada.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

0MG90

0MG90

Üye
Hızlı şarjlık bir mesele değil 1.5 amperlık bir şarj adaptöründen en kötü 1 amper değer alınmalı hızlı şarj 2 amper için. Bu da benim xıaomı powerbankımı takınca aldığım değer olay ya benım adaptörümün bozukluğundan yada sony şarj cihazının kalitesizliğinden kaynaklanıyor. Kablo aynı bu arada.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi uygulama o, bende bakayım?

0MG90

0MG90

Üye
Yazılım güncelleme uygulaması güncellendi bu arada
Orjinal adaptör ile max
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Manyetik kablo ile max
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hızlı şarj benim için önemli değil valla. Bataryayı öldürmekten başka bir şey yapmıyor. Sony yeni beta güncellemesiyle yavaş şarj seçeneğini sundu hatta. Bataryayı şarj ederken ömrünü uzatıyor. Ben onu kullanacağım güncellemeyle gelince.

Ekli dosyalar

zencibitc

zencibitc

Üye
Z2 de hızlı şarj yok 4 saatte dolmasının sebebi bu. İşlemci destekliyor aslında ama üretici yazılımla bunu engellemiş

kardeş tartışma yaramak istemiyorumda her konuda bi cevabın var yani mecazi değil harbiden her konuda bi cevabın var kullanmadan konuşuyorsun yani istediği kadar hızlı şarj olmasın hangi telefon 4 saatte olur ? sırf cevap göndermek için hızlı şarj olmadığı için 4 saatte şarj oluyor demişsin. Bu telefon normaldede 2.5 -3 saatte pili dolan telefon.sıkıntı hızlı şarj olmaması yüzünden değil.

byAndroid

byAndroid

Üye
Orda dur cihaz 3 saatten önce dolmuyor birkere yaklaşık olarak 3 saat 45 dk kendi şarj aletiyle. Ben de yavaş şarj olduğundan dolayı sorunu ona bağladım. Ama öyle değilmiş. Cihaz sahibi de yazdı zaten. İstediğim gibi her yere yorum yaparım. Sana ne!

0MG90

0MG90

Üye
Orda dur cihaz 3 saatten önce dolmuyor birkere yaklaşık olarak 3 saat 45 dk kendi şarj aletiyle. Ben de yavaş şarj olduğundan dolayı sorunu ona bağladım. Ama öyle değilmiş. Cihaz sahibi de yazdı zaten. İstediğim gibi her yere yorum yaparım. Sana ne!

Benimki bir buçuk, iki saatte şarj oluyor.

byAndroid

byAndroid

Üye
Bilmiyorum hocam kullandığım cihaz bile hızlı şarj ile 2:15-2:30 arası doluyor 3080 mah. Batarya mevcut
1 buçuk saatte doldurmanız imkansız gibi

0MG90

0MG90

Üye
Bilmiyorum hocam kullandığım cihaz bile hızlı şarj ile 2:15-2:30 arası doluyor 3080 mah. Batarya mevcut
1 buçuk saatte doldurmanız imkansız gibi

1.30-2 saat arasında işte. Tam 1.30 saatte şarj olmaz tabi. :D

man20

man20

Üye
  • Beğen
Tepkiler: byAndroid
0MG90

0MG90

Üye
yok daha neler. neyle şarj ediyorsun merak ediyorum. ben de 3.30 saatte dolduruyor tam şarj.
Orjinal şarj aleti ile. Videoya mı çekeyim şarj ederken, niye kimse inanmıyor :D

zencibitc

zencibitc

Üye

yorum yap tabiki burası bir forum sitesi.De anlamadığın bilmediğin bir konuya yazma ve 2-3 kişi seni doğruladı diye arkalarına sığınma. ben yalan söylemiyorum z2 kullandığım zamanlar 3 saat şarj oluyordu.Ben @0MG90 gibi 1.5 saati görmedim en baba 2.5 saat.

byAndroid

byAndroid

Üye
Herkes farklı bişey mi kullanıyor anlamadım ki biri 2 saat diyor biri 3 saat biri 3:30 saat orta yolu yok bunun. Cihazın şarj süresi sabittir genel anlamda internette de 3.5-4 arası deniyor. Yanlış bişi yazmadım buraya

zencibitc

zencibitc

Üye
alakası olucağını sanmıyorum ama benimki TR uyumlu şarj aleti değildi çevirici ile şarj ediyordum bununla alakası olabilir mi ?

byAndroid

byAndroid

Üye
Benim telefon da çevirici var. Sanmıyorum onla ilgili olduğunu. Ama belki Türkiye ye verilen şarj aletleri ile yurt dışı farklı olabilir. Üzerinde ki değerler de farklıdır

man20

man20

Üye
@zencibitc @byAndroid @0MG90 Benim orjinal şarj aletim bu 1.5 Amper yazıyor. %2 şarjdan %100'e 3.5 saatte dolduruyor. Türkiyeden aldım teknosadan.

byAndroid

byAndroid

Üye
@zencibitc @byAndroid @0MG90 Benim orjinal şarj aletim bu 1.5 Amper yazıyor. %2 şarjdan %100'e 3.5 saatte dolduruyor. Türkiyeden aldım teknosadan.
Normali bu zaten hocam Türkiye de satılanlar bu değerde. Sizinkisi normal. Diğer arkadaşların adaptör değerleri farklı olabilir

zencibitc

zencibitc

Üye
Ozaman sizde sıkıntı var [emoji23]

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sado_27

sado_27

Üye
selam arkadaşlar konuya sonradan katılıyorum ama denemenızı ıstedıgım bır urun var ben kendım kullanıyorum
tp-link 10400mAh Power BankTL-PB10400
bu power bankı alın ve deneyın bakın bakalım şarjınız kac satte doluyor 4 saate yakın dolan sony z2 hemen hemen yarı yarıya dusuyor 1 saate %75 doldugunu gorurusunuz 1 ve 2A lık sarj gırısı mevcut hepınıze onerırım eger hızlı şarja ıhtıyac duyuıyorsanız kacırmayın ;)

0MG90

0MG90

Üye
Valla bıktım Marshmallow'dan. RAM sorunu bende hala devam ediyor. Herhangi bi uygulamaya geri dönünce yeniden başlıyor. 3GB RAM var ama 512 var gibi.

Sony çakma STAMINA'yı verip güncelleme desteğini bitirirse feci söverim.

Üst Alt