ibrahim 42
Üye
Yok falaşlamadımtam ekran arama flashladinmi bende normal calisiyor
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok falaşlamadımtam ekran arama flashladinmi bende normal calisiyor
hem görsel olarak güzel hemde gecikme düzelirYok falaşlamadım
evet çünkü bende öyle bir sorun yoktam ekran flaşlayınca mı
Tamam yarın flaşlarımevet çünkü bende öyle bir sorun yok
aslinda ona cm yakışır çünkü anladığım kadariyla sosyal paylasim uygulaması çok onlarda fazla ram yiyor su bir gerçek ki cm romlari pek sismezuzman cm yükledimi görüşlerini yazsa
yeter onlarda birşey yapmazAnladım bende fazla o tür Proğramlar yok face lite ve Watsapp var sadece
simple control ile pek güzel olmuyorCm rom ses yükseltmek için Root explorer gibi bi uygulama lazım.
System/etc/sound/Mo yu basili tutup uzerine permissonunu rw rw rw yapıyoruz.
Sonra duzenleyici modda açıyoruz aşağı aşağı gidip fotograftaki 57 yazanı 63ten yüksek olmayacak şekilde değiştiriyoruz
Biraz aşağıda kulaklık için de var aynı 57 onuda 63ü geçmeyecek şekilde ayarliyoruz sonra değişiklikleri kaydet deyip yeniden başlatıyoruz cihazı.
Audio Fx i kapatırsanız daha iyi ses çıkar.
Navigasyon tuşlar için şu App olabilir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

[emoji122][emoji122][emoji122]teşekkürler. yalnız arkadaşlar aklımı çeldi. cm13 ve pico gapps yükledim.
aynen bende öyle yaptımteşekkürler. yalnız arkadaşlar aklımı çeldi. cm13 ve pico gapps yükledim.
alışkanlık oldu gerçi fazla kullanamıyom arada bi değişiklik iyi geliyor

Cm romlarda extra supersu yuklenmiyor diye biliyorum. Zaten romu yukleyince otomatik rootlaniyor.aynen bende öyle yaptımalışkanlık oldu gerçi fazla kullanamıyom arada bi değişiklik iyi geliyor
![]()
yanlız root explorer yüklenmedi bende hata verdi. supersu güncellemesindede açılış yazısında takılı kaldı internetten indirip flasladım. menü listesi yatay olmuyor bir de kilit ekranı duvar kağıdı değiştirme yok sanırım![]()