Cm yi bilmiyorum ama birara dokdo 7.3.2 surumunu kullanmistim gayette guzeldi. Hala yedeklerimde mevcut. zaten oda cm tabanli bir rom onu yukleyebilirim.Hocam Cm dene derim Gappsi pico olanı indir en boşu. Belki iyidir diye takip ettim konuyu. Değişen birşey yok zamanla tw hele ki s6 öncesi tümü biyerden sonra tokezliyor.
Hocam official hariç tavsiye etmiyorum en gu, eli cm Nightly.Cm yi bilmiyorum ama birara dokdo 7.3.2 surumunu kullanmistim gayette guzeldi. Hala yedeklerimde mevcut. zaten oda cm tabanli bir rom onu yukleyebilirim.
Gerekli linkleri verirsen birara musait zamanda yukluyum dostum.Hocam official hariç tavsiye etmiyorum en gu, eli cm Nightly.
Doğruymuş orda sıralı Cm rom official sitesi.Yanlis link dostum.
Linkler gorunmuyor bilgine...Doğruymuş orda sıralı Cm rom official sitesi.
Gapps indireceğin yer.
Ve istersen xposed linki.
Son surum hangisi cm13 mu? Gapps pico mu indiriyim.RomLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
GappsLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
XposedLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
11.16 yani en baştaki son olan bugün çıkmış.Son surum hangisi cm13 mu? Gapps pico mu indiriyim.
arkadaşım bizim burda internet çok kötü wifiden indireceğim Mega hariç bu romu indirmek iki saati geçer ama Mega ile çok çabuk indiriyorum rica etsem cm layt son sürümü megaya upload edermisinRomLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
GappsLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
XposedLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
En bosunu indiririm istegime gore uygulamalari yuklerim play storeden.11.16 yani en baştaki son olan bugün çıkmış.
Pico en boşu en iyi bence. Ama sen bilirsin yine.
Hocam megada normal tarayıcı da hızı aynidir ama ben yine uplad edeyim senin için iniyor şu an.arkadaşım bizim burda internet çok kötü wifiden indireceğim Mega hariç bu romu indirmek iki saati geçer ama Mega ile çok çabuk indiriyorum rica etsem cm layt son sürümü megaya upload edermisin
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cm romlarin klavyeleri guzel olmuyor. Caresi olsa note3 veya s5 klavyesi flashlanabilse cok guzel olurdu. Cm ye uyumlu samsung note5 veya s7 uygulama iconlari olan temalar varmi?Hocam megada normal tarayıcı da hızı aynidir ama ben yine uplad edeyim senin için iniyor şu an.
Teşekkürler arkadaşım yarın indirip deneyeceğim bakalım nasıl bir tat verecekLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3 kere 200mb de koptu upload ederken anca.