musleysa
Üye
resurrection remix hariç normal cmlerde supersu flashliyordukCm romlarda extra supersu yuklenmiyor diye biliyorum. Zaten romu yukleyince otomatik rootlaniyor.
resurrection remix hariç normal cmlerde supersu flashliyordukCm romlarda extra supersu yuklenmiyor diye biliyorum. Zaten romu yukleyince otomatik rootlaniyor.
hah sende bendensin novacı [emoji122][emoji122]Gelistirici seçeneklerinden rootu aktif etmek lazim. Beb tw romda bile nova launcher kullanıyorum tavsiye ederim.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hyperide v5 denedim doğru olabilir ben sadece fotograf studyosu çalışmıyor diye gıcık kaptim[emoji2] döndüm yoksa biliyorsun v3 v4 hyper kullandım performansı iyiydiArkadasin biri hyper v5 i cok övdü. 48 saattir cihaz reset gormedi en ufak kasma sisme yapmadi diyor.
bildirim paneline ekleyip de hem resim hem video kolayca oluyordu galibaEkran resmi nasıl alınır cm de duvar kagıtları güzel onları alıyım romu kaldırmadan
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
video ceksene görelimEkran resmi nasıl alınır cm de duvar kagıtları güzel onları alıyım romu kaldırmadan
dedimya bildirim paneline kisa yollar ekliyorsun onlarin içinde resim cekmede var video cekmedeNasıl çekeceğim bilmiyorum
telefon hafızasınida silseydin bariEclipse yûkledim sıfırdan ohbe dùnya varmış
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
supersu vardı zaten içinde ancak güncelleme yaptıgımda tel açılmadı bi türlü başlangıç ekran takılı kaldı.Cm romlarda extra supersu yuklenmiyor diye biliyorum. Zaten romu yukleyince otomatik rootlaniyor.
supersu normal mi recoweryden mi diye soruyor ya normal deseydinsupersu vardı zaten içinde ancak güncelleme yaptıgımda tel açılmadı bi türlü başlangıç ekran takılı kaldı
Mega wipe ile herşeyi sildimtelefon hafızasınida silseydin bari