Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

alfo9403

alfo9403

Üye

0MG90

0MG90

Üye
Bana sabah geldi ya üstelik Sony Center cihazı

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi ülkenin romu yüklüyse ona göre geç gelebilir. Ben çıkar çıkmaz ftf attım.

alfo9403

alfo9403

Üye
Hangi ülkenin romu yüklüyse ona göre geç gelebilir. Ben çıkar çıkmaz ftf attım.
Benimki Türkiye romu yani stock hala değiştirmedim Türkiye dır.

archh

Üye
Yükleyen var mı? Benim kafam karıştı yükleyim mi yüklemeyim mi acaba

0MG90

0MG90

Üye
Stamina yok birde uygulamalar ram'de tutulmuyor. Mesela Twitter'da gez, Instagram'a geç yine Twitter'a geçince baştan başlıyor. Lollipop'taki gibi değil. Onun haricinde iyi.

archh

Üye
Yüklemek mantıklı mı sence?

0MG90

0MG90

Üye
Valla bana kalsa Kitkat'a dönücem ama Stamina güncellemesinin gelmesini bekliyorum. Bakalım o gelince nasıl olacak.

alfo9403

alfo9403

Üye
Stamina yok birde uygulamalar ram'de tutulmuyor. Mesela Twitter'da gez, Instagram'a geç yine Twitter'a geçince baştan başlıyor. Lollipop'taki gibi değil. Onun haricinde iyi.
Hocam o olay bende olmuyor. Kurdum 6.0 Uygulamayı ramde tutuyor, baştan başlamıyor geçişlerde. Sayfayı da yenilemiyor.

alfo9403

alfo9403

Üye
Yüklemek mantıklı mı sence?

Bence mantıklı çift tıklayınca ekran kapanma da gelmiş. Bende ramde tutuyor uygulamaları birinden birine geçince tekrar yüklemiyor ayfon gibi. Tek eksik bildirim paneline otomatik parlaklık kısayolu hala hala daha eklenmemiş.

alfo9403

alfo9403

Üye
Mesela güzel birşey daha, ekran kaydı yaparken bazen kapanıyor kendi kendine hata veriyor. Eskiden kaydetmezdi kapanınca tüm kayıt silindirli. Şimdi kapansa da kapandığı yere kadar kaydı tutuyor. Destek olayı da eklenmiş nihayet, gerçi henüz denemedim ama eskiden ülkenizde kullanılmıyor diyordu. Stamınayı hiç kullanmıyordum zaten benim için fark etmedi yüzde 5te pil tasarrufunu açıyorum. Ama olsaydı iyi olurdu en azından ultra stamina. Bence sırf çift tıkla ekran kapanma olayı bile harika neydi o yarım yamalak sadece açma vardı şimdi lg gibi aç kapa.

0MG90

0MG90

Üye
Hocam o olay bende olmuyor. Kurdum 6.0 Uygulamayı ramde tutuyor, baştan başlamıyor geçişlerde. Sayfayı da yenilemiyor.

Niye bende öyle oluyor anlamadım :/

Sony Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alfo9403

alfo9403

Üye
Hatta ekran kaydı aldım göstermek için de buraya Tapatalk tan vıdeo atamadım. O sırada vıdeo kesildi eskıden kesilince kaydetmezdı şimdi kaydı kesılen yere kadar alıyor onu da fark etmiş oldum.

0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar tema yaptım yaklaşık 1.5 saat sürdü. Denerseniz sevinirim :)

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
sado_27

sado_27

Üye
emegın ıcın tesekkurler cok sade olmus kardeş bıraz daha gelıştirsen mesele ıkonlardada degısıklık yapsan fark ettıgım tek şey duvar kagıdı ve a tuslar emegın ıcın tekrardan tesekkurler :)

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Güzel olmuş alt üst bar tamamen şeffaf olabilir arka plan.
Eline sağlık :-)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

0MG90

0MG90

Üye
emegın ıcın tesekkurler cok sade olmus kardeş bıraz daha gelıştirsen mesele ıkonlardada degısıklık yapsan fark ettıgım tek şey duvar kagıdı ve a tuslar emegın ıcın tekrardan tesekkurler :)
Güzel olmuş alt üst bar tamamen şeffaf olabilir arka plan.
Eline sağlık :-)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler:) Daha ilk kez denedim bakalım daha neler yapabilirim:)

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
sado_27

sado_27

Üye
daha iyisini yapabilirsin kardeş :)

#GÖKHAN#

#GÖKHAN#

Üye
23.0.1.A.0.167 TR ftf dosyası var mı? Ben de 6.0 dan 4.4.4 e dönmek istiyorum

zencibitc

zencibitc

Üye
23.0.1.A.0.167 TR ftf dosyası var mı? Ben de 6.0 dan 4.4.4 e dönmek istiyorum
neden dönmek istiyorsun sebebini öğrenebilirmiyim ? ve sanırım TR ftf si yok ama Nordic Generic ftf linki verebilirim gayet iyi.
@0MG90 @sado_27 @alfo9403 artık sürekli rom atmaktan bıktım diyebilirim sizce hangi sürüm daha iyi güncellik önemli değil benim için genelde müzik dinler sosyal medyada takılırım ama arayüzün aşırı akıcı olmasını istiyorum arada kaldım sizin düşünceleriniz neler ?

akyol1625

Üye
Arkadaşlar z1 e marshmallow güncellemesi gelecek mi? Bilgisi olan var mı?

Üst Alt