skynet
Üye
Hocam hadi telefonda neyse de pc de bence win10 çok iyiadamlar saçma sapan işlerle uğraşıyorlar.sallayın gitsin.mobil tarafta bir gün gelicek windows 10mobile yi iptal ediyoruz diyecekler.bu kesin gibi birşey. windows mobile için ileriye dönük 1gr planları olsaydı tüm telefonlara windows 10 mobile gelirdi.hadi bazı telefonlara gelmedi de icon htc m8 gibi telefonlara gelmemesi artık bunun apaçık bir kanıtı niteliğinde...
zaten şu insiderin gidişatı öyle sallamasyondu ki geçmişteki planları "iptal" ederek çözümlüyorlar. 6 senedir gelinen nokta belli.
bu saatten sonra windows telefon almak için hiç bir sebep yok.
ben hem telefonumu hem bilgisayarımı 8.1e çevirdim ve hayatımdan windows10u tamamen sildim.insider kelimesini duyunca kusasım geliyor artık.teknoloji takiptiçisi bizler artık temel seviyede sürünmek yerine varsın biraz kassın ama kendimizi android cihaz zenginliğine atmanın zamanı çoktan geldi de geçiyor.ben çift çekirdekli android tabletime bir sürü rom yükledim %99u kullanılacak derecede stabil ve hızlı çalışıyor.bu adamlar tek bir işlemci çeşidinde bile stabilliği bulamadılar.
Benim pc içinde 8.1 olarak geldi ama win10 da 8.1'den daha performanslı çalışıyor yani pc de şu ana kadar kullanıp da keyif aldığın en iyi sistem diyebilirim.