Şu konferansta beni heyecanlandıran tek haber. Tebrik ediyorum. Empati güzel bir şey.Görme engelliler için hazırlanmış gözlük gerçekten çok iyi, göremeyen kişilere gerçekten yardımcı olacaktır.
Yarın da var bakalım birkaç bir şey vardır belki.Sizce de muhteşem bir konferans olmadı mı? Windows 10 Mobile'da yaptıkları değişikliklerden çok memnun oldum.
ne yaptıklar ki ben kaçırdım galibaSizce de muhteşem bir konferans olmadı mı? Windows 10 Mobile'da yaptıkları değişikliklerden çok memnun oldum.
Eğer şu build kutucuk düzeltmesi ve continum ile geçerse valla kusarım. Umarım tüm getirmedikleri özellikleri ne varsa hepsini build de tanıtırlar da biraz olsun ümitlenebiliriz. Hala daha bir ümit kırıntısı bekliyoruz MS den. Eğer oda olmazsa inşallah sistemi satışa çıkarırlar da adam gibi bir firma alır.
Böyle bir beklentin varsa bu akşam Build Geliştirici Konferansını boşuna izleme.![]()

Allahtan microsofttan kurtuldum da dert etmiyorum. İmkanınız varsa android ios hangisine geçebiliyorsanız bir an önce geçin.En başından beri bizim konuştuğumuz konu bu değil mi. Mağaza geri de mağaza da geri de e ne oldu android uygulama olayını da rafa kaldırdılar. O yüzden boşuna umut etmeye gerek yok. En başından beri tek eksik bu diyelim bunu da kapatamadılar.Bende fikrimi yazmak istiyorum arkadaşlar; Şimdi bu adamlar neden mobille pek ilgili değiller sorusuna benim şahsi fikrim, Zaten dertleri ve hedefleri tek sistem yapmak ve bu yüzden şuan sadece mağazayı nasıl güçlendiriz derdindeler. Mağaza güçlendiğinde ve evrensel uygulamalar arttığında otomatik olarak mobile de fayda sağlayacak. Biraz geniş düşünün bence, bende kızıyordum ama ince düşününce Windows eko sistemindeki tek sıkıntı MAĞAZA ve UWP bu sorunu çözebilirse gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. Teşekkürler.
Joe Belfiore yokken PC konuşuluyor sadece. Ah ulan Bu Joe MS den ayrılırsa hiç şaşırmam valla.
s7 edge aldıktan sonra pcye dota oynamak dışında oturmuyorum abi. Microsoftun kendi uygulamaları android dedaha güzel çalışıyor. O yüzden dediğin gibi adam olmaz microsoft.Microsoft'un kafa 10 yıl geriden geliyor.
Ve bu durum devam ettikçe mobilde bir arpa boyu yol alamaz.
İnsanlar artık cep telefonu ile yaşıyor, her işini cep telefonundan hallediyor.
Otobüste, metroda, kafede her yerde herkesin elinde cep telefonu olmasından da bunu rahatça görebilirsiniz.
İş yeri ve PC'den halledilebilecek şeyler dışında PC başına oturup da yüzünü açan yok ki.
Microsoft hala PC'den bahsediyor. Mobile ne zaman gereken ağırlığı verecekler merak ediyorum.
Önce PC'ye yapıp iş işten geçtikten ve kullanıcılarını tamamen kaybettikten sonra mobile getirmeye uğraşana kadar;
önce mobile yap, PC'deki özelliklerden insanlar zaten memnun, oraya sonra getirirsin...
Eşekler adam olur da bu Microsoft bu kafayla adam olmaz.
Microsoft'un kafa 10 yıl geriden geliyor.
Otobüste, metroda, kafede her yerde herkesin elinde cep telefonu olmasından da bunu rahatça görebilirsiniz.
İş yeri ve PC'den halledilebilecek şeyler dışında PC başına oturup da yüzünü açan yok ki.
Microsoft hala PC'den bahsediyor. Mobile ne zaman gereken ağırlığı verecekler merak ediyorum.
Önce PC'ye yapıp iş işten geçtikten ve kullanıcılarını tamamen kaybettikten sonra mobile getirmeye uğraşana kadar;
önce mobile yap, PC'deki özelliklerden insanlar zaten memnun, oraya sonra getirirsin...
abi pc de çok kullnıcı olduğunu bildiği için orada güç kaybetmeden onun sayesinde mobili geliltirmek istiyor. Amacı da cepten işi kolaylaştırıp pc yi arka plana atmak değil. Pc daima on planda olacak mobil ondan sonra gelecek. Çünkü amaç para kazanmak . Skype cortana ve windows 10 gibi konulara baktığımızda hepsi kurumsala hitap ediyor. Bi Windows 10 pro bilgisayar yazılımından microsoft 730tl alıyor. 600tl net kar olsun kafi. Benim çalıştığım yerin bünyesinde orjinal windows yazılımı olan binlerce bilgisayar var. adamın ne servis derdi var ne ek masraf nede başka bişey. Hiçbir derdi yok. Sonra onun yanında office satıcak onun yanında skype ı da iyi pazarlarsa,mağazadaki oyun uygulamaları satıp oradan da sonsuz para akışını yakalarsa deymeyin keyfine. Mobilde durum öyle değil. He bu mobile destek vermemesine bahane değil. ama o mağaza gelişmeden Windows mobile cidden hikaye olarak kalır.Microsoft'un kafa 10 yıl geriden geliyor.