Haber Microsoft Build 2016 Geliştirici Konferansı Hakkında Gelişmeler

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Şimdi en güncel WP phone alsam, bunlar çıkana kadar aldığım cihazın desteği bitecek

Haber için teşekkürler

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Bu kacinci çeyrek
Bu kacinci build
Bu sahte sürümün ne anlami var
Redstone vermeye cesaretin yok mu
Yoksa sakladigin bir sürüm mü var

Ben günahsiz kitle
Sen sahte softwere
Vefasiz sözlere inanmam artık
Bu kacinci vaad yalan tanıtım
Istesen de gel desen de
Buna gücüm yok artık

Yanasın yanasın
Sen kimden yanasın
Kaderimse bu sistem
Birakin anam aglasin
Buna dayanmaya gücüm yok
Mağazadan umudum yok
Kaldım beta uygulamalarda
Beni kimler anlasın :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: man20, Rock Ve Roll, skynet ve 11 diğerleri
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu kacinci çeyrek
Bu kacinci build

Ben günahsiz kitle
Sen sahte softwere
Istesen de gel desen de
Buna gücüm yok artık

Yanasın yanasın
Sen kimden yanasın
Kaderimse bu sistem
Birakin anam aglasin
Buna dayanmaya gücüm yok
Mağazadan umudum yok

Şair burada Microsoft'a sitemlerini iletiyor. Kısaca özet geçtik. Şimdi reklamlar:kop2::kop2:

• Beğen
Tepkiler: versino2, Darth Revan, Krnl386 ve 2 diğerleri
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Bu kacinci çeyrek
Bu kacinci build

Ben günahsiz kitle
Sen sahte softwere
Istesen de gel desen de
Buna gücüm yok artık

Yanasın yanasın
Sen kimden yanasın
Kaderimse bu sistem
Birakin anam aglasin
Buna dayanmaya gücüm yok
Mağazadan umudum yok
artık inandım. Ms adamda askerliğe benzer bir etki yaratıyor
tezkere yok yalnız :D
2015 3. çeyrekte cortana Türkçe kullanılacaktı.. :) :)
bırak Türkçe versiyonu Türkiye'ye bile gelmedi

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Murat Alper

Murat Alper

Üye
ilk nesil lumialara güncelleme vermezsen symbian 3 ve nokia rüyalarında inşallah senin kabusun olur inşallah microsoft :destere: !!!!

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve dark_13
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Mobil adına ne kadar boş geçse de build etkinlikleri, bu etkinliklere boş demeniz bence çok saçma. Adamların her build etkinliği dolu dolu ciddi teknolojik atılımlarla geçti. Teknolojiden anladığımız sadece elimizde kullandığımız küçük kutucuklarsa zaten boşa bekliyorsunuz. Bir gelişme sırf işimize yaramayacak diye gereksiz olmaz

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, dücane ve erhanercan
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Mobil adına ne kadar boş geçse de build etkinlikleri, bu etkinliklere boş demeniz bence çok saçma. Adamların her build etkinliği dolu dolu ciddi teknolojik atılımlarla geçti. Teknolojiden anladığımız sadece elimizde kullandığımız küçük kutucuklarsa zaten boşa bekliyorsunuz. Bir gelişme sırf işimize yaramayacak diye gereksiz olmaz
Af buyur! Bir yazılım firması multi Windows işini 2 senedir beceremiyorsa, Cortana denen zımbırtıyı! çince gibi bir dile uyarlayıp bize 2015 3. deyrek diyipte halen vermeyip üzerine bir de dalga geçer gibi diğer plâtformlara veriyorsa, tam 1seneden fazladır wp 10 insider kullandırttığı, hayvan gibi bildirim topladığı ilk nesil lumia cihazlara wp 10 vermiyorum derse ve üzerine bir de final diye bildiğin insider wp10 verirse, cihaza özel firmware yapamazsa, edge denen tarayıcı rezilleri oynuyorsa :
"KUSURA BAKMA AMA BURADA MİCROSOFT'A GÖMEN HERKES YERDEN GÖĞE , GÖKTEN FEZANIN DERİNLERİNE KADAR ÇOK HAKLI".
Ha bide işin teknik servis boyutu var. Oraya hiç değinmeyeceğim sadece bu bölüm de bir konu var. Oraya bakman yeterli gelir.
Evet Microsoft dünyanın en büyük yazılım(!!!) şirketi olabilir , hatta yeni teknolojiler bile tanıtabilir ama elimdeki cihaza veya hayatıma bir artısı yoksa , bana gelmesini bırak halen icraata dönemediyse (Geçen sene Holo lens vardı sahi o nerede!!!) kusura bakma biz Microsoft'u eleştirmekte çok haklıyız be dostum ...

• Beğen
Tepkiler: ON9, suyunsesi, Rock Ve Roll ve 5 diğerleri
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Af buyur! Bir yazılım firması multi Windows işini 2 senedir beceremiyorsa, Cortana denen zımbırtıyı! çince gibi bir dile uyarlayıp bize 2015 3. deyrek diyipte halen vermeyip üzerine bir de dalga geçer gibi diğer plâtformlara veriyorsa, tam 1seneden fazladır wp 10 insider kullandırttığı, hayvan gibi bildirim topladığı ilk nesil lumia cihazlara wp 10 vermiyorum derse ve üzerine bir de final diye bildiğin insider wp10 verirse, cihaza özel firmware yapamazsa, edge denen tarayıcı rezilleri oynuyorsa :
"KUSURA BAKMA AMA BURADA MİCROSOFT'A GÖMEN HERKES YERDEN GÖĞE , GÖKTEN FEZANIN DERİNLERİNE KADAR ÇOK HAKLI".
Ha bide işin teknik servis boyutu var. Oraya hiç değinmeyeceğim sadece bu bölüm de bir konu var. Oraya bakman yeterli gelir.
Evet Microsoft dünyanın en büyük yazılım(!!!) şirketi olabilir , hatta yeni teknolojiler bile tanıtabilir ama elimdeki cihaza veya hayatıma bir artısı yoksa , bana gelmesini bırak halen icraata dönemediyse (Geçen sene Holo lens vardı sahi o nerede!!!) kusura bakma biz Microsoft'u eleştirmekte çok haklıyız be dostum ...
masaüstü pclerde gösterdiği istikrarı mobilde göremiyoruz hani yapıyor bişeyler ama Adam sende der gibi
yeniliği tanıtmak ayrı onu etkili kullanmak ayrı tanıttığı şeyleri hemen kullanıma sunmalı ki bizde rahat edelim

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Böyle saçma bir şey için tartışıp konuyu uzatmayacağım.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
sıkıntılardan biri de nedense beklentimizin yüksek olması. Her alanda ms un en iyi olmasını bekliyoruz. Cortana olsun klavye olsun kamera olsun ekran olsun posta uygulaması olsun fiyat olsun ve daha fazlası. Beklentimizin yüksek olması birazda çok takip etmemizden kaynaklı. bu problem çözülürm mü ? Bence Hayır. Bu sistem de olumlu yada olumsuz eleştiriler oldukça sistem canlılığını koruyor demektir. Ki öyle de olması gerekir. "kişisel görüşüm"

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
dakamon

dakamon

Üye
Eğer şu build kutucuk düzeltmesi ve continum ile geçerse valla kusarım. Umarım tüm getirmedikleri özellikleri ne varsa hepsini build de tanıtırlar da biraz olsun ümitlenebiliriz. Hala daha bir ümit kırıntısı bekliyoruz MS den. Eğer oda olmazsa inşallah sistemi satışa çıkarırlar da adam gibi bir firma alır.

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
sıkıntılardan biri de nedense beklentimizin yüksek olması. Her alanda ms un en iyi olmasını bekliyoruz. Cortana olsun klavye olsun kamera olsun ekran olsun posta uygulaması olsun fiyat olsun ve daha fazlası. Beklentimizin yüksek olması birazda çok takip etmemizden kaynaklı. bu problem çözülürm mü ? Bence Hayır. Bu sistem de olumlu yada olumsuz eleştiriler oldukça sistem canlılığını koruyor demektir. Ki öyle de olması gerekir. "kişisel görüşüm"
abi ne en iyisi Adam gibi bişey yapsın yeter
güya cortana geçen yılın sonunda Türkçe dil desteği alacaktı bırak almayı Türkiye'ye bile gelmedi ms ne yapıyor androide louncher yapmakla meşgul cortanayı iosa portlamakla meşgul
bir yıl oldu Lumia camera güncelleme almadı neymiş efendim win 10a gelecek o geldi mi hayır
Windows 10 bekleriz adamlar gider iosa klavye yapar ki bizimkinin kat kat daha iyi versiyonu
yani adamlar müşteriye itimat ediyor ama kendi müşterisine değil
portlama işinden başlarını kaldırmıyorlar ama bizim için değil başka platforma portluyorlar
resmen üvey evlat muamelesi görüyoruz Lumia 620bile böyle dışlanmadı :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Umarım tüm getirmedikleri özellikleri ne varsa hepsini build de tanıtırlar da biraz olsun ümitlenebiliriz. Hala daha bir ümit kırıntısı bekliyoruz MS den.
Böyle bir beklentin varsa bu akşam Build Geliştirici Konferansını boşuna izleme. :no:

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Eğer şu build kutucuk düzeltmesi ve continum ile geçerse valla kusarım. Umarım tüm getirmedikleri özellikleri ne varsa hepsini build de tanıtırlar da biraz olsun ümitlenebiliriz. Hala daha bir ümit kırıntısı bekliyoruz MS den. Eğer oda olmazsa inşallah sistemi satışa çıkarırlar da adam gibi bir firma alır.
gelecek zaman kipini duyarsam kusarım
gelecek olacak ne bu böyle tamam o zaman biz de gele-cez
adamların konuşma metninden gelecek zaman kipini çıkart hiç bişey kalmaz yeminle

• Beğen
Tepkiler: dakamon
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
He diyosun ki bi cacık çıkmaz bu konferanstan.
Beklentin bu yönde ise aynen öyle. Bizim izleyeceğimiz üç günlük bir konferansın sadece bir bilemedin iki saatlik bir sunumu. Sonraki oturumlarda geliştiricilere neler anlatılacak bilemeyiz. Onu zaman gösterir.

Surface Phone ile Maxicep.com uygulamasından gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Aybin.Kilic
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
18.30'da başlayacak etkinliği canlı izlemek için:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
içi boş olacak etkinliği neden izleyeyim :hih:

...decode...

...decode...

Üye
Geldik ama mobil açısından çok umut bağlamıyorum. :no:
Mobile first, cloud first diyor hala Nadella :) Mobile last, cloud first dese daha doğru.

Üst Alt