Bu kacinci çeyrek
Bu kacinci build
Bu sahte sürümün ne anlami var
Redstone vermeye cesaretin yok mu
Yoksa sakladigin bir sürüm mü var
Ben günahsiz kitle
Sen sahte softwere
Vefasiz sözlere inanmam artık
Bu kacinci vaad yalan tanıtım
Istesen de gel desen de
Buna gücüm yok artık
Yanasın yanasın
Sen kimden yanasın
Kaderimse bu sistem
Birakin anam aglasin
Buna dayanmaya gücüm yok
Mağazadan umudum yok
Kaldım beta uygulamalarda
Beni kimler anlasın![]()

artık inandım. Ms adamda askerliğe benzer bir etki yaratıyorBu kacinci çeyrek
Bu kacinci build
Bu sahte sürümün ne anlami var
Redstone vermeye cesaretin yok mu
Yoksa sakladigin bir sürüm mü var
Ben günahsiz kitle
Sen sahte softwere
Vefasiz sözlere inanmam artık
Bu kacinci vaad yalan tanıtım
Istesen de gel desen de
Buna gücüm yok artık
Yanasın yanasın
Sen kimden yanasın
Kaderimse bu sistem
Birakin anam aglasin
Buna dayanmaya gücüm yok
Mağazadan umudum yok
Kaldım beta uygulamalarda
Beni kimler anlasın![]()

bırak Türkçe versiyonu Türkiye'ye bile gelmedi2015 3. çeyrekte cortana Türkçe kullanılacaktı..![]()
![]()
Af buyur! Bir yazılım firması multi Windows işini 2 senedir beceremiyorsa, Cortana denen zımbırtıyı! çince gibi bir dile uyarlayıp bize 2015 3. deyrek diyipte halen vermeyip üzerine bir de dalga geçer gibi diğer plâtformlara veriyorsa, tam 1seneden fazladır wp 10 insider kullandırttığı, hayvan gibi bildirim topladığı ilk nesil lumia cihazlara wp 10 vermiyorum derse ve üzerine bir de final diye bildiğin insider wp10 verirse, cihaza özel firmware yapamazsa, edge denen tarayıcı rezilleri oynuyorsa :Mobil adına ne kadar boş geçse de build etkinlikleri, bu etkinliklere boş demeniz bence çok saçma. Adamların her build etkinliği dolu dolu ciddi teknolojik atılımlarla geçti. Teknolojiden anladığımız sadece elimizde kullandığımız küçük kutucuklarsa zaten boşa bekliyorsunuz. Bir gelişme sırf işimize yaramayacak diye gereksiz olmaz
masaüstü pclerde gösterdiği istikrarı mobilde göremiyoruz hani yapıyor bişeyler ama Adam sende der gibiAf buyur! Bir yazılım firması multi Windows işini 2 senedir beceremiyorsa, Cortana denen zımbırtıyı! çince gibi bir dile uyarlayıp bize 2015 3. deyrek diyipte halen vermeyip üzerine bir de dalga geçer gibi diğer plâtformlara veriyorsa, tam 1seneden fazladır wp 10 insider kullandırttığı, hayvan gibi bildirim topladığı ilk nesil lumia cihazlara wp 10 vermiyorum derse ve üzerine bir de final diye bildiğin insider wp10 verirse, cihaza özel firmware yapamazsa, edge denen tarayıcı rezilleri oynuyorsa :
"KUSURA BAKMA AMA BURADA MİCROSOFT'A GÖMEN HERKES YERDEN GÖĞE , GÖKTEN FEZANIN DERİNLERİNE KADAR ÇOK HAKLI".
Ha bide işin teknik servis boyutu var. Oraya hiç değinmeyeceğim sadece bu bölüm de bir konu var. Oraya bakman yeterli gelir.
Evet Microsoft dünyanın en büyük yazılım(!!!) şirketi olabilir , hatta yeni teknolojiler bile tanıtabilir ama elimdeki cihaza veya hayatıma bir artısı yoksa , bana gelmesini bırak halen icraata dönemediyse (Geçen sene Holo lens vardı sahi o nerede!!!) kusura bakma biz Microsoft'u eleştirmekte çok haklıyız be dostum ...
abi ne en iyisi Adam gibi bişey yapsın yetersıkıntılardan biri de nedense beklentimizin yüksek olması. Her alanda ms un en iyi olmasını bekliyoruz. Cortana olsun klavye olsun kamera olsun ekran olsun posta uygulaması olsun fiyat olsun ve daha fazlası. Beklentimizin yüksek olması birazda çok takip etmemizden kaynaklı. bu problem çözülürm mü ? Bence Hayır. Bu sistem de olumlu yada olumsuz eleştiriler oldukça sistem canlılığını koruyor demektir. Ki öyle de olması gerekir. "kişisel görüşüm"

Böyle bir beklentin varsa bu akşam Build Geliştirici Konferansını boşuna izleme.Umarım tüm getirmedikleri özellikleri ne varsa hepsini build de tanıtırlar da biraz olsun ümitlenebiliriz. Hala daha bir ümit kırıntısı bekliyoruz MS den.

gelecek zaman kipini duyarsam kusarımEğer şu build kutucuk düzeltmesi ve continum ile geçerse valla kusarım. Umarım tüm getirmedikleri özellikleri ne varsa hepsini build de tanıtırlar da biraz olsun ümitlenebiliriz. Hala daha bir ümit kırıntısı bekliyoruz MS den. Eğer oda olmazsa inşallah sistemi satışa çıkarırlar da adam gibi bir firma alır.
Böyle bir beklentin varsa bu akşam Build Geliştirici Konferansını boşuna izleme.![]()
Beklentin bu yönde ise aynen öyle. Bizim izleyeceğimiz üç günlük bir konferansın sadece bir bilemedin iki saatlik bir sunumu. Sonraki oturumlarda geliştiricilere neler anlatılacak bilemeyiz. Onu zaman gösterir.He diyosun ki bi cacık çıkmaz bu konferanstan.
Surface Phone ile Maxicep.com uygulamasından gönderildi