Haber Microsoft Build 2016 Geliştirici Konferansı Hakkında Gelişmeler

Sponsorlu Bağlantılar

ElectroTR

ElectroTR

Üye
İris tarayıcı ya da parmak izi okuyucu kullanarak web sitelerinde şifre girmek zorunda kalınmayacak. Microsoft Edge artık daha fazla güvenlik desteğine sahip. Tabi bunun için web sitelerinin desteklemesi gerekebilir tahminimce.
Tabletlerde kalem kullanımı ile ilgili yeni bir arayüz geliştirilmiş.

dakamon

dakamon

Üye
Şöyle diyim bi şema var ekranda. Oraya bakınca mobil ile ilgili bir şey olmayacakmış gibi geliyor.

ElectroTR

ElectroTR

Üye
Facebook, messenger ve instagram universal app'ları çok yakında mağazada olacakmış :D
Şöyle diyim bi şema var ekranda. Oraya bakınca mobil ile ilgili bir şey olmayacakmış gibi geliyor.

Şuanki sunumda mobilden bahsedilmeyecek gibi ama redstone ile ilgili gelişmeler olacak mobilde. Cihazlar arasında daha fazla bağlantı olması gibi. PC üzerinden sms mesajlara cevap verilebilecek mesela.

dakamon

dakamon

Üye
İnstagram da mağazada diyorlardı taa ne zaman bakalım bu ne zaman gelecek. Adamlar hep yakında yakında ama hangi yakında....

onursarii

Üye
Valla yakındalardan bıktım. Açıklamayı yapar yapmaz koysana şunları uygulamaya.

enessrsy

enessrsy

Üye
Bana önceden hazırlanmış videoları hololens diye yutturuyorlar gibi geliyor ama bilemedim :hmmm Mobilden ümidi kestim belki güzel şeyler çıkar diye izliyorum
---
Mars'a gidebiliyorlar ama mobil işletim sistemi yapamıyorlar, tebrik etmek gerek :biggrin::alkis

• Beğen
Tepkiler: ON9
ElectroTR

ElectroTR

Üye

Yukarıdaki mesajda bahsettiğim özellikler. Kısa bir video ile geçiştirdiler sadece. Belki yarın detaylı tanıtım yaparlar.

edit: paint ile yapıştırıken biraz kayma olmuş. önemli kısımlar görünüyor anlaşılır sanırım.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, Esendağlı ve sfgnrl
dakamon

dakamon

Üye
Joe Belfiore yokken PC konuşuluyor sadece. Ah ulan Bu Joe MS den ayrılırsa hiç şaşırmam valla.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Gene vaatler Allah sonumuzu hayır etsin :)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Facebook, messenger ve instagram universal app'ları çok yakında mağazada olacakmış :D .
Biz bu -cek ,-cak kısımlarını kaç senedir duyuyoruz.
Birde gelen uygulamalarda beta olursa sen seyret eğlenceyi :kop2:
Adamlara kendi paramızla bedava beta testerlik yapıyoruz....

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Facebook, messenger ve instagram universal app'ları çok yakında mağazada olacakmış :D

Şuanki sunumda mobilden bahsedilmeyecek gibi ama redstone ile ilgili gelişmeler olacak mobilde. Cihazlar arasında daha fazla bağlantı olması gibi. PC üzerinden sms mesajlara cevap verilebilecek mesela.
biz alıştık buna kısaca gelmeyeceği için microsofta koca bir yav he he diyoruz :ehe :ehe

ElectroTR

ElectroTR

Üye
Yine bol bol cortana kasmışlar. Yeni teknolojilerin bize bir faydası olmayacak yani.

dakamon

dakamon

Üye
2-3 yıl önce bu forum bu gün coşuyordu sayfalarca yazı 1 saat içinde yazılıyordu. Heyecanlar dorukta oluyordu.

• Beğen
Tepkiler: ON9
4MaGuS

4MaGuS

Üye
universal skype tanıtılıyor

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Evrensel skype uygulamasında yerleştirilen Cortona ile kadın otel rezervasyonu ayarladı :D
Skype'ın Hololens olayı yine insanı heyecanlandırıyor ya her ne kadar hayatıma çokta giremeyecek olsa da :D
Ayrıca Skype UWP bugün yayınyanacak dedi yanlış anlamadıysam.

ElectroTR

ElectroTR

Üye
Evrensel skype uygulamasında yerleştirilen Cortona ile kadın otel rezervasyonu ayarladı :D
Skype'ın Hololens olayı yine insanı heyecanlandırıyor ya her ne kadar hayatıma çokta giremeyecek olsa da :D
Ayrıca Skype UWP bugün yayınyanacak dedi yanlış anlamadıysam.

Otel rezervasyonu ayarlayan cortana otelin botuna yönlendiriyor kadını. cortana benzeri bot randevuyu ayarladıktan sonra gerekli bilgileri cortanadan ben alırım diyor bir de :D

Bu senenin temeli genel olarak botlar anladığım kadarıyla.

An itibari ile microsoft bot framework tanıtılıyor.

Microsoftun bu hamlesi, müşteri temsilcilerini ve çağrı merkezlerinin yerine bir alternatif gibi. İnsanların birbiri ile sesli iletişimi yavaş yavaş kesiliyor. gidişat pek iyi değil :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Otel rezervasyonu ayarlayan cortana otelin botuna yönlendiriyor kadını. cortana benzeri bot randevuyu ayarladıktan sonra gerekli bilgileri cortanadan ben alırım diyor bir de :D

Bu senenin temeli genel olarak botlar anladığım kadarıyla.

An itibari ile microsoft bot framework tanıtılıyor.

Microsoftun bu hamlesi, müşteri temsilcilerini ve çağrı merkezlerinin yerine bir alternatif gibi. İnsanların birbiri ile sesli iletişimi yavaş yavaş kesiliyor. gidişat pek iyi değil :D
İşi o boyutu ayrı da tabi de bu bot olayı güzelmiş aslında ya :D Mesela bazı sitelerde 17.00 den sonra bilgi alcak adam kalmıyor, koysunlar bir bot derdimizi soralım :D

efeler12

efeler12

Üye
10 numara 5 yıldız olmuş kapitalizme bedava iş gücü

• Beğen
Tepkiler: dakamon
...decode...

...decode...

Üye
Windows Phone 10'a ekmek çıkmaz bu konferanstan.

ademoz05

ademoz05

Üye
abi windows reklamındaki adamın iphone kullanması müthiş bir şey yavvvvvv :alkis:alkis:ehe

Üst Alt