Haber Sony'nin Android Marshmallow güncelleme takvimi ortaya çıktı!

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G4c vermişler bizim pedere bir kamu kurumunda ona bile geleli baya oldu ve hatasız kullanıyor 800 liralık telefon.Sony'in saf android denebilecek bir sistemi hala yetistirememesi ya da bekletmesi garip.
Sony güncelleme konusunda nasıl olduysa artık iyi olarak görülüyordu ama baktık ki model bazında diger firmalardan farkı yok yazılımı diger firmaların çok gerisinde ve buna rağmen yavaşlar.
Lg UX ya da touchwiz'i versen demekki 2 senede içinden çıkamayacaklar.

• Beğen
Tepkiler: phasan ve dragonmhmt

phasan

phasan

Üye
G4c vermişler bizim pedere bir kamu kurumunda ona bile geleli baya oldu ve hatasız kullanıyor 800 liralık telefon.Sony'in saf android denebilecek bir sistemi hala yetistirememesi ya da bekletmesi garip.
Sony güncelleme konusunda nasıl olduysa artık iyi olarak görülüyordu ama baktık ki model bazında diger firmalardan farkı yok yazılımı diger firmaların çok gerisinde ve buna rağmen yavaşlar.
Lg UX ya da touchwiz'i versen demekki 2 senede içinden çıkamayacaklar.
Bunlar cok gec guncelleme veriyor

nanotex

nanotex

Üye
Tabii ki C4.. hangi telefonu alsam üvey evlat muamelesi abi çok mu fakirim ne

The Shadow

The Shadow

Üye
Haziran sonu mu :off: Vermeyin lan! İnsanlar sorunlarla boğuşsun, çipsetimiz ve 5.1 güncellemesi sağolsun birçok oyunu, uygulamayı da çalıştıramaz hale gelelim, güncelleme için de haziran sonunu bekleyelim! Şubat'ta yayınlanan 5.1 kararlılık güncellemesinin bile ülkemiz dahil daha gelmediği bir sürü yer var, tam bir rezalet.

• Beğen
Tepkiler: phasan
phasan

phasan

Üye
Sony guncellemeyi cok gec veriyor samsung benzedi
Haziran sonu mu :off: Vermeyin lan! İnsanlar sorunlarla boğuşsun, çipsetimiz ve 5.1 güncellemesi sağolsun birçok oyunu, uygulamayı da çalıştıramaz hale gelelim, güncelleme için de haziran sonunu bekleyelim! Şubat'ta yayınlanan 5.1 kararlılık güncellemesinin bile ülkemiz dahil daha gelmediği bir sürü yer var, tam bir rezalet.
Sony bu işi batırdı

Suan M5 ve M4 Aqua sorun lu M5 cok sorunlu M4 Aqua hafıza sorunu var

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Sony guncellemeyi cok gec veriyor samsung benzedi

Sony bu işi batırdı

Suan M5 ve M4 Aqua sorun lu M5 cok sorunlu M4 Aqua hafıza sorunu var
Eğer bu takvim doğruysa kesinlikle.

goldmobile

goldmobile

Üye
Xperia Z1 Compact yokmu?

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Abartmayın gençler. Tamam güncelleme geç geliyor ama ben 5.1.1'deyim herhangi bir sorun yok.

osicik

Üye
Abartmayın gençler. Tamam güncelleme geç geliyor ama ben 5.1.1'deyim herhangi bir sorun yok.
Haaaa sen hepimizin yerine düşünüyorsun zaten senin için sorun yoksa bizim içinde olmamalı....

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Haaaa sen hepimizin yerine düşünüyorsun zaten senin için sorun yoksa bizim içinde olmamalı....
Ne alakası var. Benim sorunum yok yazdım.
Yaz ne sorun yaşıyorsan o zaman bakalım herkesçe genel bi sorun mu
Ayrıca yeni güncelleme ota ile geç geliyorsa ftf diye bir şey var. Sony bunu boşuna mı seçenek olarak sunmuş? Yükle ftf'yi al güncellemeni tepe tepe kullan. Hiç uğraşmadan suç atmak çok kolay.

phasan

phasan

Üye
Ben sorun var diye çabuk gelsin demiyorum Sony m4 agua da hafıza sorunu giderilsin 6 gelmesede olur

osicik

Üye
Ayrıca yeni güncelleme ota ile geç geliyorsa ftf diye bir şey var. Sony bunu boşuna mı seçenek olarak sunmuş? Yükle ftf'yi al güncellemeni tepe tepe kullan. Hiç uğraşmadan suç atmak çok kolay.
Çok merak ediyorum sen kendi demek isteğinden bişey anladın mı
Kendi adıma kullandığım 5 sürümü kaymak gibi hiçbir sorunum yok ama 1 sene önce tanıtılan milletin 6 aydır kullandığı 6sürümünü kullanmak istiyorum sebep belirtmek zorunda da değil kimse sana suçta atmıyorum sadece herkes 6 yı istemekte sabırsızlanmakta fazlasıyla haklı hepsi bu

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Çok merak ediyorum sen kendi demek isteğinden bişey anladın mı
Kendi adıma kullandığım 5 sürümü kaymak gibi hiçbir sorunum yok ama 1 sene önce tanıtılan milletin 6 aydır kullandığı 6sürümünü kullanmak istiyorum sebep belirtmek zorunda da değil kimse sana suçta atmıyorum sadece herkes 6 yı istemekte sabırsızlanmakta fazlasıyla haklı hepsi bu
Ftf yüklemeyi sana demedim üstte mesaj atana dedim
Zaten bende geç gelmesine bir şey demedim yukarıdaki mesajıma yine bak istersen

osicik

Üye
Ftf yüklemeyi sana demedim üstte mesaj atana dedim
Zaten bende geç gelmesine bir şey demedim yukarıdaki mesajıma yine bak istersen
Benim alıntıma cevap yazıp sana demedim diyorsunuz bide yine bak demişsiniz ilginç bakıyorum tekrar bakıyorum herkesin istemekte sabırsızlanmakta haklı olduğunu görüyorum
Herkes geç gelmesine isyan ediyor sen abartmayın diyorsun ve bişey demedim diyorsun ilginç olmuş ben yanlış anlamışım heralde özür uzamasın gereksiz tartışma...

The Shadow

The Shadow

Üye
Genel mi özel mi al bi bak istersen, son 10-15 sayfayı okuman yeter de artar bile. Bir de Flashtool'un official XDA konusuna bak bakalım M5'i destekliyor mu! Hiç uğraşmadan suç atmak kolaymış, sorunun olmayınca oturduğun yerden fanboyluk yapabiliyorsun tabii ki, aynı mantık.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Genel mi özel mi al bi bak istersen, son 10-15 sayfayı okuman yeter de artar bile. Bir de Flashtool'un official XDA konusuna bak bakalım M5'i destekliyor mu! Hiç uğraşmadan suç atmak kolaymış, sorunun olmayınca oturduğun yerden fanboyluk yapabiliyorsun tabii ki, aynı mantık.

M5 mi kullanıyorum ben? Ayrıca M5'in desteklemediğini nereden bileyim? Her cihaza atılıyor diye biliyorum. Bana fanboy diyeceğine git Samsung kullanırken attığın mesajlara bak istersen.

The Shadow

The Shadow

Üye
M5 mi kullanıyorum ben? Ayrıca M5'in desteklemediğini nereden bileyim? Her cihaza atılıyor diye biliyorum. Bana fanboy diyeceğine git Samsung kullanırken attığın mesajlara bak istersen.
Bilmek zorunda değilsin zaten, ama bilmiyorsan uğraşmadan suç atmak kolay demeyeceksin. Piyasaya bakış açım baya değişti geçmişe nazaran, ama daha önce de fanboyluk yaptığım falan yoktu, o bahsettiğin mesajları at gerekli açıklamasını yaparım ben yine o kadar iddaalıysan.

Koradam

Üye

Üst Alt