Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Satıcı da iş yoksa cihaz ne yapabilir ki. Bizim wp forumdan iki kişiyi oraya koy kuyruk yaptırır :)

O kadar basit olsa keşke :) Mağazacılık sektöründe çalışmış biri olarak söyleyebilirim ki her ürün kendi alıcısını yaratır . Mağazacılık ve pazarlama farklı alanlar . Sizin dediğiniz pazarlamacılar için geçerli bir durum . Mağazada her tuttuğunu götürüp lumia cihaz var burda diye zorla tanıtamazsın . Oraya gelen kişi zaten lumia cihaz almaya geldiyse ona tanıtırsın ama mağazaya ıphone almaya gelmiş birine ne anlatıcaksın ki lumia almasını sağlayasın ?

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Yenisahra Optimum media markete 950 ve 950xl geldiğinde incelemek için gitmiştim . 2 tane 950 , 2 tane de 950 xl modeli gelmiş . 2 haftadır haftada 2 kere gidip kontrol ediyorum ne durumda diye hala o 4 cihazdan biri bile satılmamış . Hatta görevliyle konuştuğumda satmayı bırak kimse o cihazları sormuyor , ilgilenmiyor bile sanırım cihazlar yine elimizde kalacak dediler . Continuum standı kurmuşlar lumia cihaz gören standdan uzaklaşıyor direkt . O donanıma sahip bir cihaza yazık oluyor gerçekten .
Marmara Forum ,Bayrampaşa Forum iki forumdaki Media Market lerde de Lumia cihaz yok gene iyi siz olanına denk gelmişsiniz..

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Marmara Forum ,Bayrampaşa Forum iki forumdaki Media Market lerde de Lumia cihaz yok gene iyi siz olanına denk gelmişsiniz..

Microsoft lumia facebook sayfasında orada olduğu söyleniyordu . Orda olduğunu bilerek gittim yani :)

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
950 için şuan taksitle satış durumu var mı?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bmw_m6 ve Aybars1979

gkhntlbs

Üye
hepsi burada.comda 2599.000 tl tek çekim olarak satılıyor.Ben dün akşam aldım

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
hepsi burada.comda 2599.000 tl tek çekim olarak satılıyor.Ben dün akşam aldım

O kadar nakit veremem ama taksit imkanı olursa almayı düşünüyorum. Sen bi kullan eğer beğenmezsen 2 bin liraya bana 20 ay taksitle verirsin :)

BaySerkan

BaySerkan

Üye
950 için şuan taksitle satış durumu var mı?
teknoloji mağazalarının içinde bankaların standı oluyor oralardan kredi kullandırılıyor 36 aya kadarda taksit imkanı var tabi üstüne faiz'de ödüyorsunuz..

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
teknoloji mağazalarının içinde bankaların standı oluyor oralardan kredi kullandırılıyor 36 aya kadarda taksit imkanı var tabi üstüne faiz'de ödüyorsunuz..

Bi telefon için de faiz ödemeyelimya. Ev almıyoruz sonuçta :)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

gkhntlbs

Üye
Ben ing kredi kartımla aldım peşin fiyatına sonra bankacılık işlemlerinden 9 a böldüğümde 332 tl ufak bir miktar para kesiyorlar :)

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Ben ing kredi kartımla aldım peşin fiyatına sonra bankacılık işlemlerinden 9 a böldüğümde 332 tl ufak bir miktar para kesiyorlar :)

Operatör kampanyası olsa onda da aynı farkı verirdin sonuçta.

gkhntlbs

Üye
telefonum geldi sonunda şarjını bitirdim şimdi güncellemelerde sıra çok ince geldi bana ;)
telefonu kaç saat şarj etmeliyim arkadaşlar şu an güncelleme yapılıyor 12 saat olayı doğrumu yeni akıllılarda

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve Sensation
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
telefonum geldi sonunda şarjını bitirdim şimdi güncellemelerde sıra çok ince geldi bana ;)
telefonu kaç saat şarj etmeliyim arkadaşlar şu an güncelleme yapılıyor 12 saat olayı doğrumu yeni akıllılarda
lityum bataryalardan öncesinden kalma bi yanlış anlaşılma :) dolana kadar şarj edin

gkhntlbs

Üye
teşekkürler

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
O eski tip Ni-Cad bataryalar için geçerliydi.
Günümüz de ise kullanılan teknoloji değişti. İlk şarj full dolana kadar cihazı kurcalamayın. Mümkün mertebe şarjı bitirmeden doldurup kullanın sonra.
Bu arada iyi günler de kullanın cihazınızı.

gkhntlbs

Üye
Şu an şarj oluyor ama arka planda güncelleme yapıyor bir sıkıntı olmaz herhalde değilmi ;)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Şu an şarj oluyor ama arka planda güncelleme yapıyor bir sıkıntı olmaz herhalde değilmi ;)
Sıkıntı çıkarmaz. Lityum ion pil teknolojisi ile istediğin zaman şarja takıp doldurabilirsin bataryayı. O yüzden bataryanı istediğin zaman istediğin kadar doldur gitsin :)

gkhntlbs

Üye
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

Üst Alt