daha çok indirim olacak zamanla. Amerika'da fiyatlar 170$ düştü. İngiltere fiyatı 100£ civarında düştü. Biz de bir iki ay içinde muhtemelen 2500'un altına iner.950 XL'de 50 TL indirim olmuş. Sonunda çıkması söyleneceği fiyata inmiş.
Bir iki ay içinde bence 2200 ler civarına inmeli.daha çok indirim olacak zamanla. Amerika'da fiyatlar 170$ düştü. İngiltere fiyatı 100£ civarında düştü. Biz de bir iki ay içinde muhtemelen 2500'un altına iner.
Bir iki ay içinde bence 2200 ler civarına inmeli.
valla gençler olsa tükan sizin. Ama olacağını zannetmiyorum.2500 falan kurtarmaz valla max 1800 ve 2000₺ olmalı.
Valla o zaman bizde bu işin -Windows 10 Mobile- olacağını zannetmiyoruz abivalla gençler olsa tükan sizin. Ama olacağını zannetmiyorum.

Valla ms bu fiyattaki bir telefonu insanların almak istemesi için bir neden sunmalı, şuan için sistem neden olamaz bari fiyat olsun demeli.valla gençler olsa tükan sizin. Ama olacağını zannetmiyorum.
Çok ucuz ya az daha pahalı olaymış kaliteli havası katarmışCihazlar Teknosa'da satışa çıktı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Lumia 950 XL bugün satışa sunulmuş olsa (2300-2500TL) fiyat aralığında hemen satın alırdım. Fakat bu iş Ocak'ta sonrasına kalırsa tereddüt ederim. Zira bütün tüketiciler bilmese de Ocak ayında CES Tüketici elektroniği fuarında ya da Şubat ayında Dünya Mobil Kongresi’nde yeni metal kasalı ve kamera odaklı üst seviye Lumia ortaya çıkacak. Bu cihazın bilgileri bence Ocak Şubat döneminde Lumia 950 veya Lumia 950 XL alacaklar için kararları gözden geçirmesine neden olacaktır.

Evet daha da iyisi çıktı piyasayaDiğer firmalar hakkında çok bir şey yazmak istemiyorum ama ekim ayında tanıtılan telefon perakende zincir mağazalarda 3-4 gündür satışta bu da neredeyse 4,5 ay gibi bir süre yapıyor. Fakat diğer bir taraftan son üç gündür tanıtılan yeni nesil işlemcili cihazların yetkilileri nisan başında raflarda olacak diyor ki 35-40 gün gibi bir zaman yapıyor. Mesela LG yetkilisi nisanı bulmayabilir bile ve 2200-2300 civarı olacak diyor. GM çok iyi bir cihaz yapmış 999TL'ye satacağız diyor. Bilemedim nasıl devam edecek Microsoft
Çıkmadı![]()
daha mı iyisi ? LG G5 e göremi ?
Sen yukarıdaki mesajları okudun mu?daha mı iyisi ? LG G5 e göremi ?
evet okudumSen yukarıdaki mesajları okudun mu?
Ayrıca evet Elite X3, set olarak alındığında bence LG G5'ten daha verimli bir cihaz.
Sen yukarıdaki mesajları okudun mu?
Ayrıca evet Elite X3, set olarak alındığında bence LG G5'ten daha verimli bir cihaz.
Keşke güzel sağlam bir şey çıkartsalar da ağzımızın suyu aksaydı ama ortada prototip bile yok yeni nesil ürün olarak maalesef. 920 işlemcili Surface Phone diyoruz mesela, tanıtılıp ülkemize gelmesi yaz sonunu bulur şu andaki dağıtım politikalarına bakarsak ki yine gecikmiş bir hamle ve ürün olacak ekstra bir özellik vs olmazsaOkuduysan konunun LG G5'le ilgisi olmadığını, söylenenlerin de Windows 10 Mobile cihazlar için söylendiğini anlamışsın demektir.evet okudum
evet bencede hp "donanım" olarak daha biraz daha iyi gözüküyor ama hp iyi alırsın sonra 2 sene daha işletim sisteminin güncellemesini beklersin,işte burada LG G5 aradaki farkı işletim sistemi ve mağazasıyla kapatıp araya uçurum katıyor,alcak arkadaşlar hp nin biraz daha farklı olan donanıma yanılmasın derim
Son dönemde gelen bilgilere göre Microsoft, Windows 10 Mobile platformunda cihaz üretimi konusunda biraz daha geri planda kalıp üreticilere imkân sağlamak istediği yönünde. Yani Nokia gibi agresif cihaz üretimi yapmak istemiyor ki diğer firmalar da gelip Windows 10 Mobile akıllı telefon üretsinler. Yoksa Microsoft'un cihaz ürettiği kendi sisteminde kim Microsoft'la rekabet etmek ister ki?Microsoft ürünlerinden bahsediyorum ama. Hp'nin cihaza ne derecede destek sağlayacağını bilemiyoruz ki önümüzde geçmişte gördüğümüz HTC felaketi varKeşke güzel sağlam bir şey çıkartsalar da ağzımızın suyu aksaydı ama ortada prototip bile yok yeni nesil ürün olarak maalesef. 920 işlemcili Surface Phone diyoruz mesela, tanıtılıp ülkemize gelmesi yaz sonunu bulur şu andaki dağıtım politikalarına bakarsak ki yine gecikmiş bir hamle ve ürün olacak ekstra bir özellik vs olmazsa
Bunun gibiSon dönemde gelen bilgilere göre Microsoft, Windows 10 Mobile platformunda cihaz üretimi konusunda biraz daha geri planda kalıp üreticilere imkân sağlamak istediği yönünde. Yani Nokia gibi agresif cihaz üretimi yapmak istemiyor ki diğer firmalar da gelip Windows 10 Mobile akıllı telefon üretsinler. Yoksa Microsoft'un cihaz ürettiği kendi sisteminde kim Microsoft'la rekabet etmek ister ki?
Bu yüzden Microsoft, her yıl toplam 6 yeni model duyurmayı planlıyor. Bunlar da alt, orta ve üst segmentte referans modeller oldun istiyor. Lumia 550-650 / Lumia 950 - 950 XL duyuruldu. Microsoft başka Windows 10 Mobile cihazlar duyurur mu belli değil. Ama Lumia 650 ile Lumia 950 arasındaki makas açıklığını kapatmak için iyi bir orta seviye telefon duyurması gerekiyor.