Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
950 XL'de 50 TL indirim olmuş. Sonunda çıkması söyleneceği fiyata inmiş.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
950 XL'de 50 TL indirim olmuş. Sonunda çıkması söyleneceği fiyata inmiş.
daha çok indirim olacak zamanla. Amerika'da fiyatlar 170$ düştü. İngiltere fiyatı 100£ civarında düştü. Biz de bir iki ay içinde muhtemelen 2500'un altına iner.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
daha çok indirim olacak zamanla. Amerika'da fiyatlar 170$ düştü. İngiltere fiyatı 100£ civarında düştü. Biz de bir iki ay içinde muhtemelen 2500'un altına iner.
Bir iki ay içinde bence 2200 ler civarına inmeli.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
2500 falan kurtarmaz valla max 1800 ve 2000₺ olmalı.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
valla gençler olsa tükan sizin. Ama olacağını zannetmiyorum.
Valla ms bu fiyattaki bir telefonu insanların almak istemesi için bir neden sunmalı, şuan için sistem neden olamaz bari fiyat olsun demeli.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Cihazlar Teknosa'da satışa çıktı.

dakamon

dakamon

Üye
Cihazlar Teknosa'da satışa çıktı.

Çok ucuz ya az daha pahalı olaymış kaliteli havası katarmış :D

• Beğen
Tepkiler: skynet
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu google reklamları da maşallah bir yere tıklamayla gelmiyor. Dünyanın öbür ucundaki sitede karşına çıkartıyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

enessrsy

enessrsy

Üye
Diğer firmalar hakkında çok bir şey yazmak istemiyorum ama ekim ayında tanıtılan telefon perakende zincir mağazalarda 3-4 gündür satışta bu da neredeyse 4,5 ay gibi bir süre yapıyor. Fakat diğer bir taraftan son üç gündür tanıtılan yeni nesil işlemcili cihazların yetkilileri nisan başında raflarda olacak diyor ki 35-40 gün gibi bir zaman yapıyor. Mesela LG yetkilisi nisanı bulmayabilir bile ve 2200-2300 civarı olacak diyor. GM çok iyi bir cihaz yapmış 999TL'ye satacağız diyor. Bilemedim nasıl devam edecek Microsoft
Lumia 950 XL bugün satışa sunulmuş olsa (2300-2500TL) fiyat aralığında hemen satın alırdım. Fakat bu iş Ocak'ta sonrasına kalırsa tereddüt ederim. Zira bütün tüketiciler bilmese de Ocak ayında CES Tüketici elektroniği fuarında ya da Şubat ayında Dünya Mobil Kongresi’nde yeni metal kasalı ve kamera odaklı üst seviye Lumia ortaya çıkacak. Bu cihazın bilgileri bence Ocak Şubat döneminde Lumia 950 veya Lumia 950 XL alacaklar için kararları gözden geçirmesine neden olacaktır.

Çıkmadı :biggrin:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Diğer firmalar hakkında çok bir şey yazmak istemiyorum ama ekim ayında tanıtılan telefon perakende zincir mağazalarda 3-4 gündür satışta bu da neredeyse 4,5 ay gibi bir süre yapıyor. Fakat diğer bir taraftan son üç gündür tanıtılan yeni nesil işlemcili cihazların yetkilileri nisan başında raflarda olacak diyor ki 35-40 gün gibi bir zaman yapıyor. Mesela LG yetkilisi nisanı bulmayabilir bile ve 2200-2300 civarı olacak diyor. GM çok iyi bir cihaz yapmış 999TL'ye satacağız diyor. Bilemedim nasıl devam edecek Microsoft

Çıkmadı :biggrin:
Evet daha da iyisi çıktı piyasaya

Haber - HP Elite X3 Windows 10 Mobile Telefon tanıtıldı

ArMaGeDdOn_87

Üye
Sen yukarıdaki mesajları okudun mu? :hmmm

Ayrıca evet Elite X3, set olarak alındığında bence LG G5'ten daha verimli bir cihaz.
evet okudum
evet bencede hp "donanım" olarak daha biraz daha iyi gözüküyor ama hp iyi alırsın sonra 2 sene daha işletim sisteminin güncellemesini beklersin,işte burada LG G5 aradaki farkı işletim sistemi ve mağazasıyla kapatıp araya uçurum katıyor,alcak arkadaşlar hp nin biraz daha farklı olan donanıma yanılmasın derim

enessrsy

enessrsy

Üye
Sen yukarıdaki mesajları okudun mu? :hmmm

Ayrıca evet Elite X3, set olarak alındığında bence LG G5'ten daha verimli bir cihaz.

Microsoft ürünlerinden bahsediyorum ama. Hp'nin cihaza ne derecede destek sağlayacağını bilemiyoruz ki önümüzde geçmişte gördüğümüz HTC felaketi var :) Keşke güzel sağlam bir şey çıkartsalar da ağzımızın suyu aksaydı ama ortada prototip bile yok yeni nesil ürün olarak maalesef. 920 işlemcili Surface Phone diyoruz mesela, tanıtılıp ülkemize gelmesi yaz sonunu bulur şu andaki dağıtım politikalarına bakarsak ki yine gecikmiş bir hamle ve ürün olacak ekstra bir özellik vs olmazsa

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet okudum
evet bencede hp "donanım" olarak daha biraz daha iyi gözüküyor ama hp iyi alırsın sonra 2 sene daha işletim sisteminin güncellemesini beklersin,işte burada LG G5 aradaki farkı işletim sistemi ve mağazasıyla kapatıp araya uçurum katıyor,alcak arkadaşlar hp nin biraz daha farklı olan donanıma yanılmasın derim
Okuduysan konunun LG G5'le ilgisi olmadığını, söylenenlerin de Windows 10 Mobile cihazlar için söylendiğini anlamışsın demektir.

Diğer konuya gelirsek, Elite X3, LG G5'ten donanım olarak farklı bir cihaz değil. Hatta aynı cihazlar. Ama benim demek istediğim verimlilik olayı, Desk Dock ve Mobile Extender ile kullanıldığında kurumsal bir tüketici için mükemmel bir yardımcı olabiliyor.

Farklı şeylerden bahsediyoruz yani. Ben cihazları donanım özellikleri ile değerlendirmeyi bırakalı çok oldu. Akıllı cihazlardaki önemli kriter benim için fiyat performans ve bunu bağlı verimliliktir.

LG G5 iyi bir cihaz ve LG bu cihazla yeni bir yol açtı. Akıllı telefon donanım yarışını, İnovasyona daha açık aksesuar alanına taşıdı. Hem se bunu yarı modüler bir telefonda başardı. Şimdi üreticiler ve buna bağlı üçüncü taraf aksesuar üreticilerinden gelecek farklı fikirler bu alanı genişletebilir. Fakat genel olarak baktığımızda LG'nin tanıttığı aksesuarlar verimlilik ve üretkenlik alanında değil eğlence ve multimedya alanında geliştirmeler içeriyor.

Öte yandan HP Elite X3'e bakıyoruz. Tamamen iş odaklı bir ürün. Continuum için yeni bir bakış açısı getiriyor. Sanal masaüstü oluşturup x86 uygulamalarını çalıştıracak deniliyor. Mobile Extender ile tam Windows 10 özellikli bir dizüstü bilgisayara dönüşebiliyor. Ve tüm bunlar HP'nin sunduğu sanal uygulama mağazası ile destekleniyor. Tüm bunların yanında telefon, genel tüketicilere de hitap ediyor. Gerek donanım gerek tasarım, gerekse de ekstra özellikleri ile.

Fakat gerçekçi düşünmek gerekirse iki telefonun da hedef müşteri kitlesi birbirinin tam zıttı. O yüzden elma ile armutu kıyaslar gibi G5 ile Elite X3'ü kıyaslamayız. Akıllı telefon olmaları ve amiral gemi olmaları da bu kıyaslama için sebep olmamalı. Önemli olan hedef kitle ve o kitleye vaad ettikleri.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Basteryus
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft ürünlerinden bahsediyorum ama. Hp'nin cihaza ne derecede destek sağlayacağını bilemiyoruz ki önümüzde geçmişte gördüğümüz HTC felaketi var :) Keşke güzel sağlam bir şey çıkartsalar da ağzımızın suyu aksaydı ama ortada prototip bile yok yeni nesil ürün olarak maalesef. 920 işlemcili Surface Phone diyoruz mesela, tanıtılıp ülkemize gelmesi yaz sonunu bulur şu andaki dağıtım politikalarına bakarsak ki yine gecikmiş bir hamle ve ürün olacak ekstra bir özellik vs olmazsa
Son dönemde gelen bilgilere göre Microsoft, Windows 10 Mobile platformunda cihaz üretimi konusunda biraz daha geri planda kalıp üreticilere imkân sağlamak istediği yönünde. Yani Nokia gibi agresif cihaz üretimi yapmak istemiyor ki diğer firmalar da gelip Windows 10 Mobile akıllı telefon üretsinler. Yoksa Microsoft'un cihaz ürettiği kendi sisteminde kim Microsoft'la rekabet etmek ister ki?

Bu yüzden Microsoft, her yıl toplam 6 yeni model duyurmayı planlıyor. Bunlar da alt, orta ve üst segmentte referans modeller oldun istiyor. Lumia 550-650 / Lumia 950 - 950 XL duyuruldu. Microsoft başka Windows 10 Mobile cihazlar duyurur mu belli değil. Ama Lumia 650 ile Lumia 950 arasındaki makas açıklığını kapatmak için iyi bir orta seviye telefon duyurması gerekiyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Son dönemde gelen bilgilere göre Microsoft, Windows 10 Mobile platformunda cihaz üretimi konusunda biraz daha geri planda kalıp üreticilere imkân sağlamak istediği yönünde. Yani Nokia gibi agresif cihaz üretimi yapmak istemiyor ki diğer firmalar da gelip Windows 10 Mobile akıllı telefon üretsinler. Yoksa Microsoft'un cihaz ürettiği kendi sisteminde kim Microsoft'la rekabet etmek ister ki?

Bu yüzden Microsoft, her yıl toplam 6 yeni model duyurmayı planlıyor. Bunlar da alt, orta ve üst segmentte referans modeller oldun istiyor. Lumia 550-650 / Lumia 950 - 950 XL duyuruldu. Microsoft başka Windows 10 Mobile cihazlar duyurur mu belli değil. Ama Lumia 650 ile Lumia 950 arasındaki makas açıklığını kapatmak için iyi bir orta seviye telefon duyurması gerekiyor.
Bunun gibi :kop:

Haber - Windows 10 Mobile ile Gelecek Yeni Modeller

braayn

braayn

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu cihazın kamerasına laf eden kör olur vallahi kamera hakikaten çok çok çok başarılı tek eksik sistemin biraz daha özelleştirilememesi ve mağazadaki uygulama sıkıntısı .Bunlarda olursa şuanki fiyatını hak eder.Şu cihazın şuan bize sunduğu özelliklere bu fiyatı hak etmiyor.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, maydinmaydin ve Sensation

Üst Alt