Almaya niyetli olanlar iyi düşünsün. Şu anda Display Dock 1080p çözünürlük desteğine sahip. Yakında Continuum v2 ile 2K çözünürlüğe ve dokunmatik ekran desteğine de kavuşacak. Aynı desteği bu cihaz vermezse, kimse sövmesin o kadar para verdik diyeDispkay Dock da satışa çıktı:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
350 TL denmişti, 300'den satışa çıktı.

Sence bütün bunları ms.yetkilileri bilmiyor mu acaba,hasbelkader dünya devi olmadı sanırım vardır bir planlarıBence Microsoft'un izlediği fiyat politikası çok yanlış. İnsanlar cihazı tanımıyor, Windows 10'u tanımıyor. Android'in kullanışlılığını biliyorlar, iOS'un stabilitesini biliyorlar. Neden 2600 lira bu cihaza verip alıp riske atsınlar bu parayı? Öncelikli amaç kâr değil, tanıtım olmalı. Belli bir kitle oluşturması gerekiyor. Dünyada % 1 pazar payın var, senin neyine 2600 liraya böyle bir cihaz satmak? Ki bu pazar payını elde etmenin en yüksek nedeni lumia 520 model cihazlardı. Çıkar işte kâr payını sat 2000'e 1800'e, al bak 1 ay oldu kim aldı kaç kişi aldı?

Bencede şimdi bu özelliklerdeki bir cihazı o fiyata satmaya kalksa bu seferde bu halk bu fiyata bu özelliklerde cihaz verdilerse kesin adi malzemedir gibi bir düz mantık uygulayıp yine wp ye karşı tavır sergilerdi bu milletSence bütün bunları ms.yetkilileri bilmiyor mu acaba,hasbelkader dünya devi olmadı sanırım vardır bir planları![]()

Ayrıca bana göre windowslu cihazlara 1000 tl üstü para vermek pek akıl karı değil(şuan için).sistem henüz gelişme aşamasında ve 1000 tl altı cihazlar şuan yeterli bu sistem için.Bencede şimdi bu özelliklerdeki bir cihazı o fiyata satmaya kalksa bu seferde bu halk bu fiyata bu özelliklerde cihaz verdilerse kesin adi malzemedir gibi bir düz mantık uygulayıp yine wp ye karşı tavır sergilerdi bu millet![]()
bugün hepsiburada dan aldım lumia 950xl i. şuan lumia 920 kullanan babama hediye olarak aldım. bakalım tepkisi ne olacak.![]()
Hayırlı evlat işte..güle güle kullansın.bugün hepsiburada dan aldım lumia 950xl i. şuan lumia 920 kullanan babama hediye olarak aldım. bakalım tepkisi ne olacak.![]()

Verdiğin bilgiler için teşekkürler, cihazın malzeme kalitesi hakkındaki görüşlerinin olumlu olması çok iyi oldu.lumia 950xl da gözlemlediklerimi yazayım.
- malzeme kalitesi kötü diye korkuyordum hiç de fena sayılmaz. elde tuttuğunda verdiği his ve dışardan görünüşü gayet şık ve oturaklı.
- kamerası çok çok iyi. ciddi anlamda iyi.
- ekran kalitesi, netliği müthiş,
- final sürüm henüz yayınlanmadı fakat 950xl de windows 10 mükemmel çalışıyor. hiç bir kusurunu göremedim. cihaz hız bakımından uçuyor resmen.
- windows hello nun performansını pek beğenmedim. gerçi henüz beta. gelişecektir. ama şuan günlük kullanım için bence yeterli değil.
- continuum u akıllı tv de test etme şansım oldu. çok çok iyi. bu özellik evrensel uygulamalar yaygınlaştıkça çok işe yarayacak.
- pil performansı tahminimden de iyi çıktı. 1 buçuk günü rahat görüyor.
sonuç olarak babam 2 yıllık lumia 920 kullanıcısı ve istemiyordu açıkçası çünkü 920 den de oldukça memnundu fakat büyük ekran ve biraz daha hız istiyordu o yüzden şuan çok çok memnun. şuan kullanmadığı tek özelliği windows hello. onu da beta dan çıktığında daha stabil olduğunda kullanacaktır çünkü çok beğendi özelliği
almayı düşünenler 2. kez düşünmesin ve alsın derim. gerçekten pişman olmayacaksınız.
bu dediklerin iyi olsada mağaza iyi olmadan yine işleri zorlumia 950xl da gözlemlediklerimi yazayım.
- malzeme kalitesi kötü diye korkuyordum hiç de fena sayılmaz. elde tuttuğunda verdiği his ve dışardan görünüşü gayet şık ve oturaklı.
- kamerası çok çok iyi. ciddi anlamda iyi.
- ekran kalitesi, netliği müthiş,
- final sürüm henüz yayınlanmadı fakat 950xl de windows 10 mükemmel çalışıyor. hiç bir kusurunu göremedim. cihaz hız bakımından uçuyor resmen.
- windows hello nun performansını pek beğenmedim. gerçi henüz beta. gelişecektir. ama şuan günlük kullanım için bence yeterli değil.
- continuum u akıllı tv de test etme şansım oldu. çok çok iyi. bu özellik evrensel uygulamalar yaygınlaştıkça çok işe yarayacak.
- pil performansı tahminimden de iyi çıktı. 1 buçuk günü rahat görüyor.
sonuç olarak babam 2 yıllık lumia 920 kullanıcısı ve istemiyordu açıkçası çünkü 920 den de oldukça memnundu fakat büyük ekran ve biraz daha hız istiyordu o yüzden şuan çok çok memnun. şuan kullanmadığı tek özelliği windows hello. onu da beta dan çıktığında daha stabil olduğunda kullanacaktır çünkü çok beğendi özelliği
almayı düşünenler 2. kez düşünmesin ve alsın derim. gerçekten pişman olmayacaksınız.
Yenisahra Optimum media markete 950 ve 950xl geldiğinde incelemek için gitmiştim . 2 tane 950 , 2 tane de 950 xl modeli gelmiş . 2 haftadır haftada 2 kere gidip kontrol ediyorum ne durumda diye hala o 4 cihazdan biri bile satılmamış . Hatta görevliyle konuştuğumda satmayı bırak kimse o cihazları sormuyor , ilgilenmiyor bile sanırım cihazlar yine elimizde kalacak dediler . Continuum standı kurmuşlar lumia cihaz gören standdan uzaklaşıyor direkt . O donanıma sahip bir cihaza yazık oluyor gerçekten .

Yenisahra Optimum media markete 950 ve 950xl geldiğinde incelemek için gitmiştim . 2 tane 950 , 2 tane de 950 xl modeli gelmiş . 2 haftadır haftada 2 kere gidip kontrol ediyorum ne durumda diye hala o 4 cihazdan biri bile satılmamış . Hatta görevliyle konuştuğumda satmayı bırak kimse o cihazları sormuyor , ilgilenmiyor bile sanırım cihazlar yine elimizde kalacak dediler . Continuum standı kurmuşlar lumia cihaz gören standdan uzaklaşıyor direkt . O donanıma sahip bir cihaza yazık oluyor gerçekten .