JustWatch34
Üye
tamam Sence bi düşünsen telefon ofistemi üretilir Şuan kaç kişinin senin hakkında ne düşündüğünü biliyor musun ?baş ofisi londra yazıyor bilmeden yorum yapıyorsun insanları dinlemiyorsun ama fikirlerini soruyorsun![]()
tamam Sence bi düşünsen telefon ofistemi üretilir Şuan kaç kişinin senin hakkında ne düşündüğünü biliyor musun ?baş ofisi londra yazıyor bilmeden yorum yapıyorsun insanları dinlemiyorsun ama fikirlerini soruyorsun![]()
tamam o zaman öneri bu oluyor işte ne alacağını seçmene yardım etmemiz Örn. sana öneri verip 1'i alma 2'yi al diyoruz sen de ben 1'i istiyorum diyorsun burda kimse sana 2 yi al yoksa döverim adres ver filan demedi sadece alırsan şöyle sorun olur dedi sende o zaman de tmm sorun olursa da denemiş olucam içimde kalmamış olur almak diye o adam sana tamam derEe ben sizden sadece öneri istiyorum Yani ne alcam sizi ilgilendirmez ayrıca Bilmiodum

Bikere ben araştırdım demedimBu arada rus değil İngiliz 2003 asıllı firmadır. Alacağın telefonu çok iyi araştırdigin belli!

ona bakarsan iphone lar çinde üretiliyor ama parayı amerika kazanıyor yani telefonun parası ofisten geçtiğinden iş ofiste bitiyortamam Sence bi düşünsen telefon ofistemi üretilir Şuan kaç kişinin senin hakkında ne düşündüğünü biliyor musun ?
X Telefonu almanı tavsiye etmem Sorun Olur diyorsunda kaç kere sorun olduğunu gördün be çocuk ?tamam o zaman öneri bu oluyor işte ne alacağını seçmene yardım etmemiz Örn. sana öneri verip 1'i alma 2'yi al diyoruz sen de ben 1'i istiyorum diyorsun burda kimse sana 2 yi al yoksa döverim adres ver filan demedi sadece alırsan şöyle sorun olur dedi sende o zaman de tmm sorun olursa da denemiş olucam içimde kalmamış olur almak diye o adam sana tamam der
ama sen seni ilgilendirmez vb cevaplar verirsen bu tartışma başlatır haklısın ilgilendirmez ama düzgün söylemek var adamı terslemek var![]()
600 tl altında bi sürü lumia var.Android istiyorsan Ultron X1 cihazını bi incele derim
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

öncelikle yine dediğim gibi büyüklerine biraz saygı gösterX Telefonu almanı tavsiye etmem Sorun Olur diyorsunda kaç kere sorun olduğunu gördün be çocuk ?
Ee ozaman Telefon çinde üretiliyor diyon Ofiside amerikada diyın fly'de Rusyada üretilip İngilizlere para kazandırıyodurona bakarsan iphone lar çinde üretiliyor ama parayı amerika kazanıyor yani telefonun parası ofisten geçtiğinden iş ofiste bitiyor
bilmeden İngiliz malı demeyeceksinBenim sizden küçük olduğum ne belliöncelikle yine dediğim gibi büyüklerine biraz saygı göster
dediğimi yine dinlememişsin sen istediğini al ama düzgün anlat derdini kaç kere sorun gördün be çocuk diye bir tepki yok yani kaç kişi senin hakkında ne düşünüyor demişsin asıl böyle huysuzlukların yüzünden kaç kişi senin hakkında ne düşünüyor insanlar hala sana cevap veriyor böyle davrandığın insanların sana cevap vermesi önemli birşey bu onların sana saygısı var demek ama senin yok
ergenliğin sınır vakasıEe ozaman Telefon çinde üretiliyor diyon Ofiside amerikada diyın fly'de Rusyada üretilip İngilizlere para kazandırıyodurbilmeden İngiliz malı demeyeceksin
o kadar anlayışlı davrandım ama anlamıyorsun biz de ergen olduk böyle tepki olmaz olsunBu cevaptanBenim sizden küçük olduğum ne belli

Fikkat et firma ile ofisi karıştırmaergenliğin sınır vakasıo kadar anlayışlı davrandım ama anlamıyorsun biz de ergen olduk böyle tepki olmaz olsun
kardeşim o zaman apple a çin malı demiş oluyorsun sen tel üretildiği yerin malı değildir satan yerin malıdır isterse antartikada üretsin firma türk firması ise türk malıdır uganda firması ise uganda malıdır
seninde zaten cevaplarda depresyona girmenden belli oluyorBu cevaptan![]()
kesin lise 5 e gidiyosundur![]()
![]()

o yüzdenmi Uzadıforum kirliliği yapmayalım bu kadar anlayış yeterboş mesajlara devam etmesin kimse arkadaş istediğini alsın kimseyi ilgilendirmiyor nede olsa
![]()