Telefon Tavsiyesi En fazla 600 TL'lik Akıllı telefon öneriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JustWatch34

JustWatch34

Üye
    Konu Sahibi
baş ofisi londra yazıyor bilmeden yorum yapıyorsun insanları dinlemiyorsun ama fikirlerini soruyorsun :hmmm
tamam Sence bi düşünsen telefon ofistemi üretilir Şuan kaç kişinin senin hakkında ne düşündüğünü biliyor musun ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bahsettiğin fiyatta ve altında bir çok lumia cihazı var bakmanı ve değerlendirmeni tavsiye ederim.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Ee ben sizden sadece öneri istiyorum Yani ne alcam sizi ilgilendirmez ayrıca Bilmiodum
tamam o zaman öneri bu oluyor işte ne alacağını seçmene yardım etmemiz Örn. sana öneri verip 1'i alma 2'yi al diyoruz sen de ben 1'i istiyorum diyorsun burda kimse sana 2 yi al yoksa döverim adres ver filan demedi sadece alırsan şöyle sorun olur dedi sende o zaman de tmm sorun olursa da denemiş olucam içimde kalmamış olur almak diye o adam sana tamam der
ama sen seni ilgilendirmez vb cevaplar verirsen bu tartışma başlatır haklısın ilgilendirmez ama düzgün söylemek var adamı terslemek var :)

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
tamam Sence bi düşünsen telefon ofistemi üretilir Şuan kaç kişinin senin hakkında ne düşündüğünü biliyor musun ?
ona bakarsan iphone lar çinde üretiliyor ama parayı amerika kazanıyor yani telefonun parası ofisten geçtiğinden iş ofiste bitiyor

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
600 tl altında bi sürü lumia var.Android istiyorsan Ultron X1 cihazını bi incele derim :)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

JustWatch34

JustWatch34

Üye
    Konu Sahibi
tamam o zaman öneri bu oluyor işte ne alacağını seçmene yardım etmemiz Örn. sana öneri verip 1'i alma 2'yi al diyoruz sen de ben 1'i istiyorum diyorsun burda kimse sana 2 yi al yoksa döverim adres ver filan demedi sadece alırsan şöyle sorun olur dedi sende o zaman de tmm sorun olursa da denemiş olucam içimde kalmamış olur almak diye o adam sana tamam der
ama sen seni ilgilendirmez vb cevaplar verirsen bu tartışma başlatır haklısın ilgilendirmez ama düzgün söylemek var adamı terslemek var :)
X Telefonu almanı tavsiye etmem Sorun Olur diyorsunda kaç kere sorun olduğunu gördün be çocuk ?
600 tl altında bi sürü lumia var.Android istiyorsan Ultron X1 cihazını bi incele derim :)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
:tşk:

byAndroid

byAndroid

Üye
Arkadaş şunu biri banlasin! Yada şikayet edin arkadaşlar. Bu böyle olmaz

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
X Telefonu almanı tavsiye etmem Sorun Olur diyorsunda kaç kere sorun olduğunu gördün be çocuk ?
öncelikle yine dediğim gibi büyüklerine biraz saygı göster
dediğimi yine dinlememişsin sen istediğini al ama düzgün anlat derdini kaç kere sorun gördün be çocuk diye bir tepki yok yani kaç kişi senin hakkında ne düşünüyor demişsin asıl böyle huysuzlukların yüzünden kaç kişi senin hakkında ne düşünüyor insanlar hala sana cevap veriyor böyle davrandığın insanların sana cevap vermesi önemli birşey bu onların sana saygısı var demek ama senin yok

JustWatch34

JustWatch34

Üye
    Konu Sahibi
ona bakarsan iphone lar çinde üretiliyor ama parayı amerika kazanıyor yani telefonun parası ofisten geçtiğinden iş ofiste bitiyor
Ee ozaman Telefon çinde üretiliyor diyon Ofiside amerikada diyın fly'de Rusyada üretilip İngilizlere para kazandırıyodur :oke: bilmeden İngiliz malı demeyeceksin
öncelikle yine dediğim gibi büyüklerine biraz saygı göster
dediğimi yine dinlememişsin sen istediğini al ama düzgün anlat derdini kaç kere sorun gördün be çocuk diye bir tepki yok yani kaç kişi senin hakkında ne düşünüyor demişsin asıl böyle huysuzlukların yüzünden kaç kişi senin hakkında ne düşünüyor insanlar hala sana cevap veriyor böyle davrandığın insanların sana cevap vermesi önemli birşey bu onların sana saygısı var demek ama senin yok
Benim sizden küçük olduğum ne belli

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Ee ozaman Telefon çinde üretiliyor diyon Ofiside amerikada diyın fly'de Rusyada üretilip İngilizlere para kazandırıyodur :oke: bilmeden İngiliz malı demeyeceksin
ergenliğin sınır vakası :( o kadar anlayışlı davrandım ama anlamıyorsun biz de ergen olduk böyle tepki olmaz olsun
kardeşim o zaman apple a çin malı demiş oluyorsun sen tel üretildiği yerin malı değildir satan yerin malıdır isterse antartikada üretsin firma türk firması ise türk malıdır uganda firması ise uganda malıdır

djhiguramos

djhiguramos

Üye
bugün de iyi troll yaptı.

JustWatch34

JustWatch34

Üye
    Konu Sahibi
ergenliğin sınır vakası :( o kadar anlayışlı davrandım ama anlamıyorsun biz de ergen olduk böyle tepki olmaz olsun
kardeşim o zaman apple a çin malı demiş oluyorsun sen tel üretildiği yerin malı değildir satan yerin malıdır isterse antartikada üretsin firma türk firması ise türk malıdır uganda firması ise uganda malıdır
Fikkat et firma ile ofisi karıştırma

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
forum kirliliği yapmayalım bu kadar anlayış yeter ;) boş mesajlara devam etmesin kimse arkadaş istediğini alsın kimseyi ilgilendirmiyor nede olsa :D

JustWatch34

JustWatch34

Üye
    Konu Sahibi

AktivasyoneL

Üye
Dandik dandik telefonlara güncelleme alamayan desteği olmayan telefona o kadar para vermeyin alın adam akıllı telefon kullanın

SHS

SHS

Üye
Konu amacından sapmış, daha fazlasına gerek yok

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt