Telefon Tavsiyesi En fazla 600 TL'lik Akıllı telefon öneriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0MG90

0MG90

Üye
Huawei Y5C, Sony Xperia E4g olabilir.

Emre

Üye
Sony e4g'e bakabilirsin.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
gelişecek çin malı firma varsa xiomi (yazımı bilmiyorum :D ) veya one plus vb var ya onlardır fly hiç gelişemez anca tv de bu telefon 10.000 lira ama sizin için 100 tl yaptık diyenler satar ilerde de

JustWatch34

JustWatch34

Üye
    Konu Sahibi
bu arada çok beğendiysen fly için hayırlı olsun çin malı tanınmayan cihaz çilesi çek biraz :D
Birkere fly çin malı değil Rusya malı kanıtıda var yani artı sen lenovayı Koruyorsun
Bu arda ne alacağım sizi zerre ilgilendirmez ayrıca Kararım değişmez

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
byAndroid

byAndroid

Üye
Tamam git rusa para kazandır :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Madem alcan niye konu aciyon!

byAndroid

byAndroid

Üye
%100 Türk malı varda biz mi kullanmadık en azından Türk asıllı Gm kullaniyoz :D param olsa Çin takılırım ayiks?

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Fly nasıl Rus malı İngiliz malı değil miydi?

JustWatch34

JustWatch34

Üye
    Konu Sahibi
%100 Türk malı varda biz mi kullanmadık en azından Türk asıllı Gm kullaniyoz :D param olsa Çin takılırım ayiks?
Gm Türk olduğu ne malum birde ben sana paran olursa ne takılırsın ? Diye sormadım çıks :oke:

byAndroid

byAndroid

Üye
Kimse burda fly onermedi. Madem bizim önerdiğimiz cihazlara saygı duymuyorsun git fly(hangi akıllı onerdiyse artik) al. 2 hafta sonra burda şu sorun var napcam diye konu açma!

JustWatch34

JustWatch34

Üye
    Konu Sahibi
Fly nasıl Rus malı İngiliz malı değil miydi?
Fly'ın sitesinde gördüm
Kimse burda fly onermedi. Madem bizim önerdiğimiz cihazlara saygı duymuyorsun git fly(hangi akıllı onerdiyse artik) al. 2 hafta sonra burda şu sorun var napcam diye konu açma!
Birkere sen Fly kullanmadan yorum yapamassın ben lenova kullandım tecribelerime dayanarak sölüyorum sen gibi Tecribesiz Akıl kârı olmayan şeyler söylemiyom :oke:

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Fly'ın sitesinde gördüm
Fly ın sitesinde aynen şu ibare var
"Founded in the UK in 2003, for the last 10 years Fly has been operating in the mobile phone markets of Russia, Ukraine, India, Southern Europe and the CIS.

The head office of the company is located in London."
sen ne gördün ki fly ın sitesinde?

• Beğen
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Birkere fly çin malı değil Rusya malı kanıtıda var yani artı sen lenovayı Koruyorsun
Bu arda ne alacağım sizi zerre ilgilendirmez ayrıca Kararım değişmez
ooooffff bu ikinci dediğin acayip yanlış ne alacağın bizi ilgilendirmeyecekse hiç sormayacaktın bu şey gibi oluyor bugün hangisini giyeyim diye soruyorsun birine sonra onun seçtiğini beğenmeyip seni zerre kadar ilgilendirmez diye anlamsız bir konuşma yapmak gibi :D
öncelikle dediğim gibi zaten seçtiysen keşke hiç sormasaydın
ikinci olarak burda senden büyük kaç kişi var sadece biraz saygılı ol bu yaptığın az da olsa saygısızlık olabilir

JustWatch34

JustWatch34

Üye
    Konu Sahibi
Zaten yazıyor Rusia diye

byAndroid

byAndroid

Üye
Bu arada rus değil İngiliz 2003 asıllı firmadır. Alacağın telefonu çok iyi araştırdigin belli!

JustWatch34

JustWatch34

Üye
    Konu Sahibi
ooooffff bu ikinci dediğin acayip yanlış ne alacağın bizi ilgilendirmeyecekse hiç sormayacaktın bu şey gibi oluyor bugün hangisini giyeyim diye soruyorsun birine sonra onun seçtiğini beğenmeyip seni zerre kadar ilgilendirmez diye anlamsız bir konuşma yapmak gibi :D
öncelikle dediğim gibi zaten seçtiysen keşke hiç sormasaydın
ikinci olarak burda senden büyük kaç kişi var sadece biraz saygılı ol bu yaptığın az da olsa saygısızlık olabilir
Ee ben sizden sadece öneri istiyorum Yani ne alcam sizi ilgilendirmez ayrıca Bilmiodum

byAndroid

byAndroid

Üye
Git şu yandaki kumda oyna gerçekten zaman kaybisin. Forumdaki eli klavyede ki tüm arkadaşlarıma yazık :)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt