Servis konusunda ikiside birbirine suç atıyor. MS Türkiye'ye diyorum ki kardeşim bu adamlar çıkıpta sizin sizin cihazlarınıza servis hizmetini biz veriyoruz deyip de bu cihazlara bakmıyorlar dimi sizinle bi anlaşma yapmışlar.
Ben bu cihaza para verirken böyle sürüneyim diye mi verdim sen bu cihazı sattıysan arkasında duracaksın. Servis hizmetin kötüyse değiştireceksin. Adamlar sallamıyor bile.
Dayımın general discoverys 2+ plus telefonu var arıza verdi bu işi yaptığım için söktüm ama parça bulamayıp topladım cihazı. Daha sonradan ekran gitti, ondan sonra da cihaz açılmaz oldu gmlerin kronik sıkıntıları yani. Bursa'da servisine verdim ücretsiz anakart ekran ve kasa değişimi yaptılar hemde 3 gün içerisinde.
Şimdi bu microsoftun büyüklüğü hangi alanda biri bana açıklasın. Değişimden gelen cihazım da aynı sorunlar olmasına rağmen aylardır o şekilde kullanıyorum. Hediye gelen cihazımın faturasını bulamadım diye ikinci değişimi yaptıramamıştım. Gm bunların onda biri olamaz bütçe bazında ama sorgu sualsiz, garantisiz cihazı değişim yaptılar.