Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Sen bilirsin Ms yi aramanda fayda var zorla cihaz verecekler diye kaide yok :) sadece hangi cihazı verdiklerin sorabilirsin.
Ücret İadesi Yapacaklarını Sanmıyorum Hiç Denk Gelmedim Neyse Olmadı Ararım Bakalım

afwerker

afwerker

Üye
Ücret İadesi Yapacaklarını Sanmıyorum Hiç Denk Gelmedim Neyse Olmadı Ararım Bakalım
Tüketici hakem heyetinde veriyorlar beklettikleri için bende ücret iadesi alacaktım ama fatura benim adıma olmadığı için değişim cihazını alacağım

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Abi isin komik tarafi başlığı gorduysen ikimuzde aynı sorundan dolayi verdik benimki degisim aldi arkadasinkine yazilim yuklendi olaya bak hahaa ya :)
Birazdan bir mail döseyecem gorecekler
Abi isin komik tarafi başlığı gorduysen ikimuzde aynı sorundan dolayi verdik benimki degisim aldi arkadasinkine yazilim yuklendi olaya bak hahaa ya :)
Senin teleservis formunun kopyasi varsa bana mail atarmisin

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Adamlar Sektörde Bir Numara :D Hayır İşin Enterasana Yazılım Atıldı Onaylandı Diyorlar Test Edildi Diyorlar Ama Ne Gezer Hala Aynı SOrunlarDevam Ediyor Anlamıyorumkği Gözleri Körmü
Hocam yanlış anlama ama neden her kelimenin ilk harfini büyük yazıyorsun. Hem yazması zor hem de güzel Türkçe'mize uygun değil :op:

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Lumia cihazları test etmek için bir program vardı bilen varmı arkadaşlar yarın test günü malum.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
önemli değil. umarım cihazınızdaki sıkıntı giderilmiştir...
Telefonu aldım şimdi programlar yükleniyor.
Tamir açıklaması olarak
Genel ayarlar düzenlendi
Batarya testi yapıldı
Stres testi yapıldı
Arama testi yapıldı yazmışlar o kadar birde cihaz ısınıyor-bazen kusurlu aydınlatma-bazen yazmışlar

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Telefonu aldım şimdi programlar yükleniyor.
Tamir açıklaması olarak
Genel ayarlar düzenlendi
Batarya testi yapıldı
Stres testi yapıldı
Arama testi yapıldı yazmışlar o kadar birde cihaz ısınıyor-bazen kusurlu aydınlatma-bazen yazmışlar
probleminiz giderilmiş mi bari?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Tüketici hakem heyetinde veriyorlar beklettikleri için bende ücret iadesi alacaktım ama fatura benim adıma olmadığı için değişim cihazını alacağım
Anladım Yapacak Birşey Yok Sağlık Olsun Bende Başvururum Tüketici Haklarına Artık

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Lumia test programı hata veriyor bir türlü çalıştıramadım varmı bir yolu? Windows 7 kullanıyorum.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Lumia test programı hata veriyor bir türlü çalıştıramadım varmı bir yolu? Windows 7 kullanıyorum.
kurarken hata veriyorsa ben o hatayı cepten internet paylaşarak çozmuştum. Kurulum sonrası 1hafta sonra bi güncelleme almuştı. Güncelleme sonrası uygulama bende çalışmamaya başladı. Siz guncellediniz mi yoksa kuramadınız mı ?

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
kurarken hata veriyorsa ben o hatayı cepten internet paylaşarak çozmuştum. Kurulum sonrası 1hafta sonra bi güncelleme almuştı. Güncelleme sonrası uygulama bende çalışmamaya başladı. Siz guncellediniz mi yoksa kuramadınız mı ?
Lumia test 6.0.8 yükledim programı başlattım mecburi güncelleme var dedi 6.0.9 yüklemeye zorladı yükledim ve çalışmadı. Programı başlatma hatası. Lütfen tüm aygıtların bağlantısını kesip tekrar deneyin diyor ama bağlı zaten bir aygıt yok.

Üst Alt