erhanercan
Üye
telefonum kargoya verilmiş.
Alla alla yapilan islem nedir detaylari ogrendin mi
telefonum kargoya verilmiş.
artık gelince öğrenicezAlla alla yapilan islem nedir detaylari ogrendin mi
artık gelince öğrenicez
çıkış yapıldı kargoya verildi yazıyor. Sağol inşallah dahada bozmamışlardır. Bende merak ediyorum ne yaptıklarını ama aramakta istemiyorum ulaşmak ızdırap. Sorun hallolduysa sıkıntı yok ben telefonumu seviyorum.ALLA ALLA merak ettim hayırlısı da olsun bu arada. Sitesinden bakınca sadece kargoya verildiği mi gözüküyor
çıkış yapıldı kargoya verildi yazıyor. Sağol inşallah dahada bozmamışlardır. Bende merak ediyorum ne yaptıklarını ama aramakta istemiyorum ulaşmak ızdırap. Sorun hallolduysa sıkıntı yok ben telefonumu seviyorum.
Sizin cihaz neydi mobilden gıremiyorum. Benim 1520 hala bekliyorçıkış yapıldı kargoya verildi yazıyor. Sağol inşallah dahada bozmamışlardır. Bende merak ediyorum ne yaptıklarını ama aramakta istemiyorum ulaşmak ızdırap. Sorun hallolduysa sıkıntı yok ben telefonumu seviyorum.
lumia 925Sizin cihaz neydi mobilden gıremiyorum. Benim 1520 hala bekliyor
ois kamera testi nasıl yapılıyorGelir gelmez her türlü testi yap mikrofon kalitesinden ois kamera testine kadar ekrani da ozellikle test et bakalim
Telefon teleservis e ulaşalı cumartesiler dahil tam 11 iş günü oldu hala işlem kaydı oluşturulmamış. İsyan etmicem edince birileri savunmaya geçiyor.
Benim nerden baksan ayın 24'ne 2 ay olacak ve hala ses yokPAARTİ PARTİ CİHAZLAR gelmeye başlamış Teleservice bugün öyle söyledi
@oktayceylan26 kargo geldi mi
Her gün arıyorum. Sürekli de hatırlatıyorum 20 iş günü diye bakalım. Şu savunan arkadaşlar bi yardımcı olsa ya tanıdıkları vardır herhalde orada.Serefsizlik bu arasana hemen
Her gün arıyorum. Sürekli de hatırlatıyorum 20 iş günü diye bakalım. Şu savunan arkadaşlar bi yardımcı olsa ya tanıdıkları vardır herhalde orada.
Bu gönderi koduna yada imei numarasına ait bir kayıt yapılmamış diyorlar. Az önce yine aradım yine yok diyorlar. Biz kargo birimine bu konuyla ilgili bilgilendirme talep ettik yarın sabah ararsanız bilgilendirme sağlarız dedi. Geçen haftada aynı muhabbetle geçti. Daha bi kargoya sahip çıkamıyorlar. Bide kaybetsinler de siz o zaman görünalla alla servis kaydı niye açmıyorlar ısrarla peki ne dıyorlar her seferınde
Bu gönderi koduna yada imei numarasına ait bir kayıt yapılmamış diyorlar. Az önce yine aradım yine yok diyorlar. Biz kargo birimine bu konuyla ilgili bilgilendirme talep ettik yarın sabah ararsanız bilgilendirme sağlarız dedi. Geçen haftada aynı muhabbetle geçti. Daha bi kargoya sahip çıkamıyorlar. Bide kaybetsinler de siz o zaman görün
Elinde kargo kağıdı varsa Ms yi ara Facebooktan MS Lumia Türkiye sayfasına Kargo ve fatura resimlerini yolla Cihazına hala işlem yapılmadığını söyle onlar gerekeni yaparlarYok kargo sitesinden sorgulayınca ulaştırıldığı yazıyor. Bunlarda bakınca evet bize gelmiş diyorlar ama işte kayda alınmamış.
yarın gelice. Yazılım güncellemesi ve bakım yaptıklarını yazdılar maildePAARTİ PARTİ CİHAZLAR gelmeye başlamış Teleservice bugün öyle söyledi
@oktayceylan26 kargo geldi mi
Mesajımda belirttimLumia 950 den Microsoft Türkiye nin elinde var. fatura tutarı yüksek olan arkadaşların dikkatine !!
yukarıda. Önemli olan 950 XL