Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Mesajımda belirttim :) yukarıda. Önemli olan 950 XL :)
kusura bakmayın görmedim. ben beyaz 950 istedim. siz beklerken eğer Teleservice cihazı size gönderirse Microsoft Türkiye ile yapacak bir işleminiz kalmıyormuş. yani bence beklerken dikkatli olun. liste malum her p.tesi güncelleniyor. 1 hafta biraz risk

afwerker

afwerker

Üye
kusura bakmayın görmedim. ben beyaz 950 istedim. siz beklerken eğer Teleservice cihazı size gönderirse Microsoft Türkiye ile yapacak bir işleminiz kalmıyormuş. yani bence beklerken dikkatli olun. liste malum her p.tesi güncelleniyor. 1 hafta biraz risk
Önemli değil :) Bekliyorum bakalım teleserviceyi hiç aramadım yollasalar çoktan yollarlardı 2 ay oldu :) 950 verelim dediler ama beklemeyi tercih ettim bakalım hayırlısı

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Geçen Ayın 22 den Beri Bekliyorum Tüketici Haklarına Başvursam Sizce Haklı Çıkarmıyım Hala Değişim Cihazi Gelecek Ne Yapmamı Öneririsiniz Büyük İhtimalle 930 Gelecek
a​

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Geçen Ayın 22 den Beri Bekliyorum Tüketici Haklarına Başvursam Sizce Haklı Çıkarmıyım Hala Değişim Cihazi Gelecek Ne Yapmamı Öneririsiniz Büyük İhtimalle 930 Gelecek
a​
30 iş günü henüz dolmadı sanırım o yüzden bence şimdilik dolmasını bekle.

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
afwerker

afwerker

Üye
Daha yeni seni Benim 2 ay olacak :)
Microsoft Lumia destek hattını arayabilir ve sorunu anlatırsanız onlar yardımcı olup cihazı yollayacaklardır.

Haber - Teleservice Değişim Süreci Paylaşımı
Bu konudan devam edebilirsiniz.

@Sensation Taşırsanız

• Beğen
Tepkiler: KırmızıBeyaz60 ve DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
30 iş günü henüz dolmadı sanırım o yüzden bence şimdilik dolmasını bekle.
o 30 Değil 20 İş Günü Ne ara 30 Oldu Değişimde Artmıyordur Sayı Heralde?
Daha yeni seni Benim 2 ay olacak :)
Microsoft Lumia destek hattını arayabilir ve sorunu anlatırsanız onlar yardımcı olup cihazı yollayacaklardır.

Haber - Teleservice Değişim Süreci Paylaşımı
Bu konudan devam edebilirsiniz.

@Sensation Taşırsanız
aslında Bana Kalırsa Ücret İçin Verim Dilekçe Cihazida Alırım Öyle Yapayım Diye Düşünüyorumda

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Önemli değil :) Bekliyorum bakalım teleserviceyi hiç aramadım yollasalar çoktan yollarlardı 2 ay oldu :) 950 verelim dediler ama beklemeyi tercih ettim bakalım hayırlısı
Senin Cihaz Ne Peki 950 Teklif Ettiler?

Esendağlı

Esendağlı

Üye

aslında Bana Kalırsa Ücret İçin Verim Dilekçe Cihazida Alırım Öyle Yapayım Diye Düşünüyorumda
Doğru söylüyorsunuz 2011 yılında 30 iş gününden 20 iş gününe inmiş.

• Beğen
afwerker

afwerker

Üye

Gerek yok siz Microsoft destek hattını ararsanız yardımcı olurlar ellerinde 1520 ve 950 mevcut istediğinizi verirler

• Beğen
afwerker

afwerker

Üye
Yapma Etme Kalpten Gidiyordum :D

Valla 950 Filan Verirlerse Ararım Vermezlerse Tüketici Haklarına Gider 1.400 TLmi Geri alırım Daha İyi
Fatura bedeliniz 1400 ise 930 verirler büyük ihtimalle Benim fatura bedeli yüksek olduğu için bekliyorum bakalım 950 XL yi

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Fatura bedeliniz 1400 ise 930 verirler büyük ihtimalle Benim fatura bedeli yüksek olduğu için bekliyorum bakalım 950 XL yi
O Zaman Hiç Sesimi Çıkartmayayım Son Bir Hafta Daha Bekleyeyim Direk Giderim Tüketici Haklarına Veririm Dilekçeyi

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
cihaza göre değil fatura tutarına göre teklif veriliyor. şuan ellerinde 950 , 1520 ve 640xl var.
Peki Ben Yine Tüketici Haklarına Talim O Zaman Bu 6. Dilekçem Olacak Heralde :D

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
yarın gelice. Yazılım güncellemesi ve bakım yaptıklarını yazdılar mailde

Isininca ekran renkleri degisen cihaza yazilim mi attilar allaaahim yarabbim gelince test edince yine olacak mi göreceğiz

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Isininca ekran renkleri degisen cihaza yazilim mi attilar allaaahim yarabbim gelince test edince yine olacak mi göreceğiz
Adamlar Sektörde Bir Numara :D Hayır İşin Enterasana Yazılım Atıldı Onaylandı Diyorlar Test Edildi Diyorlar Ama Ne Gezer Hala Aynı SOrunlarDevam Ediyor Anlamıyorumkği Gözleri Körmü

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Adamlar Sektörde Bir Numara :D Hayır İşin Enterasana Yazılım Atıldı Onaylandı Diyorlar Test Edildi Diyorlar Ama Ne Gezer Hala Aynı SOrunlarDevam Ediyor Anlamıyorumkği Gözleri Körmü

Abi isin komik tarafi başlığı gorduysen ikimuzde aynı sorundan dolayi verdik benimki degisim aldi arkadasinkine yazilim yuklendi olaya bak hahaa ya :)

• Beğen
Tepkiler: silisya12 ve DarkredBlue61
afwerker

afwerker

Üye
O Zaman Hiç Sesimi Çıkartmayayım Son Bir Hafta Daha Bekleyeyim Direk Giderim Tüketici Haklarına Veririm Dilekçeyi
Sen bilirsin Ms yi aramanda fayda var zorla cihaz verecekler diye kaide yok :) sadece hangi cihazı verdiklerin sorabilirsin.

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Beğen
Tepkiler: afwerker

Üst Alt