Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Marshmallow Concept launcher çıkarmışlar arkadaşlar yükledim çok güzel olmuş isterseniz konu açabilirim

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Navbar ismi nedir? :-)

0MG90

0MG90

Üye
Yazılım güncellemesini kontrol edin. 4.2 mb'lık bi güncelleme var. Onu yükleyince zorla Amazon Shopping yükletmeye çalışıyo :(

0MG90

0MG90

Üye
Disney Frozen AR Efekti Xperia Lounge Gold üyelerine ücretsiz

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
zencibitc

zencibitc

Üye
marshmallow beta yı yükleyen varmı ?

0MG90

0MG90

Üye
Valla sıkıldım Marshmallow'u beklemekten. Kitkat mı yükselem napsam hafıza falanda doldu :/

osicik

Üye
yükledim bakalım MM rootlayamadım ne yaptıysam olmadı bişeyleri yanlış yapıyorum galiba 1-2 gün takılayım böyle durum ne beklemekten sıkıldım.
ama yazılım ellerinde gayette stabil neden bu betadan rom yapmıyorlar anlamadım ???

zencibitc

zencibitc

Üye
yükledim bakalım MM rootlayamadım ne yaptıysam olmadı bişeyleri yanlış yapıyorum galiba 1-2 gün takılayım böyle durum ne beklemekten sıkıldım.
ama yazılım ellerinde gayette stabil neden bu betadan rom yapmıyorlar anlamadım ???
rom stabilmiş ? xperia z5 de google play sorunları başlamış . geçişler falan daha akıcımı ve ram kullanımını resim olarak atabilirmisin ?

osicik

Üye
rom stabilmiş ? xperia z5 de google play sorunları başlamış . geçişler falan daha akıcımı ve ram kullanımını resim olarak atabilirmisin ?
Xda siteden resimlere bakabilirsin rom çok stabil bi kere reset attı ama sorun olmadı başka şarj iyi duruyor sadece uyku modu çok yoğun galiba tıkla açmada bazen algılamıyor bunda takılırım rom çıkıncada rom atarım...

0MG90

0MG90

Üye
Temalar güncellendi artık kendi temamızı yapabiliriz :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Yanlış alarm öyle bir şey yokmuş :D

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: osicik
falconn00

falconn00

Üye
Arkadaşlar ben Z2 almayı planlıyorum telefon nasıl anlatırmısınız ? Ben çok oyun oynayan biriyim :D
Bir de bataryası nasıl gidiyor 1 günde ? Isınır mı ? ve biraz değişik olcak ama bataryası çıkıyor mu(yani batarya değiştirilebiliyor mu ? )

0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar ben Z2 almayı planlıyorum telefon nasıl anlatırmısınız ? Ben çok oyun oynayan biriyim :D
Bir de bataryası nasıl gidiyor 1 günde ? Isınır mı ? ve biraz değişik olcak ama bataryası çıkıyor mu(yani batarya değiştirilebiliyor mu ? )
Batarya çıkmıyor.
İyi telefon yani nasıl anlatayım :D Isınma falan olmuyor bende. Çok müzik dinleyip, internette gezen biriyim. 1 günü rahat çıkarıyor.

falconn00

falconn00

Üye
Batarya çıkmıyor.
İyi telefon yani nasıl anlatayım :D Isınma falan olmuyor bende. Çok müzik dinleyip, internette gezen biriyim. 1 günü rahat çıkarıyor.
peki bztarya da sıkıntı çıkınca ne oluyor mecbur teknik servis mi ?

Üst Alt