0MG90
Üye
Evetakıllı bileklik olmadan adım sayar çalışabiliyormu ?
Evetakıllı bileklik olmadan adım sayar çalışabiliyormu ?
Navbar ismi nedir? :-)Marshmallow Concept launcher çıkarmışlar arkadaşlar yükledim çok güzel olmuş isterseniz konu açabilirim
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sanal tuşlar mı?Navbar ismi nedir? :-)
Evet. Bu arada Marshmallow da launcher böyle mi olucak uygulama menüsü yok bunun?Sanal tuşlar mı?
Var varEvet. Bu arada Marshmallow da launcher böyle mi olucak uygulama menüsü yok bunun?

nasıl çalışıyor ? bende google fit saydı ama lifelog saymadı ?
Var var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kendisi çalışıyor ben birşey yapmıyorumnasıl çalışıyor ? bende google fit saydı ama lifelog saymadı ?
Rica ederimTeşekkürler :-)

rom stabilmiş ? xperia z5 de google play sorunları başlamış . geçişler falan daha akıcımı ve ram kullanımını resim olarak atabilirmisin ?yükledim bakalım MM rootlayamadım ne yaptıysam olmadı bişeyleri yanlış yapıyorum galiba 1-2 gün takılayım böyle durum ne beklemekten sıkıldım.
ama yazılım ellerinde gayette stabil neden bu betadan rom yapmıyorlar anlamadım ???
Xda siteden resimlere bakabilirsin rom çok stabil bi kere reset attı ama sorun olmadı başka şarj iyi duruyor sadece uyku modu çok yoğun galiba tıkla açmada bazen algılamıyor bunda takılırım rom çıkıncada rom atarım...rom stabilmiş ? xperia z5 de google play sorunları başlamış . geçişler falan daha akıcımı ve ram kullanımını resim olarak atabilirmisin ?

Batarya çıkmıyor.Arkadaşlar ben Z2 almayı planlıyorum telefon nasıl anlatırmısınız ? Ben çok oyun oynayan biriyim
Bir de bataryası nasıl gidiyor 1 günde ? Isınır mı ? ve biraz değişik olcak ama bataryası çıkıyor mu(yani batarya değiştirilebiliyor mu ? )
Isınma falan olmuyor bende. Çok müzik dinleyip, internette gezen biriyim. 1 günü rahat çıkarıyor.peki bztarya da sıkıntı çıkınca ne oluyor mecbur teknik servis mi ?Batarya çıkmıyor.
İyi telefon yani nasıl anlatayımIsınma falan olmuyor bende. Çok müzik dinleyip, internette gezen biriyim. 1 günü rahat çıkarıyor.
Çıkacağını sanmam ama evet servise vereceksinizpeki bztarya da sıkıntı çıkınca ne oluyor mecbur teknik servis mi ?