xmustx
Üye
Custom rom ?04.02.2016 Tarihi itibarı ile orjinal 5.0 rom a zor da olsa geçiş yaptım şimdilik stok rom kullanmayı düşünmüyorum![]()
Custom rom ?04.02.2016 Tarihi itibarı ile orjinal 5.0 rom a zor da olsa geçiş yaptım şimdilik stok rom kullanmayı düşünmüyorum![]()
kurdum 3 veya 4 tane sonra geri dönmek çooook zor oldu şuan kullanmayı düşünmüyorumCustom rom ?

kurdum 3 veya 4 tane sonra geri dönmek çooook zor oldu şuan kullanmayı düşünmüyorumCustom rom ?

YakışırNote 5 rom kurulu black rose n9005 ile tekrar aranızdayım![]()
2.Note 3'ün Hayırlı olsun.Note 5 rom kurulu black rose n9005 ile tekrar aranızdayım![]()
Hayırlı olsunTeşekkürler arkadaşlaryalnız phronesis rom yüklü şarj dehşet kuvvetli geldi.Batarya zayıflasa dahi herhangi kasma donma gizlenmeler olmuyor.
Bendeki n5 v3 olan.v4 v5 var.ama kurmam heralde
Şuana kadar bir tek AryaMod dan verim aldım onun dışında hep verimsizdı
Yeni batarya aldım fakat Android sistemi neden bu kadar çok sarj yiyor anlamadım ekran süresinden gidiyor hep :S
Bu arada 2015 üretimi batarya bulmak mümkün Samsung Store da[/QUOTE
Günaydın , valla bende çözemedim , ekran en kısık ve otomatik de 50 den fazla uygulama devre dışı ve greenify uygulası var arka plan uygulamalarını uyutuyor ama bu kadar şeye rağmen gene sömürüyor sistem bataryayı![]()
Stock olarak yok maalesefnote 3 e ultra güç tasarruf modu yapabiliyormuyuz hala bulamadım nasıl yapıldıgını :/
*telefon root lu degıl
teşekkürler :/Stock olarak yok maalesef