Telefon Tavsiyesi A7 vs Note 4 vs Lg G4 vs Xperia Z5C

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Xperia M5'i öneriyorum. Bence Harika. Bir incele istersen.
:duello:
13 mp ön kmera - 21,5 mp arka kamera.
Hocam kağıt özellikleri çok iyide. Cihaz acayip sorunlu. Alanlar acayip pişman kullanıcı kulübü hep sorunla dolu. Normal bi yorum yok :D sorunlar Olmas güzel telefon

xmustx

xmustx

Üye
Note 4 alsan rootlayıp rom atarsan sana her güncelleme elinde..

SeLFISH

SeLFISH

Üye
    Konu Sahibi
Note 4 alsan rootlayıp rom atarsan sana her güncelleme elinde..

Usta root veya rom işlerine bulaşmak istemiyorum temiz kullanicam cihazi oyun falan da aşiri oynamam yorumun için sagolasin :) Note 4 uzun zaman kullanabilirim diye düşünerek yazdim ama G4e ikna ettiler baksana :)
Hocam kağıt özellikleri çok iyide. Cihaz acayip sorunlu. Alanlar acayip pişman kullanıcı kulübü hep sorunla dolu. Normal bi yorum yok :D sorunlar Olmas güzel telefon

Aynen öyle usta cihaz büyük sorunlu :)

xmustx

xmustx

Üye
G4'ü gördüm.note 4 ile kıyaslama.Kafa karıştırmak için yazmıyorum bunları.Fakat en iyi seçenek ikisinede bakman kıyaslama yaparak alman.İyi günler

SeLFISH

SeLFISH

Üye
    Konu Sahibi
G4'ü gördüm.note 4 ile kıyaslama.Kafa karıştırmak için yazmıyorum bunları.Fakat en iyi seçenek ikisinede bakman kıyaslama yaparak alman.İyi günler

Sen olsaydin ne alirdin ?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Sizin için kriter işlemci mi olurdu güncelleme mi?

SeLFISH

SeLFISH

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu çok yormam ama sosyal medya uygulamaları galeri müzik ayni anda açik oldugunda kasmasin ve uzun zaman da güncelleme almasina da gerek yok ama güncelleme de önemli tabiki.

xmustx

xmustx

Üye
G4 alacağıma tabiki note 4

xmustx

xmustx

Üye
Yanyana koyduğunda anlayacaksın başkan :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Yanyana koyduğunda anlayacaksın başkan :D
Alakasız yorum yapıyorsun. Neye istinaden bu yorumlar? Tek artısı benchmark testlerinde işlemcisinin daha çok puan alması..
@SeLFISH ben uzun zaman samsung kullandım ve hepsi amiral gemisiydi s3 note 2 ve note 3. Güncelleme önemli ise samsung markasının hiç bir modelini önermem. Note 4 üzerine 5 geldi ve s7 gelmesine az bir zaman kaldı gözden düştü belki bir güncelleme daha alır sonrası yok o güncellemede geç gelir. 2 aydır marshmallow kullanıyorum ötesi yok. Ayrıca 808 işlemciyi ben çok beğendim lg nin arayüzüde hoşuma gitti gayet seri güç modunu hiç kapatmam. Kamera ve ekranı muhteşem iyice araştır. Telefona kalın veya tasarımı ucuz diyenler var ben katılmıyorum telefon kavisli ele oturma açısı güzel ve deri kapağı mevcut buda belli süreçte üretilen kaliteli bir deri. Bla bla bla. Git Sony al ama Samsung alma alacaksanda S6 Edge+ al bari gerisini alma.

xmustx

xmustx

Üye
Alakasız olduğunu nereden çıkardın ? 1700 liraya s6 edge + alsın yani.Bu mu alaka ? Alakalı en iyi yorum benden "yanyana koyunca anlar başkan" ;)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Alakasız olduğunu nereden çıkardın ? 1700 liraya s6 edge + alsın yani.Bu mu alaka ? Alakalı en iyi yorum benden "yanyana koyunca anlar başkan" ;)
şu yanyana koyunca anlar cümlesini bi açıkla aydınlanalım başkan olmuyor böyle :)

xmustx

xmustx

Üye
Bir süre sonra hantallaşiyor deniliyor bu touchwiz zimbirtisi ama :D
Bloatwareleri kaldırınca pek bi sıkıntı göremedim ??
şu yanyana koyunca anlar cümlesini bi açıkla aydınlanalım başkan olmuyor böyle :)
Arkadaşın ağzıyla konuştum.Zevkler ve renkler tartışılmaz,en iyi o şekilde karar verecektir ve dahası şu; rom olayına girerse birgün benim gibi o zaman en azından "doğru bişeyler yapmışım" cümlesini kurar diye düşünüyorum

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bloatwareleri kaldırınca pek bi sıkıntı göremedim ??

Arkadaşın ağzıyla konuştum.Zevkler ve renkler tartışılmaz,en iyi o şekilde karar verecektir ve dahası şu; rom olayına girerse birgün benim gibi o zaman en azından "doğru bişeyler yapmışım" cümlesini kurar diye düşünüyorum
STratejik cevaplar verebiliriz Note 4 ile daha çok roma sahip olabiliriz fakat G4 ilede daha fazla güncelleme alabiliriz. Neyse karar alıcının :D

xmustx

xmustx

Üye
He ondan :D

Rancho

Rancho

Üye
A7 2016 tavsiye ederim yada s6 alabilirsin 1900 ₺ ye

SeLFISH

SeLFISH

Üye
    Konu Sahibi
Note 4 kararimdi fakat Lg G4 daha fazla cezbetti şu an kararim G4. Servislerini karşilaştirirsak beyler herhangi bi sorunda LG servisi kaliteli hizmet sunar mi ?