başlığı görünce ben bile şaşırdım. Küçük telefon sevdiğimden z5c alırdım. Sizde belirli özelliklere göre cihazları eleyin. Mesela note un kalemi var kullanırım diyorsanız onu alın. A7 yeni cihaz pil süresi çok güzel her özelliğiyle güzel yinede güncelleme de geri kalır diğerlerine göre. G4 kamera muazzam kasa çokta kaliteli değil. Z5c küçük telefon sevenler için. Isınma sıkıntısı var yine şarj da beklenildiği gibi değil (z3c den düşük)hocam z5c g4 den ince değilmiKalin ve küçük olmasi tercihim degil başkan Z5C elenmiştir![]()
hocam z5c g4 den ince değilmi
hocam doğru dedinizde o kadarda küçük değil sanki g4 e göre küçük aynen ama ben 5s aldım 4 inç ona bile alışyıor insan z5c 4.6 inçÖyle fakat Lg G4 daha büyük ekrana sahip. Küçük ekran boyutunda kalinlik iyi durmuyoe malesef.
Şimdi amiral gemisi olarak çıkmadı. Nihayetinde ara model ama Marshmallow güncellemesi alacaktır
Hocam bişey sorcam g4 ve g3 pc üzerinden güncelleniyor demi sadece Marshmallow Ota üzerinden dagitilmadiGüncelleme önemli ise samsungu elemen lazım note 4 güncelleme olayı sıkıntı alacağı son güncellemede türkiyeye 8-10 ayda zor gelir a7 nasıl bilmiyorum fakat yorumlardan okuduğum ara modelmiş o yüzden aynı şekilde bir güncelleme alır oda yine türkiyeye gelişi uzun sürer. Herkes sonynin güncelleme politikası iyi diyor ama son aylarda Lg diğer rakiplerinden daha hızlı güncelleme veriyor. Henüz samsung modelleri marshmallow almamışken ben marshmallowun 3. kararlılık güncellemesini aldım.
Yıllarca samsung kullandım ve güncelleme politikası yüzünden bıraktım. Kısaca kullandığım g4 ü öneririm. Kamerası iyi işlemcisi telefonu yarı yolda bırakmayan performansa sahip güç tasarrufunda bile yağ gibi akan bir arayüz hızlı güncelleme desteği (ayrıca g3 bile marshmallow aldı ki daha alamayan amiraller var) ile Lg benim gözüme girdi sizi bilmem.
İlk marshmallow Pc üzerinden Lg Bridge üzerinden geldi diğer kararlılık güncellemeleri Ota üzerindenHocam bişey sorcam g4 ve g3 pc üzerinden güncelleniyor demi sadece Marshmallow Ota üzerinden dagitilmadi