Laptop Alacağım (Acil Öneri)

Sponsorlu Bağlantılar

effyblacky

Üye
    Konu Sahibi
Laptop Alacağım (Acil Öneri)
Merhaba arkadaşlar.

Maximum 2000TL laptop arıyorum. Sadece Counter Strike 1.6 oynayacağım ama pek de belli olmaz açıkçası. Bunun yanında bolca dizi/film izlerim. Ve Photoshop CS serisinden de photoshop yapıyorum. Bilgisayar konusunda hiçbir bilgim yok. Ekranı geniş olsun istiyorum, ağırlığı pek fark etmez açıkçası ama fazla da ağır olmasın. Yardımcı olursanız sevinirim, bu cumartesi laptop almaya gideceğim.

mabdussamed

mabdussamed

Üye
büyük ekran istiyorsun ama tavsiyem 15.6 olanlardan al.laptop alırken en çok dikkat etmeniz gereken şey soğutmasının iyi olup olmaması.gerisi hikaye

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Al Ömürlük

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
bende 2000tl civarı laptop arıyorum 3d modelleme programları kullanıcam genellikle öneriniz var mı :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Önerin var mı kardes?

technogamer2345

Üye
Bu var alırken 4 GB Ram daha taktırırsın anca 2500 e tamamlanır.

Ama yinede şunu alman daha iyi olur.Gerçekten çok sağlam cihaz özellikle çalışmalarının ortasında bilgisayarının kasılmasını istemiyorsan. :)
Arkadaşın önerdiği Acer de iyi aslında.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bu var alırken 4 GB Ram daha taktırırsın anca 2500 e tamamlanır.

Ama yinede şunu alman daha iyi olur.Gerçekten çok sağlam cihaz özellikle çalışmalarının ortasında bilgisayarının kasılmasını istemiyorsan. :)
Arkadaşın önerdiği Acer de iyi aslında.
Ekran Kartı İyi Değil Seninkinde GTX Ekran KArtı Var Ama RAMı Azmiş 4 GB İlave Yer

technogamer2345

Üye
Eklemeyi unutmuşum 2. seçenek olarak bu var :

karayel90

karayel90

Üye
Bunada bakabilirsin tavsiye ederim

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye

HakanSeven12

HakanSeven12