Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Anlaşılan MS'nin WP için çok bi beklentisi yok. Yazılımı tamamlanmamış telefonu hem piyasaya sürüyor hemde koyduğu fiyata bak. Kim niye senin yarım sistemli telefonunu alsın ki o fiyat seviyesinde çok üstün cihazlar varken. Yok ya MS ya mobil alandaki yöneticisini değiştirecek yada böyle sürünmeye devam edecek.

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6, bulutsuzgece ve BLasTeaR

cemil baba

cemil baba

Üye
Ben 1520'yi pahalı diye zamanında almamıştım . Daha ucuz diye 1020 almıştım . Zaman geçtikçe 1020'nin neden daha ucuz olduğunu anlıyorsun . İşte o çok koyuyor insana :D

Neden daha ucuz? Merak ettim.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Lumia 950: 2250 Tl
Lumia 950 XL: 2550 Tl
Lumia 550: 599Tl

Şubat ayında satışa sunulacak.

2k ekrana 3000 pil az örnek lg g4 batarya su gibi gidiyor.808 işlemci kullanılacak.2016 yılında 808 işlemci yuksek ihtimalle orta segment diye geçecek.Tamam şuan için yeterli ve artar bile wp için. Zaten çıkacağı sıralar 820 işlemcisi tanıtılacak gibi birşey.(şuan 820 li cihaz prototiplerini qualcom gösterdi.)Kamerası 920 iyide düşününce gayet iyi olacak gibi ama diyafram aralığı ne ? Şahsen ben 2k ekranlı telefonlardan uzak duruyorum.O parayı hakediyor mu? Bana göre hayır.Bu telefon en fazla 2000 olmalıydı asıl fiyatı ise 1800 filan.

mTalk'tan gönderildi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kutu içinden sürpriz bir şeyler çıksa ve office 365 2 yıllık veya 1 yıllık hediye birde Microsoft band verilirse değer gibi ilk süprüzden kastımda dock ünitesi fare ve klavye, biraz hayal gibi ama hatta baya :)
Hiç bir hediye yok. Yani en azından şimdilik durumlar böyle. Continuum Dock Fiyatı da 350 lira olacak.

Olay fiyat ya da çıkış tarihi değil. Lansman diye oynanan tiyatro bana acayip geldi. Yani bu fiyatlara satacağı telefonları adam şirketin garajında mı tanıtır.

Ayrıca fiyata girmek istemiyorum. 880$'a geliyor ki uçak bileti alıp gidip Fransa'dan Windows Insider seti alsam gelsem daha ucuza geliyor. Hem de bu fiyat da iki ay sonrasının fiyatı. O zamana kadar LG G4 1600-1700, Samsung Galaxy S6 da 2000 liranın altına düşer. Düşünsenize bu cihaz 2550 liradan satışa çıktığında İphone 6s'den bile pahalı olabilir.

Bir taraftan da Microsoft'un değişik bir Pazarlama oyunu oynadığını ve hepimizi trollediğini düşünmüyor değilim.

• Beğen
Tepkiler: m542tf, suyunsesi, maydinmaydin ve 2 diğerleri
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Hiç bir hediye yok. Yani en azından şimdilik durumlar böyle. Continuum Dock Fiyatı da 350 lira olacak.

Olay fiyat ya da çıkış tarihi değil. Lansman diye oynanan tiyatro bana acayip geldi. Yani bu fiyatlara satacağı telefonları adam şirketin garajında mı tanıtır.

Ayrıca fiyata girmek istemiyorum. 880$'a geliyor ki uçak bileti alıp gidip Fransa'dan Windows Insider seti alsam gelsem daha ucuza geliyor. Hem de bu fiyat da iki ay sonrasının fiyatı. O zamana kadar LG G4 1600-1700, Samsung Galaxy S6 da 2000 liranın altına düşer. Düşünsenize bu cihaz 2550 liradan satışa çıktığında İphone 6s'den bile pahalı olabilir.

Bir taraftan da Microsoft'un değişik bir Pazarlama oyunu oynadığını ve hepimizi trollediğini düşünmüyor değilim.

Bence abi ilerde amiral gemi diyerek çıkaracağı telefonların fiyatına alışmamız için boyle yapıyor.Onlarda 3000 filan olur bu gidişle

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bence abi ilerde amiral gemi diyerek çıkaracağı telefonların fiyatına alışmamız için boyle yapıyor.Onlarda 3000 filan olur bu gidişle

mTalk'tan gönderildi
Piyasadaki rakipleri belli. Onlardan daha iyi telefon ve daha oturmuş bir Windows 10 Mobile olursa eyvallah hepsinden pahalı satsın. Ama şu anda bu telefonların fiyatları bu rakamlar değil. Lumia 1520 600€ fiyatla çıkmıştı, Lumia 930 550€ ama bu kadar abes bir fark yoktur Avrupa ile arasında.

Yani ben bu fiyatlarla bu iki telefonu ille de Windows 10 olsun diyenlerden başka kimseye tavsiye edemem.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, kaygisiz43 ve maydinmaydin
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
yok ya diğer ülkelerde yaptığı gibi dağıtımı başlamadan fiyat indirimine gidecek. gitmek zorunda. başlarım bunların yapacağı işe ya. sen binbir övgü ile cihazı anlat. cihaz gelmeden müşterilerini ayarla sonra Microsoft direk size yaslasın. olacak iş değil ya...

dakamon

dakamon

Üye
The end of the beginning.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
ON9

ON9

Üye
Hayır benim anlamadığım 550 Bim ve A101'lerde 635'in yerini alacak da 950 &950xL stoklarını naaıl eritecekler???
İnsanları gıcık etmeye birebir bu Microsoft yemin ederim.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
dakamon

dakamon

Üye
Açıkçası adamlar TR pazarını önemsiz görüyorlar. Baksanıza şubatta gönderecekler ürünleri yani öncelikli olarak önem verdikleri yerlere gönderecekler ve uygun fiyatlara. Neden oralarda çok satılsın diye. TR de satışlar bellidir. Çok ama çok düşüktür neden ucuza satsın ki. Adamlar piyasadaki en iyi analistlerle görüşmüşlerdir TR pazarından. Adamlar demiştir TR de çok ciddi İos ve Android cihazlara ilgi var diye. Bunlarda önem vermezler tabiki.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Bu fiyatların anlamı bizim telefonumuz da amiral gemi havası vermek içindir. Bunlar reklam amaçlı fiyatlar. Telefonlar geldiğinde de indirim yaptık ayağından gerçek fiyat bandına çekerler.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve suyunsesi
ON9

ON9

Üye
Açıkçası adamlar TR pazarını önemsiz görüyorlar. Baksanıza şubatta gönderecekler ürünleri yani öncelikli olarak önem verdikleri yerlere gönderecekler ve uygun fiyatlara. Neden oralarda çok satılsın diye. TR de satışlar bellidir. Çok ama çok düşüktür neden ucuza satsın ki. Adamlar piyasadaki en iyi analistlerle görüşmüşlerdir TR pazarından. Adamlar demiştir TR de çok ciddi İos ve Android cihazlara ilgi var diye. Bunlarda önem vermezler tabiki.
Onem vermezsen Önemli olamazsın. Müşteriye albeni yaratacak ne guzellikler yapıldı da kimse almadı? Bunlar mı anlamıyor Satış-Pazarlama işinden, Biz mi dahiyiz karar veremedim.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
1520'de 2199 TL olarak satışa çıkmıştı. Öyle olunca fiyatlar çok da uçuk değil gibi.

ON9

ON9

Üye
Bu fiyatların anlamı bizim telefonumuz da amiral gemi havası vermek içindir. Bunlar reklam amaçlı fiyatlar. Telefonlar geldiğinde de indirim yaptık ayağından gerçek fiyat bandına çekerler.
Son 1-2 yıldır benim gördüğüm insanlar Amirale doydu(Vergi -Fiyat-Tekçekim) genel olarak fiyat - performans cihazları on plana çıkmaya başladı. (Gm-Lenovo-Asus vb.) Yemez bu saatten sonra mutlu azınlığa hitap eden bir durum söz konusu burada. Onlar da Microsoft a yeltenmez bile açık olmak gerekirse. Şampiyonluk Apple ile Samsung arasından çıkar;) İkisi de reklam şaheseri sonuçta

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Abi bir ara 1020 bile 1900 tl idi . Eski telefonlarla kıyas yapmak yanlış olur .
Evet, 1999 TL'ye satışa çıkmıştı. Sonuç olarak zamanında o fiyatlara satılmış onu demek istedim. 1400-2250 TL arası boş kalmış olacak, bu da iyi olmadı.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Son 1-2 yıldır benim gördüğüm insanlar Amirale doydu(Vergi -Fiyat-Tekçekim) genel olarak fiyat - performans cihazları on plana çıkmaya başladı. (Gm-Lenovo-Asus vb.) Yemez bu saatten sonra mutlu azınlığa hitap eden bir durum söz konusu burada. Onlar da Microsoft a yeltenmez bile açık olmak gerekirse. Şampiyonluk Apple ile Samsung arasından çıkar;) İkisi de reklam şaheseri sonuçta

Akşam teknosada galaxsy s ve note 5'lere baktım cihazlar elmas gibi parlıyorduya. Bizim lumialar yanında baya sönük kalıyor. Adamlar iyi malzeme kullanıyor. Mediamarkta note5 2249 tl. Öyle bir cihaz ile plastik kasa 950'nin aynı fiyatta olması normal değil.

• Beğen
Tepkiler: ON9
Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: System X

Üst Alt