Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Lumia 950, İphone 6S ve Android amiral gemi akıllı telefonlarla, açılma süresi, ara yüz ve üçüncü parti uygulama optimizasyonlarını içeren hız testine tabi tutuluyor.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia ile sony kapışıyor :) samsungdan beklemezdim ama oda bizi açılışda ve üçüncü parti uygulamada yendi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Lumia 950, İphone 6S ve Android amiral gemi akıllı telefonlarla, açılma süresi, ara yüz ve üçüncü parti uygulama optimizasyonlarını içeren hız testine tabi tutuluyor.

Bu teste göre 950 resmen yerlerde sürünmüş özellikle i6s karşısında.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu teste göre 950 resmen yerlerde sürünmüş özellikle i6s karşısında.
Açılışın yavaş olması normal değil. Hem de bu konuda en iyi olan Windows Phone işletim sistemine yakışmamış. Farkın bu kadar çok olmasının nedeni ise testin üçüncü aşaması olan üçüncü parti uygulamaların entegrasyonu testi. Fakat şu aşamada zaten Windows 10 Mobile final SDK yayınlanmadığı için üçüncü parti uygulama optimizasyonlarının da diğer rakipleri ile yarışması beklenemez.

Yani şu anda birisi bana böyle bir test yapacağını söylese ben zaten Lumia 950'nin sonuncu olacağını söylerdim. :)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Yaa işte Microsoftun mobil bölümdeki yavaşlığı bu gibi testlerle daha çok baş ağritir. Olmamis sistemle ve olmamış magazayla piyasaya surerse güzelim telefonu boyle rezil olur. Bir şeyler gelsin istiyorum şu Gabe denen kelin başına. O geldiğinden beri anormal derecede yavaş gitti her şey mobilde. Garip olan kısım ise Sony nin efsane yavaşlığı. Nasil o kadar fark etti acaba, ben şaşırdım

braayn

braayn

Üye

Lumia ile sony kapışıyor :) samsungdan beklemezdim ama oda bizi açılışda ve üçüncü parti uygulamada yendi
Açılışın yavaş olması normal değil. Hem de bu konuda en iyi olan Windows Phone işletim sistemine yakışmamış. Farkın bu kadar çok olmasının nedeni ise testin üçüncü aşaması olan üçüncü parti uygulamaların entegrasyonu testi. Fakat şu aşamada zaten Windows 10 Mobile final SDK yayınlanmadığı için üçüncü parti uygulama optimizasyonlarının da diğer rakipleri ile yarışması beklenemez.

Yani şu anda birisi bana böyle bir test yapacağını söylese ben zaten Lumia 950'nin sonuncu olacağını söylerdim. :)

bu videoyu izleyen kaç kişi senin dedğin gibi " 10 Mobile final SDK yayınlanmadı" olayını bilebilir ki bende bilmiyordum direk aaaa MS bu olmadı diyecek önemli olan son kullanıcının cihaza bakış açısı ben kendimi hiç bir şey bilmeyen kullanıcı yerine koyduğumda bu test beni iphone ve samsunga iter hatta lg g4e

skynet

Üye
950 ile benim 620'yi kapıştırdım açılma hızında 950'den 7 saniye sonra açıldı 620 :D

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve sfgnrl
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Lumia 950 seriside diğer lumialar gibi eskiyecek mağaza gelişene, sistem oturana kadar

• Beğen
Tepkiler: enessrsy ve Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

bu videoyu izleyen kaç kişi senin dedğin gibi " 10 Mobile final SDK yayınlanmadı" olayını bilebilir ki bende bilmiyordum direk aaaa MS bu olmadı diyecek önemli olan son kullanıcının cihaza bakış açısı ben kendimi hiç bir şey bilmeyen kullanıcı yerine koyduğumda bu test beni iphone ve samsunga iter hatta lg g4e
İnsanların ne düşündüğü benim için önemli değil ki o Microsoft'un düşünmesi gereken bir şey. Benim bildiğim doğruyu insanlar bilmiyor diye söylemesem zaten yanlış yapmış olurum. Ayrıca zaten Microsoft da bu iki cihaz da Nokia'nın Lumia 920 ve Lumia 820'de olduğu gibi iddialı değil. Bunlar Windows fanları için çıkarılmış iki cihaz. Yoksa Windows 10 Mobile işletim sisteminin şu anki hali ile akıllı telefon piyasasının geneline hitap eden cihazlar değil.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
İnsanların ne düşündüğü benim için önemli değil ki o Microsoft'un düşünmesi gereken bir şey. Benim bildiğim doğruyu insanlar bilmiyor diye söylemesem zaten yanlış yapmış olurum. Ayrıca zaten Microsoft da bu iki cihaz da Nokia'nın Lumia 920 ve Lumia 820'de olduğu gibi iddialı değil. Bunlar Windows fanları için çıkarılmış iki cihaz. Yoksa Windows 10 Mobile işletim sisteminin şu anki hali ile akıllı telefon piyasasının geneline hitap eden cihazlar değil.
Yani ms yi temsil edecek cihazlar intel işlemcili lumia surfraceler olacak o zaman yanlışmıyım.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Hala "yükleniyor" yazısı çıkıyor. MS'in derdi sanırım hız değil. Yoksa bu kadar yavaş bir sistem nasıl açıklanır. Bu teste göre 950 amiral gemi filan değil. Fiyatı 1400'den yukarı olmamalı.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 950 ve Lumia 950 XL Gsmarena tarafından batarya testine tabi tutulmuş.

Konuşma Süresi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Web browsing

Video playback

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: GSCASSİO
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Lumia 950 ve 950 xl daha pazara yeni giriyor ancak 2 modelin de öyle gümbür gümbür geldikleri söylenemez . Zaten belli bir önyargı var wp ye karşı . Bu da yetmezmiş gibi gelişimin bu kadar ağır ve sancılı oluşu , ikamesinin yaygın oluşu , mağazanın istenen düzeye gelmemesi , ms nin piyasaya bitmemiş bir sistemle telefon sürme alışkanlığı , berbat bir pazarlama stratejisi , kişiselleştirme olanaklarının azlığı , feedback'lerin genelde olumsuz olması ve hatta birçok kişinin ilk kullandığı lumia telefonun aynı zamanda son kullandığı lumia olacağı gibi gerçekler ve daha sayabileceğim birçok nedenden ötürü bu iki modelin şansının çok düşük olduğunu ve lumia(wp) cihazlara olan önyargının katlanarak artacağını düşünüyorum . Microsoft diğer sistemlere yetişmeye çalışırken diğerleri de boş durmuyor ve yoluna devam ediyor . Birilerinin bunu microsoft'a hatırlatması gerek sanırım . Android'i pek sevmiyorum ve tutup ıphone'a da o kadar para vermem . Ama microsoft ben ve benim gibi kullanıcıları farklı bir platforma geçmek için zorluyor resmen .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan, kaygisiz43 ve maydinmaydin
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Lumia 950 ve Lumia 950 XL Gsmarena tarafından batarya testine tabi tutulmuş.

Konuşma Süresi

Web browsing

Video playback

950'de batarya yok heralde! Konuşma süresi tüm modellerin yarısı kadar. Bu nasıl oluyor?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
950'de batarya yok heralde! Konuşma süresi tüm modellerin yarısı kadar. Bu nasıl oluyor?
Kendim test etmedim bilemiyorum. Ama 3.000 mAh bataryaya rağmen sanki bir sorunları var gibi cihazın. windows 10 Mobile'dan da kaynaklı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Hahah 1520 candır ya :)

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Testler de 930 o kadar kötü mü ya, 920 nin bile gerisinde kalmış hepsinde.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
dakamon

dakamon

Üye
Valla 1520 alasım geldi :D

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, BLasTeaR ve maydinmaydin

Üst Alt