Lumia 950 ve 950 xl daha pazara yeni giriyor ancak 2 modelin de öyle gümbür gümbür geldikleri söylenemez . Zaten belli bir önyargı var wp ye karşı . Bu da yetmezmiş gibi gelişimin bu kadar ağır ve sancılı oluşu , ikamesinin yaygın oluşu , mağazanın istenen düzeye gelmemesi , ms nin piyasaya bitmemiş bir sistemle telefon sürme alışkanlığı , berbat bir pazarlama stratejisi , kişiselleştirme olanaklarının azlığı , feedback'lerin genelde olumsuz olması ve hatta birçok kişinin ilk kullandığı lumia telefonun aynı zamanda son kullandığı lumia olacağı gibi gerçekler ve daha sayabileceğim birçok nedenden ötürü bu iki modelin şansının çok düşük olduğunu ve lumia(wp) cihazlara olan önyargının katlanarak artacağını düşünüyorum . Microsoft diğer sistemlere yetişmeye çalışırken diğerleri de boş durmuyor ve yoluna devam ediyor . Birilerinin bunu microsoft'a hatırlatması gerek sanırım . Android'i pek sevmiyorum ve tutup ıphone'a da o kadar para vermem . Ama microsoft ben ve benim gibi kullanıcıları farklı bir platforma geçmek için zorluyor resmen .