Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

zencibitc

zencibitc

Üye
İyi günler bi soru sormak istiyorum. Ben telefonu gün içinde kullanıp geceleri şarj ediyorum. 12de şarja takıp sabah 7 30 da şarjdan alıyorum. Şarj 3 saatte dolduğunu varsayarsak 4.30 saat boyunca akım durdurulmuş bi şekilde duruyor yani şarj olmuyo bunu biliyoruz artık. Bu akım kesintisi yüzünden sabah elime aldığımda şarj 100 den 97 ye falan biraz hızlı düşüyor. Bunu engellemek için bi program sayesinde 3 ile 7 arasında şarj olmasını sağlayabilirmiyim ?
İyi günler bi soru sormak istiyorum. Ben telefonu gün içinde kullanıp geceleri şarj ediyorum. 12de şarja takıp sabah 7 30 da şarjdan alıyorum. Şarj 3 saatte dolduğunu varsayarsak 4.30 saat boyunca akım durdurulmuş bi şekilde duruyor yani şarj olmuyo bunu biliyoruz artık. Bu akım kesintisi yüzünden sabah elime aldığımda şarj 100 den 97 ye falan biraz hızlı düşüyor. Bunu engellemek için bi program sayesinde 3 ile 7 arasında şarj olmasını sağlayabilirmiyim ?

yakupb03

yakupb03

Üye
O zaman 3 de şarja tak sende :-) :-)

Şaka bir tarafa..Bu mümkün ama rootla. Oda cihazı mahvedersin bence gerek yok. Ayrıca sendeki durum herkeste var. Dert etme.

zencibitc

zencibitc

Üye
peki teşekkürler

tarık_07

Üye
Cihazı kapalı şarj et kardeşim.

alfo9403

alfo9403

Üye
Samsunglara gelen uyarı. Sony hala olayın farkında değil kendim ileri aldım saatı ve bu sefer de whatsapp saati bozuldu herkeste 1 saat geri gözüküyorum.

0MG90

0MG90

Üye
Samsunglara gelen uyarı. Sony hala olayın farkında değil kendim ileri aldım saatı ve bu sefer de whatsapp saati bozuldu herkeste 1 saat geri gözüküyorum.
Diğer firmalarda bir şey yapmadı ki. Nokia'ları Sony'leri ben ileri aldım yine. Saçma sapan işler yapıyorlar.

alfo9403

alfo9403

Üye
Diğer firmalarda bir şey yapmadı ki. Nokia'ları Sony'leri ben ileri aldım yine. Saçma sapan işler yapıyorlar.
Apple ve samsung farkında olayın ama sony farkında değil zoruma gidiyor daha doğrusu farkındadır da ılgılenmemesı zoruma gidiyor. Ben zaten ileri aldım da bu seferde whatsapp saati geride kaldı

0MG90

0MG90

Üye
Apple ve samsung farkında olayın ama sony farkında değil zoruma gidiyor daha doğrusu farkındadır da ılgılenmemesı zoruma gidiyor. Ben zaten ileri aldım da bu seferde whatsapp saati geride kaldı
Sony zoruna gidiyor, devleti yönetenler mi gitmiyor? Beceriksizler oy kullanamayacak diye bu sefer gerçekten diğer ülkelerden geride kaldık.

alfo9403

alfo9403

Üye
Sony zoruna gidiyor, devleti yönetenler mi gitmiyor? Beceriksizler oy kullanamayacak diye bu sefer gerçekten diğer ülkelerden geride kaldık.
Hükümeti neden karıstırdın anlamadım. Sonynın tavrının zoruma gıtmesının sebebi dıger fırmalar müşterileri ıcın uğraşıyorlar ama sonynın umrunda değil.

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
0MG90

0MG90

Üye
Hükümeti neden karıstırdın anlamadım. Sonynın tavrının zoruma gıtmesının sebebi dıger fırmalar müşterileri ıcın uğraşıyorlar ama sonynın umrunda değil.
Onların suçu da ondan.

0MG90

0MG90

Üye
Off....

man20

man20

Üye
Hükümetin suçu olabilir benı ilgilendirmiyor benı sony ilgilendirir. O kadar da samsunga laf söyledim yedırdıler bana şuanda
Çok abartıyorsun. Sırf msj atmadı diye sony müşterisini düşünmüyor yaptın. Çok merak ediyorum arkadaşların böyle çocukça bi konu için mi seni eziyorlar?

Son düzenleme:
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Sony Türkiye de ufak bir ayarla saatlere ayar verse güzel olurdu tabi ama vermedi sony normal yazılım güncellemelerini vermeye devam etsin yeterli. Sony ile samsung kıyaslamak sony ye hakaret olur. Güncelleme gelmemesi sony Türkiye nin sorumsuzluğu sony nin değil.

• Beğen
Tepkiler: alfo9403
alfo9403

alfo9403

Üye
Çok abartıyorsun. Sırf msj atmadı diye sony müşterisini düşünmüyor yaptın. Çok merak ediyorum arkadaşların böyle çocukça bi konu için mi seni eziyorlar?
Ne alakası var? Mesaj atmasa da otomatik saat ayarı ayarlanabilir. Mesaj atsın mı dedım? Otomatik saat ayarında duran bır telefonda saatler gerı alınmaz olur bıter. Aklınız nasıl calısıyor sızın anlamadım!

0MG90

0MG90

Üye
Ya uzatmayın konuyu.

archh

Üye
Siyaset...teknoloji forumu...

0MG90

0MG90

Üye
Z2 ve Z3 serisi için 23.4.A.1.236 çıktı. Bir tane güvenlik açığı var.

man20

man20

Üye
Z2 ve Z3 serisi için 23.4.A.1.236 çıktı. Bir tane güvenlik açığı var.

Bilmediğimden dolayı birşey sorcam aydınlatırsan sevinirim. En son ki güncellemede zaten bütün güvenlik açığı giderilmemişmiydi? Şimdi bu 23.4.A.1.236 sürümü yükleyince mi 1 tane güvenlik açığı oluşmuş olacak?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ben de bir şey söyleyeyim. Bu açıklar önceden de vardı kimsenin haberi yokken, herkes rahat rahat kullanıyordu. Bir de o ekranın hepsi yeşil de olsa yine bilinenler yeşil demektir, belki bilinmeyen de vardır yani. Bence takılmaya hiç lüzum yok.

Üst Alt