Var benim var 15 tl aldim super bisey cokta zarif duruyor telefondaDaha şeffaf olupta ağır olmayan, kaba durmayan slikon vari bir kılıf yok mu acaba?
Görüntü atman mümkün mü?Var benim var 15 tl aldim super bisey cokta zarif duruyor telefonda
Evet kabi atarimda telefondaki seklini oglene dogru atabilirim baska telefon yok yanimdaGörüntü atman mümkün mü?
Müsaid isen en azından telefonsuz halini atabilir misin?Evet kabi atarimda telefondaki seklini oglene dogru atabilirim baska telefon yok yanimda
YolluyorumMüsaid isen en azından telefonsuz halini atabilir misin?
Ben aslında ebay dan çok baktım.Güzel kılıflar var. Fakat siparişin bana ulaşması 1 ay süreceği için oradan almak istemiyorum. Türkiye de en fazla 2 günde kargo elimizde.
Ama seçenekleri değerlendirip öyle alayım diyorum.
Hayırdır Ferzan kardeşim nedir bu program.Rootsuz sadece bir apk dosyası ile yükemek isteyenler ?
Evet bilerek tercih ettim beyaz kilif cabuk kirlenir siyahta hicbir sıkıntı duymuyorumTeşekkür ederim. Güzelmiş. Yalnız renk olarak siyah ı bilerek mi tercih ettin acaba?
Birde telefonu kilifla kullanmama ragmen siyah ince gosteriyor kilif oldugunu belli etmiyorTeşekkür ederim. Bende biraz daha piyasaya bakayım bakalım. Bende o tarz ince hafif bir kılıf tercihi düşünüyorum. Spigen güzel fakat çok kaba gibi.Evet bilerek tercih ettim beyaz kilif cabuk kirlenir siyahta hicbir sıkıntı duymuyorumBirde telefonu kilifla kullanmama ragmen siyah ince gosteriyor kilif oldugunu belli etmiyor
Rica ederimTeşekkür ederim. Bende biraz daha piyasaya bakayım bakalım. Bende o tarz ince hafif bir kılıf tercihi düşünüyorum. Spigen güzel fakat çok kaba gibi.
Görüşmek üzere iyi günler.
Görüntü atman mümkün mü?
Kişiler Edge v1.7 [Apk] (Kaçmaz Bu) - MaxiCepHayırdır Ferzan kardeşim nedir bu program.
Şu spigen kılıfın resmini atacaktın müsaid olunca atarsan görmek isterim.
Bendede böyle var.Eve geçince spigen kılıfın resmini atarım.
Cam disariya az cikik oldugundan olmaz.Normal jelatindir o kesin.Beyler duyduğuma göre note 4 ekrana tam oturam tamperli cam ekran koruyucularu çıkmış doğru mu acaba ?