SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ

Sponsorlu Bağlantılar

androtik12

androtik12

Üye
Cam disariya az cikik oldugundan olmaz.Normal jelatindir o kesin.
Valla bugün arkadaş görmüş note 4 de tam oturmuş jelatini falan hatta sormuş sahibine o da evet cam demiş

furkanhoca55

Üye
Arkadaşlar konu dışı ama bi şey soracağım. Whatsapp 505 hatası nedir? Nasıl çözülür

tugrul_27

tugrul_27

Üye
Arkadaşlar Erobot rom v10.1 orjinal Note 5 temaları aktif halde mutlaka kurun bu romu harika olmuş adamlar yapıyor helal olsun alın Size Notes 5.5 bir telefon

T.serdar

Üye
Arkadaşlar Erobot rom v10.1 orjinal Note 5 temaları aktif halde mutlaka kurun bu romu harika olmuş adamlar yapıyor helal olsun alın Size Notes 5.5 bir telefon
Indirip denicem link atarmisin?

tugrul_27

tugrul_27

Üye
Telexop kerneli kur 2 gün kullan bak ondan sonra kötümü

tugrul_27

tugrul_27

Üye

• Beğen
Tepkiler: T.serdar
tugrul_27

tugrul_27

Üye
Üstteki hard alttaki soft ram için tavsiyem üstteki ni indir recovery den flash la öncesinde ve sonrasında wipe dalvik wipe cache yap

tugrul_27

tugrul_27

Üye
Hard ram ramı olabildiğince düşürüyor soft ise ramı biraz daha az düşürüyor yani şöyle anlatayım görev yöneticisin den uygulamaları sonlandırdığın zaman hard ram olabildiğince ram de yer açıyor soft ram biraz daha az hard ram e nazaran

• Beğen
Tepkiler: Ferzan
csbaz

csbaz

Üye
Üstteki hard alttaki soft ram için tavsiyem üstteki ni indir recovery den flash la öncesinde ve sonrasında wipe dalvik wipe cache yap
Kurmadan once wipe dalvk ve cache kurduktan sonra da mi dalvik vr cache yapicaz ?

tugrul_27

tugrul_27

Üye
Evet sağlam olsun çünkü kernel önemli

ferd866

Üye
Arkadaslar benim spen deyken ekranin sag tarafini karalayamiyrm ama normal elle dokundugumda sikinti yok nasi cozerim

askımm

Üye
Nasl yni ?

ugtorun

Üye
arkadaşlar note 4 telefonumda sorunsuz çalışan igo basarsoft vardı yenisini yüklemek için yedeğiniş almadan sildim yeni yüklediğim igo çalışmakta fakat gitmek istediğim adresi bana tam olarak yazdırmıyor kendisi 6 veye 8 öneri vermekte benim gideceğim yer içinde yok bayağı uğraşmaktayım ne yapmam gerekir nasıl nerden çalışan dosya bulurum

ismailozcn

ismailozcn

Üye
5.1.1 guncellemesi ile cihaz ara sıra gereksiz donuyor. Batarya performansı yarı yarıya düştü. Kendi kendine yeniden başlatıyor garantiye vereceğim artık.

ferd866

Üye
5.1.1 guncellemesi ile cihaz ara sıra gereksiz donuyor. Batarya performansı yarı yarıya düştü. Kendi kendine yeniden başlatıyor garantiye vereceğim artık.
Ayni guncellemeyi bende yaptim ama bende oyle bir sorun yok bataryanda sorun olmasin?

Üst Alt